- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.521
Bazen stresten de kilo verilmiyor.Evet su an 73.6 cikiyorum. Sabah yine ya 73.0 ya 72.8 cikip deliricem muhtemelen.
Yumurta dedin de bugun gordum uc ogun haslanmis yumurta yenilen bi sey varmis. Belki onu yaparim yarin. Ama iste moralim bozulunca direk yemeye gidiyorum ben ya malesef
Ben de sanki regl olacak gibi agri cekiyorum ama daha bi sey oldugu yok.
Bilmiyorum canim halimiz ne olacak. Bulmamiz lazim bi yol. Ben de suya agirlik veriyorum. Spor yapiyorum iki gundur. Evin icinde surekli aktifim. Kizimla zipliyorum filan arada deli durtmus gibi ama yok. İnmiyor
Sabah ilk tartiya cikisimda 72.0 ciktim. Gozlerim fal tasi gibi acildi. Sonra inanamadim bi daha ciktim. Yine 72. Sonra bidonla test ettim. Tarti dogru. Sonra bi daha ciktim 73.ben bozugum herhal
Ooo temizlik başlamış, şöööyle kenardan kenardan, yerleri kirletmeden geçip gidiyorum.Hadi bakalim temizliğe başlıyorum sildigim yerlere basmayın gidin yatin uyuyun zayıflayın
Iyi geceleerrrr
Iyi geceler bende yatiyorum artik :)Iyi geceler millet yeni girdim eve.
Yat yat iyi geceler.Iyi geceler bende yatiyorum artik :)
Ben de tam tersi bi fark yoksa emek vermeye deger mi psikolojisine giriyorumkotu gördüm deyip salmicaksin iste yumurta gerçekten ise yariyo
Benimde moralim bozulunca yemege gitmek istiyorum ama sonra diyorum ki kendime bunun icin emeklerini heba etmeye değermi herzaman ise yaramiyo ama çoğunlukla idare ediyo boyle
Ben de kizimi cikartiyorum bazen canimBazen baskul hafizaya aliyor bende kizlardan birini baskule cikarmisin diyorum sonra tekrar tartiliyorum ya eksi ya arti :)
Evet malesef ben gunlerdir ayni kiloyu gorunce baya taktim kafaya. Ruyamda bile tartildim bugun.Bazen stresten de kilo verilmiyor.
O yüzden strese sokmayalım kendimizi.
Başarabiliriz, ben inanıyorum
Eşim izne çıktı evde kahvalti yapıyoruz
Eşim 4tane peynirli börek domates nerden baksan 2yemek kaşığı şeker atılmış çay
Ben yarim elmalı yulaf lapası şekersiz çay
Adam benden zayıf tüküreyim metosuna
lahana karnabar falan yap kurtarır yine aksam icinBen de tam tersi bi fark yoksa emek vermeye deger mi psikolojisine giriyorum
Tesekkur ederim canim fikir verdigin icin. Bugun kahvaltida da ekmek yemicem, aksam da belki yumurta isini yaparim.ama koca evdeyken zor o ya.
Evet malesef ben gunlerdir ayni kiloyu gorunce baya taktim kafaya. Ruyamda bile tartildim bugun.
Bencedehaksizlik resmen
Nasıl sonuç tartildinmiGunaydin kizlar bol bol eksiler olsun
Menum
10 da ilik limonlu su
10.30 da 5 findik 3 zeytin 1 salkim domates
12.30 detox corba
14.30 da yesil cay
17 de detox corba
19 da yesil cay
21 de 5 adet findik
kokulusabun
Yarina sakliyorum :)Nasıl sonuç tartildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?