ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

cok gecmis olsu Allah kabul etsin orucunu
Bazen böyle yiyerekte şaşırtma oluyo tabi
Herkes meraklı heyecanlı yarin icin

Bakliyat kilo verdirki cunki protein bende bakliyatli ayran detox yaptim sonucu yarin gorecegiz . Cok gecmis olsun minnosa

Sağolasın canım

her bakliyat aynı etkiyi yapmıyor bende mesela mercimek çeşitleri ve bulgur 1 kaşık yediğimde ertesi gün mutlaka tartı fazla gösteriyor.
Fasulye ne yapar bilmiyorum ama nohut mutlaka işe yarıyor:)

cok gecmis olsu Allah kabul etsin orucunu
Bazen böyle yiyerekte şaşırtma oluyo tabi
Herkes meraklı heyecanlı yarin icin
Teşekkür ederim canım... amin inşallah çok borç var ucundan başladım bakalım kısmetse... hem araştırmamı önlüyor.

Hedefi tuttursam yeter bana :)

Teşekkür ederim canım... amin inşallah çok borç var ucundan başladım bakalım kısmetse... hem araştırmamı önlüyor.

Hedefi tuttursam yeter bana :)
Aynen insallah bizede nasip olsun 2senedir ramazanda tutuyorum ama borçlar nolcak bilmem
Bakalım nolcak yarin

Ayyy nasıl mayıştım anlatamam :)))
Hiç açlık çekmedim yarında oruç tutarım ben iyi oluyor kaçamak da yapamıyorum

A AklinYolu1 özel mesajı bekliyorum merakla. Şimdi bugün mü yapacağız yatarken ypksa yarın yatarkenmi başlayacağız. Birde kimi etiket yapacağız yaptık diye

Dur kiz simdi yaziyorum.

ALL StaR gazi.

Mönüm

Sabah
Ilık limonlu su
Bi çeyrek tost
Bi yumurta
İki zeytin

Öğlen
Bir hurma
Yeşil çay

Akşam
Kırmızı pancar ve kereviz salatası
Yoğurt

kokulusabun
Senin yarinki kilonu kendimden cok merak ediyorum duello esim.

Wowowoww supersin bende 57 hemen gormek yazin bol bol yuruyusle toparlanmak istiyorum
Aslinda goreceksin de kendine sabotaj uyguluyorsun.

Allah kabul etsin canim. Ogluna da cok gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda iyilesir.

Ne yariyorsa onu ye canim. Biz patatesle ve nohutla zayiflariz. Dur ben de deneyeyim haftaya.

Ben hedefimi gördüm bu sabah :))) amacım onu sabit tutmak. Oructan dolayı öğleye doğru yüklerim tartımı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…