- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.581
cok gecmis olsu Allah kabul etsin orucunuSlm kızlar gelemedim sabahtan beri...
Küçük oğlan hastalandı benim bronşlarında ödem oluşmuş tıkanıklık varmış
Makinayla buharlı ilaç veriyoruz... makina yoktu onu aradık bulduk. Gönlünü edip 20dk maskeyle hava verdim. Şimdi de akşam yemeği yapıyorum.
Dün tika başa yedim ve nohut yediğimde hep aynı şey oluyor eksi geldim bu sabah...
A AklinYolu1 senin patates gibi bana da nohut yemeği yarıyor galiba.
Bugün oruçluydum. Bakalım yarına sonuç ne olacak
Bakliyat kilo verdirki cunki protein bende bakliyatli ayran detox yaptim sonucu yarin gorecegiz . Cok gecmis olsun minnosa
Teşekkür ederim canım... amin inşallah çok borç var ucundan başladım bakalım kısmetse... hem araştırmamı önlüyor.cok gecmis olsu Allah kabul etsin orucunu
Bazen böyle yiyerekte şaşırtma oluyo tabi
Herkes meraklı heyecanlı yarin icin
Her hafta pizza sende bari değiştir aradaKizlar hala disardayim. Menumu bozmadım ama yarın kesin pizza günüm :)
2 saat sonra evdeyim.
Aynen insallah bizede nasip olsun 2senedir ramazanda tutuyorum ama borçlar nolcak bilmemTeşekkür ederim canım... amin inşallah çok borç var ucundan başladım bakalım kısmetse... hem araştırmamı önlüyor.
Hedefi tuttursam yeter bana :)
Neyle değiştireyim patatesle mi onun da sırası gelecek :)Her hafta pizza sende bari değiştir arada
PastaNeyle değiştireyim patatesle mi onun da sırası gelecek :)
Hic niyetim yok. Bir an once hedef kiloma inmem gerek.
Dur kiz simdi yaziyorum.Ayyy nasıl mayıştım anlatamam :)))
Hiç açlık çekmedim yarında oruç tutarım ben iyi oluyor kaçamak da yapamıyorum
A AklinYolu1 özel mesajı bekliyorum merakla. Şimdi bugün mü yapacağız yatarken ypksa yarın yatarkenmi başlayacağız. Birde kimi etiket yapacağız yaptık diye
ALL StaR gazi.Valla ben yaza 36 girerim bu gazla insallah
Yarin akşam misafirim var balık yicez mezeleri ben yaparim dedi kadin iyimi kötümü bilmem artik bu durum onun icin yarını da hafif geçiricem aksam yiyip perşembeyi de aynı hafiflikte atlatmayı planlıyorum
Senin yarinki kilonu kendimden cok merak ediyorum duello esim.Mönüm
Sabah
Ilık limonlu su
Bi çeyrek tost
Bi yumurta
İki zeytin
Öğlen
Bir hurma
Yeşil çay
Akşam
Kırmızı pancar ve kereviz salatası
Yoğurt
kokulusabun
Aslinda goreceksin de kendine sabotaj uyguluyorsun.Wowowoww supersin bende 57 hemen gormek yazin bol bol yuruyusle toparlanmak istiyorum
Slm kızlar gelemedim sabahtan beri...
Küçük oğlan hastalandı benim bronşlarında ödem oluşmuş tıkanıklık varmış
Makinayla buharlı ilaç veriyoruz... makina yoktu onu aradık bulduk. Gönlünü edip 20dk maskeyle hava verdim. Şimdi de akşam yemeği yapıyorum.
Dün tika başa yedim ve nohut yediğimde hep aynı şey oluyor eksi geldim bu sabah...
A AklinYolu1 senin patates gibi bana da nohut yemeği yarıyor galiba.
Bugün oruçluydum. Bakalım yarına sonuç ne olacak
Ben hedefimi gördüm bu sabah :))) amacım onu sabit tutmak. Oructan dolayı öğleye doğru yüklerim tartımı:)))ALL StaR gazi.
Senin yarinki kilonu kendimden cok merak ediyorum duello esim.
Aslinda goreceksin de kendine sabotaj uyguluyorsun.
Allah kabul etsin canim. Ogluna da cok gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda iyilesir.
Ne yariyorsa onu ye canim. Biz patatesle ve nohutla zayiflariz.Dur ben de deneyeyim haftaya.
SuperrrBen hedefimi gördüm bu sabah :))) amacım onu sabit tutmak. Oructan dolayı öğleye doğru yüklerim tartımı:)))
Ben de guzel gonlun icin.A AklinYolu1 ayrıca güzel dileklerin için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?