• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Simdi vertigom icin hastahaneye gidiyorum. Kacamak yapmayin, kacamak yaptirmayin. Aksama gorusuruz. :KK66:

Haftalik hedefime ulastim. Yarin 54 leri gormek niyetindeyim. :halay:

Eklentiler

• Photo0306.jpg
    Photo0306.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 24
Son hatirlatmam ; yarindan sonra yaza kadar yeni yarismaci katilimi yok. Yazin da dukkani kapatip gidiyoruz kizlar . ALL_StaR daki herkes 36 Beden olacak cunku ...:KK66:
Ağzından bal damlıyor kaptanım

Simdi vertigom icin hastahaneye gidiyorum. Kacamak yapmayin, kacamak yaptirmayin. Aksama gorusuruz. :KK66:

waauuww süpersin kaptancim

Vay vay vay maşallah eridin bittin kayboldun pandelam:deli:
Hayır bı rüzgar çıksa ucacaksin maşallah, hayır canım ne kıskanması :KK14:

Ağzından bal damlıyor kaptanım

waauuww süpersin kaptancim
Hep beraber 36 beden olalim da soyle şıkır şıkır gezelim . :KK53::halay:

Yarından itibaren menülerimle ve tartimla geleceğim.
Yoksa olmuyor bu işler
Yaza kadar -5 kilo vermek hedefim :)

Selam selam nickini cikartamadim. :KK70:
En iyi senin bilmen lazim forever . Ne kadar cok paylasim o kadar cok kilo demek. :silah:

Wowowoww supersin bende 57 hemen gormek yazin bol bol yuruyusle toparlanmak istiyorum :KK43:

Slm kızlar gelemedim sabahtan beri...
Küçük oğlan hastalandı benim bronşlarında ödem oluşmuş tıkanıklık varmış :(

Makinayla buharlı ilaç veriyoruz... makina yoktu onu aradık bulduk. Gönlünü edip 20dk maskeyle hava verdim. Şimdi de akşam yemeği yapıyorum.

Dün tika başa yedim ve nohut yediğimde hep aynı şey oluyor eksi geldim bu sabah...

A AklinYolu1 senin patates gibi bana da nohut yemeği yarıyor galiba.

Bugün oruçluydum. Bakalım yarına sonuç ne olacak

Slm kızlar gelemedim sabahtan beri...
Küçük oğlan hastalandı benim bronşlarında ödem oluşmuş tıkanıklık varmış :KK43:

Makinayla buharlı ilaç veriyoruz... makina yoktu onu aradık bulduk. Gönlünü edip 20dk maskeyle hava verdim. Şimdi de akşam yemeği yapıyorum.

Dün tika başa yedim ve nohut yediğimde hep aynı şey oluyor eksi geldim bu sabah...

A AklinYolu1 senin patates gibi bana da nohut yemeği yarıyor galiba.

Bugün oruçluydum. Bakalım yarına sonuç ne olacak
Bakliyat kilo verdirki cunki protein bende bakliyatli ayran detox yaptim sonucu yarin gorecegiz . Cok gecmis olsun minnosa

Back