ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Yarin kuşanmazsam pazardan fazla çıkıcam sanirim tikkat etmem lazım

sabah bi bizi yememişsin aksam toparlamışsın ama sabah fenaaaggg

Yumurta yediğin zaman 1dilim ekmek yeterli aklında olsun
Of cok gicik oldum artik ya ac kaliyorum yine 73 cikiyorum. Spor yapiyorum suyu artiriyorum yine 73. Ugrasmam bi fayda vermiyosa yerim ben de arkadas dedim

Of cok gicik oldum artik ya ac kaliyorum yine 73 cikiyorum. Spor yapiyorum suyu artiriyorum yine 73. Ugrasmam bi fayda vermiyosa yerim ben de arkadas dedim
yarinda 73 cikcan boyle yaparsan

Ham vücuda spor yapınca odem oluyo malesef gecen gun yaşadım 15gun harekretsizdim birden 16bin adim yaptm ve ertesi gün artı ciktim bikac gun musade etmen lazım
Yarin hic ekmek tüketme
Hatta yarin protein gunu bile yapabilirsin ise yarama ihtimali yüksek
Sabah 2 haşlanmış yumurta peynir yeşillik flaan
Öğlen aksam süt yogurt olabilir veya yine yumurta köfte tavuk ama az yağlı

Benim en sevdiklerimden protein

Bende büyük ihtimalle 73lerdeyim
Birde üstüne regl eklendi bugün
Oooy oy ne olacak bizim bu halimiz moon

Dikkat dikkat baska yolu yok ben ocakta reglken verdim kilo dikkat edince
Yerleşmiş kilolar malesef zor gidiyo ne zamandır takiliydim bende ins bi daha takılmadan ilerlicem

Yerleşmiş kilolar malesef zor gidiyo ne zamandır takiliydim bende ins bi daha takılmadan ilerlicem
İkidir aynı yerde takılıyorum, bunda da vardır bi hayır, ne diyem bilemedim

İkidir aynı yerde takılıyorum, bunda da vardır bi hayır, ne diyem bilemedim
Bi değişiklik yapip kirman lazim cok zor biliyorum insan yiliyo ama denemen gerekiyo
Öğünlerin yerini değiştirebilirsin
1gun detoks yapabilirsin (protein-ayran-sivi)
Aksamı sadece karnıbahar veya lahanayla geçirebilirsin

Bi değişiklik yapip kirman lazim cok zor biliyorum insan yiliyo ama denemen gerekiyo
Öğünlerin yerini değiştirebilirsin
1gun detoks yapabilirsin (protein-ayran-sivi)
Aksamı sadece karnıbahar veya lahanayla geçirebilirsin
Evet haklısın, biraz değişim şart.
Aslında sadece menülerle de olmuyor bu iş, yapmam gerekenlerin ama bir türlü yapamadıklarımın farkındayım. Önce eksikleri tamamlamam gerek. Düzene girecek inşaallah..

Harikasin super boyle giderse kilolarda gider tatlim

Bende takildim delircem 60 li rakamlar kurtulamadim findik badem antep fistik diyeti varmis duydunmu onuda denicem kahvaltidan sonra 2-3 saat sonra 10 adet findik 1 bardak sut diger ogunde 10 adet badem 1 bardak sut 10 adet antep fistigi 1 bardak sut aralarda yesil cay turk kahvesi herzaman oldugu gibi 2.5 litre su :)

Evet su an 73.6 cikiyorum. Sabah yine ya 73.0 ya 72.8 cikip deliricem muhtemelen.

Yumurta dedin de bugun gordum uc ogun haslanmis yumurta yenilen bi sey varmis. Belki onu yaparim yarin. Ama iste moralim bozulunca direk yemeye gidiyorum ben ya malesef

Ben de sanki regl olacak gibi agri cekiyorum ama daha bi sey oldugu yok.

Bilmiyorum canim halimiz ne olacak. Bulmamiz lazim bi yol. Ben de suya agirlik veriyorum. Spor yapiyorum iki gundur. Evin icinde surekli aktifim. Kizimla zipliyorum filan arada deli durtmus gibi ama yok. İnmiyor
Sabah ilk tartiya cikisimda 72.0 ciktim. Gozlerim fal tasi gibi acildi. Sonra inanamadim bi daha ciktim. Yine 72. Sonra bidonla test ettim. Tarti dogru. Sonra bi daha ciktim 73. ben bozugum herhal

Yani bi yerden başlamak lazımsa yeme düzeni iste
Hepsi dört dörtlük olmuyo malesef

Bence çok üst-üste yapma bu seferde kotu yönden sasircak vücut
Ayran ve protein en iyileri

kotu gördüm deyip salmicaksin iste yumurta gerçekten ise yariyo
Benimde moralim bozulunca yemege gitmek istiyorum ama sonra diyorum ki kendime bunun icin emeklerini heba etmeye değermi herzaman ise yaramiyo ama çoğunlukla idare ediyo boyle

Ay valla ben bugün sapıttım ya off...
Bugün sabah dışarı çıkmamız gerekiyordu eşimle o yüzden dedik ki dışarda çorba içelim... o yüzden kahvaltı etmeden çıktık.
Sonra gereksiz biri takıldı peşimize ve biz aç kaldık saat 2 de kahvaltı yapabildim aslında zararlı bişey yoktu. Ama akşam yemeğinde çok yedim tam 2 tabak nohut nasıl aldı midem onu da bilmiyorum...
Yarın oruç tutacağım iftarı hafif atlatmayı düşünüyorum. Olursa olur olmazsa bu hafta ben iptal.

