- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.501
KFC de değilim ama dün fena abandım
Kahvaltıyı Nutella kek dolu dolu yaptım. Akşam arabaşına çağırdı komşum üç koca tabak çorbayA Bi sürü hamur yuttum
Ah bunla bitse bi de çayın yanında ne verilerse tatlı onları da gömdüm
Bi de meyve çekirdek mısır patlağı kombosu
Sabah bi kalktım artı iki
Hemen toparlamam lazım geri
Yoksa bu günde 3 kilo artarak döner bana
Of cok gicik oldum artik ya ac kaliyorum yine 73 cikiyorum. Spor yapiyorum suyu artiriyorum yine 73. Ugrasmam bi fayda vermiyosa yerim ben de arkadas dedimYarin kuşanmazsam pazardan fazla çıkıcam sanirim tikkat etmem lazım
sabah bi bizi yememişsin aksam toparlamışsın ama sabah fenaaaggg
Yumurta yediğin zaman 1dilim ekmek yeterli aklında olsun
yarinda 73 cikcanOf cok gicik oldum artik ya ac kaliyorum yine 73 cikiyorum. Spor yapiyorum suyu artiriyorum yine 73. Ugrasmam bi fayda vermiyosa yerim ben de arkadas dedim
Bende büyük ihtimalle 73lerdeyimOf cok gicik oldum artik ya ac kaliyorum yine 73 cikiyorum. Spor yapiyorum suyu artiriyorum yine 73. Ugrasmam bi fayda vermiyosa yerim ben de arkadas dedim
Dikkat dikkat baska yolu yok ben ocakta reglken verdim kilo dikkat edinceBende büyük ihtimalle 73lerdeyim
Birde üstüne regl eklendi bugün
Oooy oy ne olacak bizim bu halimiz moon
İkidir aynı yerde takılıyorum, bunda da vardır bi hayır, ne diyem bilemedimDikkat dikkat baska yolu yok ben ocakta reglken verdim kilo dikkat edince
Yerleşmiş kilolar malesef zor gidiyo ne zamandır takiliydim bende ins bi daha takılmadan ilerlicem
Bi değişiklik yapip kirman lazim cok zor biliyorum insan yiliyo ama denemen gerekiyoİkidir aynı yerde takılıyorum, bunda da vardır bi hayır, ne diyem bilemedim
Evet haklısın, biraz değişim şart.Bi değişiklik yapip kirman lazim cok zor biliyorum insan yiliyo ama denemen gerekiyo
Öğünlerin yerini değiştirebilirsin
1gun detoks yapabilirsin (protein-ayran-sivi)
Aksamı sadece karnıbahar veya lahanayla geçirebilirsin
Harikasin super boyle giderse kilolarda gider tatlimBugunku menumkokulusabun
Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Dereotu
2 dilim ekmek
Cay
1 kucuk ev yapimi kurabiye ( sabah yine 73.0 cikinca sinir oldum yedim valla)
Aksam
1 kase yesil mercimekli kabak
Yogurt
Kirmizi lahana
Gece
Yogurtlu sodali kür 2.gün
Sporum 27 dakika eliptik + 30 gunde fit uygulamasindan 3. Gun (8 dakika) + 200 ip atlama.
