ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bazen stresten de kilo verilmiyor.
O yüzden strese sokmayalım kendimizi.
Başarabiliriz, ben inanıyorum

Hadi bakalim temizliğe başlıyorum sildigim yerlere basmayın gidin yatin uyuyun zayıflayın

Iyi geceleerrrr
Ooo temizlik başlamış, şöööyle kenardan kenardan, yerleri kirletmeden geçip gidiyorum.
Saat gece yarısını göstermeden bende balkabağına dönüşmeden gidip yatayım. İyi geceler..

Degisik diyet ariyordum bu yaziya denk geldim

3 Günlük detox
Aşırı yeme güdüsünü kontrol altına almak için…

Fazla Aşırı yeme güdüsünü kontrol altına almak istiyorsanız; yemeğe başlamadan önce iki bardak su için,

Adım adım detoks programı

Aşırı kalori almış bir vücut, 3 günlük detoks programı ile hafifletilip, eski beslenme düzenine hızlıca dönüş yapılabilir. Bunun için:

· Güne kahvaltıyla başlanmalı, hafif bir kahvaltı yapılmalı.

· Uykusuzluk, aşırı yemek nedeniyle oluşan ödem, bol su tüketimi ile atılmalı.

· Gün içinde 1-2 kupa yeşil çay içilmeli.

· Sık aralıklarla sağlıklı ara öğünler yapılmalı.

· Yarım saatlik yürüyüş ile vücudun yeniden denge kurması sağlanmalı.

3 gunluk Detoks öneri listesi

Sabah: 1 bardak badem sütü, 2-3 dilim ananas

Ara: 1 fincan yeşil çay

Öğlen:Avokadolu cevizli salata

Ara:Elma ve yulaf ezmeli yoğurt (1 küçük kase)

Akşam:1 tabak zeytinyağlı sebze yemeği + 1-2 dilim tahıllı ekmek

Ara: 1 fincan yeşil çay + 1 elma

Avokadolu cevizli salata nasıl yapılır?
2-3 dilim olgun avokado,1 adet kırmızıbiber
2-3 dal yeşil soğan, 2 diş taze sarımsak
3- adet chery domates,
4-5 adet haşlanmış brokoli, 10-12 dal nane-maydanoz, 10 dal roka
1 çorba kaşığı ince doğranmış yeşil zeytin
2-3 adet ceviz (dövülmüş)
Sos için:1 tatlı kaşığı balzamik sirke+ 1 çorba kaşığı limon+1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Son düzenleme:
BAĞIRSAKLARI RAHATLATIYOR
Elma, kilo vermeden kolesterol kontrolüne kadar beslenmede birçok meyveden daha fonksiyonel. Yoğurtla karıştığında ise faydaları katlanıyor. Yoğurt, elmadaki şekerin kana hızlı geçişini yavaşlattığı için insülin ve şeker metabolizmada hızlı yükseliş-düşüş olmasınıönlüyor. Elma da yoğurt içerisindeki bakterilerin çoğalmasına destek verirken bu da hem kolon sağlığını koruyor hem de sindirim ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Elmayı rendeleyip yoğurdun içerisine karıştırıp biraz da tarçın ekleyerek yiyebilirsiniz.

Ben de tam tersi bi fark yoksa emek vermeye deger mi psikolojisine giriyorum

Tesekkur ederim canim fikir verdigin icin. Bugun kahvaltida da ekmek yemicem, aksam da belki yumurta isini yaparim. ama koca evdeyken zor o ya.
Bazen baskul hafizaya aliyor bende kizlardan birini baskule cikarmisin diyorum sonra tekrar tartiliyorum ya eksi ya arti :)
Ben de kizimi cikartiyorum bazen canim
Bazen stresten de kilo verilmiyor.
O yüzden strese sokmayalım kendimizi.
Başarabiliriz, ben inanıyorum
Evet malesef ben gunlerdir ayni kiloyu gorunce baya taktim kafaya. Ruyamda bile tartildim bugun.

lahana karnabar falan yap kurtarır yine aksam icin
Çok kafaya takincada takiliyo kaliyo

Bozmadan en az 1 hafta devam etmek lazım ki etkisini görelim malesef ki kilo almak cok kolay vermek cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…