Bazen baskul hafizaya aliyor bende kizlardan birini baskule cikarmisin diyorum sonra tekrar tartiliyorum ya eksi ya arti :)

Haberler» Güncel » Haber
Kaju ve Badem Yağ Yaktırıyor'

Kuruyemiş yiyerek kilo vermek mümkün. Diyetisyen Arzu Karabulut, kajunun ve bademin yağ yaktırdığına işaret ediyor.
Kuruyemiş yiyerek kilo vermek mümkün. Diyetisyen Arzu Karabulut, kajunun ve bademin yağ yaktırdığına işaret ediyor.

Karabulut, kajunun beyin ve sinir sistemine faydalı olduğunu vurguluyor ve “Bu fıstık türünde oleik yağ asitleri ve B grubundan vitaminler bulunmaktadır. Bu nedenle de diyet yaparken halsizlik ve yorgunluğu önlemek için kaju tüketilmelidir. Süratli ve dengeli metabolizmaya da imkân veren kaju; mineral, fosfor ve potasyum içermesi ile bağışıklık sistemini güçlendirmektedir. 100 gram kaju 574 kaloridir. Bunun içerisinde 15 gram protein, 33 gram karbonhidrat 46 gram yağ ve 3 gram diyet lifi vardır.” açıklamalarını yapıyor.

Karabulut, bademin ise kalsiyum ihtiva ettiğini anlatıyor. Ardından şunları belirtiyor:

“Ürün bu sayede de kilo vermeyi çabuklaştırmaktadır. Kemik erimesine karşı da güçlü bir koruma sunmaktadır. Bunun dışında diyet lifi bakımından da zengindir. Kabızlık gibi sorunların giderilmesine yardımcı olmaktadır. Bunun dışında selenyum, magnezyum ve potasyum gibi doğal antioksidanlar içermektedir. 100 gram badem 575 kaloridir. 21 gram protein, 49 gram yağ, 22 gram karbonhidrat, 12 gram diyet lifi içermektedir.”

Kabak çekirdeğinin de sindirim için yararlı bir ürün olduğuna değinen Karabulut, şöyle devam ediyor:

“Kabak çekirdeği, bağırsakları temizleyebilmektedir. Ayrıca tokluk hissi vermektedir. İçerdiği Omega 3 ve 6 yağ asitleri sayesinde idrar yolları temizlenmekte ve kilo kaybı kolaylaşmakta, kas kaybı önlenmektedir. 100 gram kabak çekirdeği 560 kaloridir. Bu kaloriler ise 30 gram protein, 11 gram karbonhidrat, 6 gram diyet lifi ve 49 gram yağ içermektedir.”

Diyetisyen; yer fıstığı, ceviz ve Antepfıstığının faydalarını ise şöyle ifade ediyor:

“Yer fıstığı, bitkisel bir proteindir. Bu nedenle de spor yapanların mutlaka tüketmesi gerekmektedir. Kasları rahatlatması ile ve magnezyum, fosfor, çinko, demir, bakır içermesi ile doğal bir antioksidan sunmaktadır. Yaşlanmayı da önleyici yanı vardır. 100 gram yer fıstığı 562 kaloridir. Bunun içinde 25 gram protein, 45 gram yağ, 12 gram karbonhidrat, 12 gram diyet lif bulunmaktadır.
Ceviz, beyinden kalbe pek çok hayati organa iyi gelen bir yemiştir. Saç ile ilgili, kilo verme ile ilgili faydaları vardır. Güçlü bir Omega 3 olup sinir sistemini rahatlatmaktadır. Protein de ihtiva eden ceviz kilo vermeyi mümkün kılarken tokluk hissini de arttırmaktadır. 100 gram ceviz 654 kaloridir. Bunun içerisinde 15 gram protein, 65 gram yağ, 14 gram karbonhidrat, 7 gram diyet lifi vardır.
Antep fıstığı pek çok vitamini ihtiva etmesi ile yorgunluk, stres, enerjisizlik gibi olumsuzluklara iyi gelmektedir. Cildi güzelleştirdiği gibi stresi alıp götürmektedir. 100 gram Antep fıstığı 571 kalori ihtiva etmektedir. Bunun içerisinde 21 gram protein, 45 gram yağ, 27 gr karbonhidrat, 10 gram diyet lifi yer almaktadır.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…