• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

sağol kuzum aslında bende bütün tahlillerimi yaptırmak istiyorum ama işten fırsat bulup yaptıramadım :KK43: işe gelip giderken çok soğuk alıyorum birde sürekli toplu taşımadayım ondan oluyor diye düşünüyorum
Yani bağışıklığını güçlendirmek lazım o zaman soğuğa ve mikroplara karşı koysun:)

Gunaydin kizlaaar.

Hastalara cok gecmis olsun. Su kis mevsimini bi atlatsaydik iyi olacakti. Ben de sokakta orda burda agzi açık oksurup hapsuran insanlar gordukce maskeyle gezesim geliyor. :KK12:
sonra ama sana hasta muamelesi yaparlar maskeyle geziyosun diye

canım ben yazmayı unuttum hafta hedefim 62 yarışma sonu hedefim 58 bir de pazar tartısına bende katılmak istiyorum evet baştan beri 2 defa falan atabildim eklemek istemezsen anlarım eklersen de sevinirim :KK39: biliyorsun zor dönemden geçtim şükür yavaş yavaş kendime dönüyorum :KK71:
erkek arkadasin nasil oldu son durumlar ne hic bahsetmiyorsun

sonra ama sana hasta muamelesi yaparlar maskeyle geziyosun diye

erkek arkadasin nasil oldu son durumlar ne hic bahsetmiyorsun

ne sen sor ne ben söyleyeyim kuzum her şeyde bir hayır vardır derler ya öyle oldu iyi galiba bilmiyorum doğru düzgün konuşmuyoruz konuşmuyor yani bende tanımış oldum o da bende zor durumlardan geçiyoruz birbirimize destek olmamız gerekirken benden uzak durmayı tercih etti bende bişey demiyorum kendi haline bıraktım :işsiz:

ne sen sor ne ben söyleyeyim kuzum her şeyde bir hayır vardır derler ya öyle oldu iyi galiba bilmiyorum doğru düzgün konuşmuyoruz konuşmuyor yani bende tanımış oldum o da bende zor durumlardan geçiyoruz birbirimize destek olmamız gerekirken benden uzak durmayı tercih etti bende bişey demiyorum kendi haline bıraktım :işsiz:
hayırlısı bakalim ikiniz icinde en iyisi neyse oyle olsun

Arkadaslar bu son hatirlatmam. Siz gecmis sayfalari okumakla yukumlu oldugunuz halde surekli hatirlatma yapiyorum.

Bugun yazan yazdi yazmayan baska bahara kaldi. :KK12:

Haftalik hedef : 20 Subat 2019 Hedefi
Yarisma sonu hedefi : 6.5 haftalik hedef .

Eki Görüntüle 2235678
Haftalık hedef 61.4
Yarışma sonu hedef 56.9

Bazi insanlar sıkıntılari kabuguna çekilip halletmeye calisir kuzum. Hayirlisi olsun hakkinizda. Yapabilecegin bir sey yok malesef bence:KK51: yine de yaninda olmaya calis istersen.

upload_2019-2-14_10-55-43.png

naz rahatsiz , zinnia nin saglik sorunlari var.
forever ve sab . bugun yarin gelir. :KK51:

Ekler ekler hiç sorun etmez lucy :)
Eklerim tabi yabanci mi. :KK53:

canım ben yazmayı unuttum hafta hedefim 62 yarışma sonu hedefim 58 bir de pazar tartısına bende katılmak istiyorum evet baştan beri 2 defa falan atabildim eklemek istemezsen anlarım eklersen de sevinirim :KK39: biliyorsun zor dönemden geçtim şükür yavaş yavaş kendime dönüyorum :KK71:
Yalniz herhangi nedenle bildirim yapamazsan o gun erkenden yapamayacagina dair mesaj beklerim. :KK50:

Bazi insanlar sıkıntılari kabuguna çekilip halletmeye calisir kuzum. Hayirlisi olsun hakkinizda. Yapabilecegin bir sey yok malesef bence:KK51: yine de yaninda olmaya calis istersen.
yok canım bu kabuğuna çekilmek değil bencillik birazcık kendi bencilliğiyle tek bırakıyorum onu yapacak bişey yok tek taraflı çabalamayla dönmüyor hiç bişey

Back