- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.601
Kaptan ben simdi yarin pazara gore + olursam + mi sayilcam carsamba kilom mu yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun , ugurlu gelsin Bizde gozu olanin gozu ciksin.Hadi bakalim yeni adımlar
Hayırlı olsun hepimize
Ikisini topluyoruz mihtar.Kaptan ben simdi yarin pazara gore + olursam + mi sayilcam carsamba kilom mu yoksa
Ayvayı yedik deseneIkisini topluyoruz mihtar.
67.6 dan az gelmen gerek.Ayvayı yedik desene
Ay hadi bakalım moralim yerine geldi valla birde neyi farkettim. Bi kaç gün vitaminlerimi almadım ya sabit çıktım ya da artı. Dün gece sahura kalkınca vitaminlerimi alıp yattım. Oda etkiliyor sanırım... inşallah hepimizin yüzü güler yarınSuperrr
Ben eve geldigimde hedefin asagisini gordum bakalim.
Sonuclar zaten 8 gibi aciklanacak. Istersen bekletebilirsin.
Ben de guzel gonlun icin.
Insallah. Hannibal bittiginden beri kilo veriyorum.Ay hadi bakalım moralim yerine geldi valla birde neyi farkettim. Bi kaç gün vitaminlerimi almadım ya sabit çıktım ya da artı. Dün gece sahura kalkınca vitaminlerimi alıp yattım. Oda etkiliyor sanırım... inşallah hepimizin yüzü güler yarın
O olurda 67.2 zor niye böyle oldum dicem biliyorum normalde sadece kahvaltıda ekmek yiyodum 2gun ekmek fazla yedim hemen etkiledi67.6 dan az gelmen gerek.
Etkiler tabi sen yine de cok verme yenme beniAy hadi bakalım moralim yerine geldi valla birde neyi farkettim. Bi kaç gün vitaminlerimi almadım ya sabit çıktım ya da artı. Dün gece sahura kalkınca vitaminlerimi alıp yattım. Oda etkiliyor sanırım... inşallah hepimizin yüzü güler yarın
Ben ekmege duskun degilim. Sadece pizza , pogaca , borek, simit.O olurda 67.2 zor niye böyle oldum dicem biliyorum normalde sadece kahvaltıda ekmek yiyodum 2gun ekmek fazla yedim hemen etkiledi
Siz ikiniz essiniz dimi. Ikinizi de tutmuyorum.Etkiler tabi sen yine de cok verme yenme beni
İştah gitti demi :)) bende mi izlesem napsam ama yerken tavrı elitse sıkıntı ters etki eder bende :)))Insallah. Hannibal bittiginden beri kilo veriyorum.
Kaptan çok tarafsız çıktı yazıklar olsun emeklerime mazimizi nasıl yok sayarsınBen ekmege duskun degilim. Sadece pizza , pogaca , borek, simit.
Siz ikiniz essiniz dimi. Ikinizi de tutmuyorum.
Nasil baslayip da bitirmezsin, butun arkadaslarima oneriyorum.İştah gitti demi :)) bende mi izlesem napsam ama yerken tavrı elitse sıkıntı ters etki eder bende :)))
Tarafsiz olmam lazim. Sonra demesinler lucky boyle soyle.Kaptan çok tarafsız çıktı yazıklar olsun emeklerime mazimizi nasıl yok sayarsın
MIhtar
Pişt sevgili rakibim hedefimi tutturdum. Yarına kadar başka veremem ben. Ben kesin kaybettim gözüyle bakıyorum aslında sen gayet iyiydin
Bilmiyorum ki ben onu niye bitirmedim acaba... ama diziyi hatırlıyorum. Eşimin gece vardiyasında izliyordum ama sonra niye kaldı bilmiyorumNasil baslayip da bitirmezsin, butun arkadaslarima oneriyorum.
Bu hafta yeni bir dizi bulmam lazim. Boyle olmuyor.
Bilmezmiyim :) şaka şaka eski yeni ne farkeder hepimiz yoldaşız. Ben kaybettiğimde bile çok seviniyorum kızlar kilo verdiği içinTarafsiz olmam lazim. Sonra demesinler lucky boyle soyle.
Iyi olan kazansin. Guzel bir ikili oldunuz.
Semsiye kafadan 1.7 kg verdi . Uc gun de hemde. Ben ne yapayim.Bilmezmiyim :) şaka şaka eski yeni ne farkeder hepimiz yoldaşız. Ben kaybettiğinde bile çok seviniyorum kızlar kilo verdiği için
Owwww napmış anacım o kolunu bacağını mi aldırmış maaşallahSemsiye kafadan 1.7 kg verdi . Uc gunde hemde. Ben ne yapayim.
Nutella bahcesinde uyusun. Bir hafta olsa neyse uc gun ne yaaaa.Owwww napmış anacım o kolunu bacağını mi aldırmış maaşallah
Neymis canim sabotajimALL StaR gazi.
Senin yarinki kilonu kendimden cok merak ediyorum duello esim.
Aslinda goreceksin de kendine sabotaj uyguluyorsun.
Allah kabul etsin canim. Ogluna da cok gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda iyilesir.
Ne yariyorsa onu ye canim. Biz patatesle ve nohutla zayiflariz. Dur ben de deneyeyim haftaya.