• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Superrr :halay:

Ben eve geldigimde hedefin asagisini gordum bakalim. :süslü:

Sonuclar zaten 8 gibi aciklanacak. Istersen bekletebilirsin. :KK50:

Ben de guzel gonlun icin. :KK200:
Ay hadi bakalım moralim yerine geldi valla birde neyi farkettim. Bi kaç gün vitaminlerimi almadım ya sabit çıktım ya da artı. Dün gece sahura kalkınca vitaminlerimi alıp yattım. Oda etkiliyor sanırım... inşallah hepimizin yüzü güler yarın

Ay hadi bakalım moralim yerine geldi valla birde neyi farkettim. Bi kaç gün vitaminlerimi almadım ya sabit çıktım ya da artı. Dün gece sahura kalkınca vitaminlerimi alıp yattım. Oda etkiliyor sanırım... inşallah hepimizin yüzü güler yarın
Insallah. :nazar:Hannibal bittiginden beri kilo veriyorum. :KK70:

Etkiler tabi sen yine de cok verme yenme beni :21:

Ben ekmege duskun degilim. Sadece pizza , pogaca , borek, simit. :KK70:

Siz ikiniz essiniz dimi. Ikinizi de tutmuyorum. :KK70:
Kaptan çok tarafsız çıktı yazıklar olsun emeklerime :KK70::KK70: mazimizi nasıl yok sayarsın :KK70::KK70:
MIhtar MIhtar
Pişt sevgili rakibim hedefimi tutturdum. Yarına kadar başka veremem ben. Ben kesin kaybettim gözüyle bakıyorum aslında sen gayet iyiydin:KK68:

Kaptan çok tarafsız çıktı yazıklar olsun emeklerime :KK70::KK70: mazimizi nasıl yok sayarsın :KK70::KK70:
MIhtar MIhtar
Pişt sevgili rakibim hedefimi tutturdum. Yarına kadar başka veremem ben. Ben kesin kaybettim gözüyle bakıyorum aslında sen gayet iyiydin:KK68:
Tarafsiz olmam lazim. :duduk:Sonra demesinler lucky boyle soyle. :dondurma:

Iyi olan kazansin. Guzel bir ikili oldunuz. :halay:

Nasil baslayip da bitirmezsin, butun arkadaslarima oneriyorum. :deli:
Bu hafta yeni bir dizi bulmam lazim. Boyle olmuyor. :KK70:
Bilmiyorum ki ben onu niye bitirmedim acaba... ama diziyi hatırlıyorum. Eşimin gece vardiyasında izliyordum ama sonra niye kaldı bilmiyorum

ALL StaR gazi. :confused:

Senin yarinki kilonu kendimden cok merak ediyorum duello esim. :dondurma:

Aslinda goreceksin de kendine sabotaj uyguluyorsun. :deli:

Allah kabul etsin canim. Ogluna da cok gecmis olsun. Umarim en kisa zamanda iyilesir. :nazar:

Ne yariyorsa onu ye canim. Biz patatesle ve nohutla zayiflariz. :deli:Dur ben de deneyeyim haftaya.
Neymis canim sabotajim ;)

Back