• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Boza olmasa mi o saatte acaba. Bi kür falan mı uyguluyorsun
Yok canım ya iki gündür dolapta duruyo ailecek içerken biraz aldm bi fincan bile yoktur ama kaçamakları da daha erken saate almam lazım
Ben tatlısız yapamam yemek vermesinler bütüngün tatlıyla yaşarım çok zorlanıyorum o yüzden gün içinde falan biraz yerim cok kasmicam kendimi sonra komple saldırıyorum ama dengelemek önemli :KK64:

14.02.2019 menüm

Sabah
Altın ekmek arası krem peynir

Öğlen
Çorba
2 yk bulgur pilavı
1 yk ciğer

Akşam
Filtre sütlü kahve

bolbolbol su kokulusabun kokulusabun
Kııız altından ekmek mi yaptın tövbe :))) koluna boynuna tak altın yenmez :)
İçeriğini merak ettim zerdeçal mı var içinde

Yok canım ya iki gündür dolapta duruyo ailecek içerken biraz aldm bi fincan bile yoktur ama kaçamakları da daha erken saate almam lazım
Ben tatlısız yapamam yemek vermesinler bütüngün tatlıyla yaşarım çok zorlanıyorum o yüzden gün içinde falan biraz yerim cok kasmicam kendimi sonra komple saldırıyorum ama dengelemek önemli :KK64:
Mümkünse sabaha al tatlıyı o zaman gönül yememenden yana ama illaki yiyeceksen oldukça erken ye

gucvefitness.com/yak21/ surdan bi yapsana ölçüm aşağılar inince tablo gibi yer var
Kaç cikcak bakalim
Ne bu mezure mi lazım. Sıfır bedenim ben gerek yok:)
Canımsın yaaa iyiki sizin gibi takım arkadaşlarım var motive ediyosunuz insanı :KK36:
O 55 buraya gelecek :)
Kııız altından ekmek mi yaptın tövbe :))) koluna boynuna tak altın yenmez :)
İçeriğini merak ettim zerdeçal mı var içinde
Deli ya sesli güldüm :)

Back