• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

lahana karnabar falan yap kurtarır yine aksam icin
Çok kafaya takincada takiliyo kaliyo

Bozmadan en az 1 hafta devam etmek lazım ki etkisini görelim malesef ki kilo almak cok kolay vermek cok zor
Bugun biraz eksi ciktim şükür ya. Biraz rahatladim. İnsallah geri almam. Takildi mi takiliyo dedigin gibi. O takilinca ben de takiliyorum vermem lazim, neden veremiyorum, kac gundur ayni cikiyor vs vs.
Bi de ben eksi çıkacağını en iyi anladığım şey gece ac yatmak o gurultuyu hissetmek o zaman bi ayrı mutlu oluyorum :KK70:

Aynen oyle ben de cok severim ac yatmayi:halay:

Yemek yedikten kisa bi sure sonra acikmaya baslarsam daha mutlu oluyorum iyi demek ki az yemisim diye:KK53:

Ben de tam tersi bi fark yoksa emek vermeye deger mi psikolojisine giriyorum:olamaz:

Tesekkur ederim canim fikir verdigin icin. Bugun kahvaltida da ekmek yemicem, aksam da belki yumurta isini yaparim. :KK51: ama koca evdeyken zor o ya.

Ben de kizimi cikartiyorum bazen canim:KK48:

Evet malesef ben gunlerdir ayni kiloyu gorunce baya taktim kafaya. Ruyamda bile tartildim bugun. :KK53:
Tartı ile kanka olduk, geceleri birlikte yatacaz nerdeyse o derece :KK70:

Bugun biraz eksi ciktim şükür ya. Biraz rahatladim. İnsallah geri almam. Takildi mi takiliyo dedigin gibi. O takilinca ben de takiliyorum vermem lazim, neden veremiyorum, kac gundur ayni cikiyor vs vs.

Aynen oyle ben de cok severim ac yatmayi:halay:

Yemek yedikten kisa bi sure sonra acikmaya baslarsam daha mutlu oluyorum iyi demek ki az yemisim diye:KK53:
Manyakmiyiz neyiz :KK53:
Ben pazara gore artiyim bakalim artik yarin kac çıkarsa kabulümüz

Sabah yulaf yedim saat 3gibi lahanayla gunu kapatcam

Herşey zayıflamak uğruna :KK53:
Birde sabote etmeseler benim diyetimi daha mutlu olurum yaa :KK12:
Cuma günü okulda pastalı börekli cay saati ayarlamışlar öğleden sonra, cumartesi de arkadaşım çağırdı oraya giderim.
Tabii menüler malum, siyez buğdayı ile salata, unsuz şekersiz kurabiye yoktur herhalde :KK70:

Sabahtan beri okudum okudum muhabbete bi yerden dahil olayim dedim ama yazacak hicbi sey bulamadim :KK48:
Dal bir yerden ml:KK70:

Ozel mesajimi okudun mu? Dun yazmistim gerci.:KK66:

Bu tarafa doğru gel, kaldır şu aramızdaki mesafeleri :KK19:
Hala dusunme asamasinda. Loading ------------ %69.9:KK70:
Yarin kuşanmazsam pazardan fazla çıkıcam sanirim tikkat etmem lazım
Hic birakmaya gelmiyor mihtar. Devamli lahanayi uzerinde tasi. :KK70:

Bi değişiklik yapip kirman lazim cok zor biliyorum insan yiliyo ama denemen gerekiyo
Öğünlerin yerini değiştirebilirsin
1gun detoks yapabilirsin (protein-ayran-sivi)
Aksamı sadece karnıbahar veya lahanayla geçirebilirsin
Bende büyük ihtimalle 73lerdeyim :KK43:
Birde üstüne regl eklendi bugün :KK43:
Oooy oy ne olacak bizim bu halimiz moon :KK51::işsiz:
Of cok gicik oldum artik ya ac kaliyorum yine 73 cikiyorum. Spor yapiyorum suyu artiriyorum yine 73. Ugrasmam bi fayda vermiyosa yerim ben de arkadas dedim:KK45:
Benim kilo vermem durdugunda ben bir gun marulla beslendim. + Yesil cay.Latte bile icmemistim iki gun.:KK53:

Ne cektin ml ne cektin . :KK70:

Tartı ile kanka olduk, geceleri birlikte yatacaz nerdeyse o derece :KK70:
Sab. bu sana. Tartidan dusen bir damlaya dikkattt. :confused:
Tart%C4%B1.jpg

Kaseyi doldurmuyorum birde yarinada kalir detox corba yarinda yerim 4 litre corba olcusuymus :)
Birak biraz lazim olur. Kotu gun corbasi. :KK70:

Cuma günü okulda pastalı börekli cay saati ayarlamışlar öğleden sonra, cumartesi de arkadaşım çağırdı oraya giderim.
Tabii menüler malum, siyez buğdayı ile salata, unsuz şekersiz kurabiye yoktur herhalde :KK70:
Sen bana yolla onlari. Bir gun yerim 6 gun diyet yaparim. :KK70:

Dunku menume ek 7-8 badem ve 3-5 zeytin saymadim . Matcha latte yerine chai latte icmistim. Bir de ek latte. :KK50:

Gelelim bugunku menume. :KK8:

12 Subat 2019 Menusu kokulusabun kokulusabun

Sabah :

1/3 latte

Kahvalti :
Soya sutlu yulaf ezmesi
3 badem

Oglen :
Latte ya da
Matcha latte

Aksam :
Karisik salata
3-5 Zeytin
Bir kibrit kutusu beyaz peynir
2 bardak sodali ayran

Geceye dogru:

1/3 latte

Bitki cayi

en az zararlılardan miktarı az tutarak cay kahve takıl

Mesela sabah az ye
Öğlen çeşidi ve miktarı az tut
Aksami da salata veya yogurtla geçiştir

Son düzenleme:
Back