• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Ooo baya muhabbet dönmüş burda.

Ben menumu yaziyim da sonra okuyup geliyorum hemmen.

Bugunku menum kokulusabun kokulusabun

Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Avokado ezmesi

Ara
1 avuc fistik

Aksam
1 kase yesil mercimekli kabak
Yogurt

Sporum 30 dk eliptik + uygulamanin 5.günü + 200 ip atlama

Eneeee ben de bu akşam ne kulağım çınladı diyorum yaaa...

Kızlar ben de misafir vardı.. Muhabbeti yeni gördüm.

Misafir ben de olunca kaçamak daha az oldu tabi.

Dün okuldan bi arkadaşım zayıflamışsın dedi. Kaçamakları azalttım o yüzden yoksa gitmiyor diye açıkta kafama vurunca dalacaktım Nutellaya

Demin tartıldım 57.7 geldim Kaçamakların hazin sonu ama yarın sabah merak ediyorum durumu...

A AklinYolu1

Ablamla aynı kilo dayız ben ondan bi hafta önce falan başladım diyete. Üç yaş var aramızda

Bana bi video yollamış. Bir kadın diğerini yere yatırmış yaka paça dövüyor. Saç baş kavga yani...

Altına da yazmış beraber diyete başladığım arkadaş benden çok kilo verince diye

Not demiş devam etmiş kolla kendini.

Bu kadar hızlı gidince ben de şaşkına dönüyorum tartı bozuk olabilir diye düşünmüyor değilim ama eşim sabit cıkıyor

Hasılı kelam benim hedef 53 falan ama 50 yapıp kendime üç kilo alma payı bırakmak istiyorum.

6 dan sonra yememk çok zor hele ki sürekli misafirli bir ortam varsa..

Hepimize bol eksiler

Yarın kozlarımızı paylaşalım inşallah
Hayati tehliken var bence hızlı kilo verme ablanın mesajı çok açık :)

Sana ozel avatar :KK66:
Ooo matcha mi alirim bir dal. :confused:
Hiç fikrim yok kızlar ben de 55 li bişey görünce yedi sekiz kez çıktım indim tartıya .. Bu kadar sevinilmez yani

Sonra sıfırın nazarı değğğdii tekrar 57 çıkıyorum..

Yarın 56 olursa değme keyfime

Otur sifirin dimi. Ben de sevmem kendisini. :KK70:

Yedigin keklerde sorun yoktu yani. :dondurma:
Onları bende karıştırıyorum ya ayıp ederim diye soramıyom da :))
Bile bile yapiyorlar. :KK70:

Onuda denicem sutlu yesil cay derken mideme guzel ifade etmiyor :)
İlk yaptığımda ay ben bunu içemem tadı nasıl olur ki dedim. Sonra demledim soğudu (sıcak süt tadını hiç sevmem) bir yudum aldım. Amaaan dedim bu şahane keyf için bile yapıp içiyorum bazen :)) damak zevkine bağlı

İlk yaptığımda ay ben bunu içemem tadı nasıl olur ki dedim. Sonra demledim soğudu (sıcak süt tadını hiç sevmem) bir yudum aldım. Amaaan dedim bu şahane keyf için bile yapıp içiyorum bazen :)) damak zevkine bağlı
Bende sicak sut sevmem onuda haftaya yapicam umarim iyi sonuc alirim sutlu yesil cay detoxsundan ;)

Back