Bende takildim delircem 60 li rakamlar kurtulamadim findik badem antep fistik diyeti varmis duydunmu onuda denicem kahvaltidan sonra 2-3 saat sonra 10 adet findik 1 bardak sut diger ogunde 10 adet badem 1 bardak sut 10 adet antep fistigi 1 bardak sut aralarda yesil cay turk kahvesi herzaman oldugu gibi 2.5 litre su :)Dikkat dikkat baska yolu yok ben ocakta reglken verdim kilo dikkat edince
Yerleşmiş kilolar malesef zor gidiyo ne zamandır takiliydim bende ins bi daha takılmadan ilerlicem
Evet su an 73.6 cikiyorum. Sabah yine ya 73.0 ya 72.8 cikip deliricem muhtemelen.yarinda 73 cikcanboyle yaparsan
Ham vücuda spor yapınca odem oluyo malesef gecen gun yaşadım 15gun harekretsizdim birden 16bin adim yaptm ve ertesi gün artı ciktim bikac gun musade etmen lazım
Yarin hic ekmek tüketme
Hatta yarin protein gunu bile yapabilirsin ise yarama ihtimali yüksek
Sabah 2 haşlanmış yumurta peynir yeşillik flaan
Öğlen aksam süt yogurt olabilir veya yine yumurta köfte tavuk ama az yağlı
Benim en sevdiklerimden protein
Bende büyük ihtimalle 73lerdeyim
Birde üstüne regl eklendi bugün
Oooy oy ne olacak bizim bu halimiz moon
Bende bulsam yiyeceğim ama yok :)
Yani bi yerden başlamak lazımsa yeme düzeni isteEvet haklısın, biraz değişim şart.
Aslında sadece menülerle de olmuyor bu iş, yapmam gerekenlerin ama bir türlü yapamadıklarımın farkındayım. Önce eksikleri tamamlamam gerek. Düzene girecek inşaallah..
Bence çok üst-üste yapma bu seferde kotu yönden sasircak vücutBende takildim delircem 60 li rakamlar kurtulamadim findik badem antep fistik diyeti varmis duydunmu onuda denicem kahvaltidan sonra 2-3 saat sonra 10 adet findik 1 bardak sut diger ogunde 10 adet badem 1 bardak sut 10 adet antep fistigi 1 bardak sut aralarda yesil cay turk kahvesi herzaman oldugu gibi 2.5 litre su :)
kotu gördüm deyip salmicaksin iste yumurta gerçekten ise yariyoEvet su an 73.6 cikiyorum. Sabah yine ya 73.0 ya 72.8 cikip deliricem muhtemelen.
Yumurta dedin de bugun gordum uc ogun haslanmis yumurta yenilen bi sey varmis. Belki onu yaparim yarin. Ama iste moralim bozulunca direk yemeye gidiyorum ben ya malesef
Ben de sanki regl olacak gibi agri cekiyorum ama daha bi sey oldugu yok.
Bilmiyorum canim halimiz ne olacak. Bulmamiz lazim bi yol. Ben de suya agirlik veriyorum. Spor yapiyorum iki gundur. Evin icinde surekli aktifim. Kizimla zipliyorum filan arada deli durtmus gibi ama yok. İnmiyor
Sabah ilk tartiya cikisimda 72.0 ciktim. Gozlerim fal tasi gibi acildi. Sonra inanamadim bi daha ciktim. Yine 72. Sonra bidonla test ettim. Tarti dogru. Sonra bi daha ciktim 73.ben bozugum herhal
Bazen baskul hafizaya aliyor bende kizlardan birini baskule cikarmisin diyorum sonra tekrar tartiliyorum ya eksi ya arti :)Evet su an 73.6 cikiyorum. Sabah yine ya 73.0 ya 72.8 cikip deliricem muhtemelen.
Yumurta dedin de bugun gordum uc ogun haslanmis yumurta yenilen bi sey varmis. Belki onu yaparim yarin. Ama iste moralim bozulunca direk yemeye gidiyorum ben ya malesef
Ben de sanki regl olacak gibi agri cekiyorum ama daha bi sey oldugu yok.
Bilmiyorum canim halimiz ne olacak. Bulmamiz lazim bi yol. Ben de suya agirlik veriyorum. Spor yapiyorum iki gundur. Evin icinde surekli aktifim. Kizimla zipliyorum filan arada deli durtmus gibi ama yok. İnmiyor
Sabah ilk tartiya cikisimda 72.0 ciktim. Gozlerim fal tasi gibi acildi. Sonra inanamadim bi daha ciktim. Yine 72. Sonra bidonla test ettim. Tarti dogru. Sonra bi daha ciktim 73.ben bozugum herhal
Hadi bakalim temizliğe başlıyorum sildigim yerlere basmayın gidin yatin uyuyun zayıflayın
Iyi geceleerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?