- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.041
Seninki kadar şahaneli olmasada yazdim isteOo super sunum. Emeğine sağlık.
Ben anlayacağımi anladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki kadar şahaneli olmasada yazdim isteOo super sunum. Emeğine sağlık.
Ben anlayacağımi anladım
İlk ölçtugumde %22.9 yağ iken bugun %20.5 ne olursa olsun giden yag %2.4 diye hesaplıyorum ben.Aman yaptirana kadar yenisini alirim cok pahali degil bu zaten ama ben pek doğruluğuna inanmadığım icin olcmuyodum
gucvefitness.com/yak21/ surdan bi yapsana ölçüm aşağılar inince tablo gibi yer varİlk ölçtugumde %22.9 yağ iken bugun %20.5 ne olursa olsun giden yag %2.4 diye hesaplıyorum ben.
Yok canım ya iki gündür dolapta duruyo ailecek içerken biraz aldm bi fincan bile yoktur ama kaçamakları da daha erken saate almam lazımBoza olmasa mi o saatte acaba. Bi kür falan mı uyguluyorsun
Dimi ama çok güzel. nedendir bilmem ben çok sevindim Sarellam 'ı görünce
Kııız altından ekmek mi yaptın tövbe :))) koluna boynuna tak altın yenmez :)14.02.2019 menüm
Sabah
Altın ekmek arası krem peynir
Öğlen
Çorba
2 yk bulgur pilavı
1 yk ciğer
Akşam
Filtre sütlü kahve
bolbolbol su kokulusabun
Ahahaha nasil okuyasam ben gormedim onuKııız altından ekmek mi yaptın tövbe :))) koluna boynuna tak altın yenmez :)
İçeriğini merak ettim zerdeçal mı var içinde
Mümkünse sabaha al tatlıyı o zaman gönül yememenden yana ama illaki yiyeceksen oldukça erken yeYok canım ya iki gündür dolapta duruyo ailecek içerken biraz aldm bi fincan bile yoktur ama kaçamakları da daha erken saate almam lazım
Ben tatlısız yapamam yemek vermesinler bütüngün tatlıyla yaşarım çok zorlanıyorum o yüzden gün içinde falan biraz yerim cok kasmicam kendimi sonra komple saldırıyorum ama dengelemek önemli
Sakin bizden ayrılayım deme yılmak yokCanımsın yaaa iyiki sizin gibi takım arkadaşlarım var motive ediyosunuz insanı
Bende 2 kez okudum ilki yanlış mı okudum diyeAhahaha nasil okuyasam ben gormedim onu
Ne bu mezure mi lazım. Sıfır bedenim ben gerek yok:)gucvefitness.com/yak21/ surdan bi yapsana ölçüm aşağılar inince tablo gibi yer var
Kaç cikcak bakalim
O 55 buraya gelecek :)Canımsın yaaa iyiki sizin gibi takım arkadaşlarım var motive ediyosunuz insanı
Deli ya sesli güldüm :)Kııız altından ekmek mi yaptın tövbe :))) koluna boynuna tak altın yenmez :)
İçeriğini merak ettim zerdeçal mı var içinde
Muttapa seni seviyorum yazmışMIhtar pişt çok çaba harcama oldu mu gülüm acelemiz yok yavaştan verelim kiloları
Ne ceza vereyim sana ne yazacaksın profiline:)))
Ay ilk defa duydum altın ekmek... ama altın yoğurt duydum o var onu biliyorum:)Ne bu mezure mi lazım. Sıfır bedenim ben gerek yok:)
O 55 buraya gelecek :)
Deli ya sesli güldüm :)
Ayyyy çok mutlu oldum yahuMuttapa seni seviyorum yazmış
Ben onu da duymadım Mısır'da filan misinizAy ilk defa duydum altın ekmek... ama altın yoğurt duydum o var onu biliyorum:)
Yoğurda zerdeçal tarçın karabiber koyuyorlar adına da altın yoğurt diyorlar. Renkten olsa gerekBen onu da duymadım Mısır'da filan misiniz
Şemsiye bana hiç öyle şeyler yazmıyor. Sıfır in gözü kaldı, sıfıra ramak kaldı. Ancak bunlarAyyyy çok mutlu oldum yahu