- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.481
renklisemsiye duello esim nerdesin. Umarim KFC den cikmiyorsundur.
Cifter cifter kilo veriyor hem de 3 gunde.
Niye boyle yapiyorsun ya. KFC cidden daha iyiymis. Kiloyu birak o yediklerinin sana yarari yok.KFC de değilim ama dün fena abandım
Kahvaltıyı Nutella kek dolu dolu yaptım. Akşam arabaşına çağırdı komşum üç koca tabak çorbayA Bi sürü hamur yuttum
Ah bunla bitse bi de çayın yanında ne verilerse tatlı onları da gömdüm
Bi de meyve çekirdek mısır patlağı kombosu
Sabah bi kalktım artı iki
Hemen toparlamam lazım geri
Yoksa bu günde 3 kilo artarak döner bana
O iş bende saat 11 olunca siler süpürür kapatırım topigi12 den once yattin yattin, sonra yatamiyorsun sab.
Bu bir. Onun disinda yatmadan once papatya cayi , melissa cayi icebilirsin. Bir cay daha var, biraz daha etkili. Onu da sonra soylerim :)
Lesliye basliyoruz yalniz aksam raporu vermek zorunda degiliz. Menuden degisiklik olarak , sabah ya da oglen veriyoruz o raporu .
Carsamba gunu icin - Persembe sabah rapor veriyoruz gibi.
Mihtarla konusacagim. Yardimcilik isi icin hala gonullu ise yardimcim o olacak.MIhtar
Yani gece burada kimseyi gormeyeyim. Herkes zamaninda yatsin.
aha 2 gitmis 3 gelmişrenklisemsiye duello esim nerdesin. Umarim KFC den cikmiyorsundur.
Cifter cifter kilo veriyor hem de 3 gunde.
O iş bende saat 11 olunca siler süpürür kapatırım topigi
aha 2 gitmis 3 gelmiş
Bencede cok etkiliCok iyi olur. Uyku gercekten etkiliyor kilo vermeyi.
2 gunde aldigini verir o . Carsamba gunu ben de surpriz yapabilirim. Duelloyu kim alacak gercekten merak ediyorum. Yilin duellosu.
Ondan once de uyumuyordum ahaha ama o da manyaklastirdi beni. Bitti de rahatladim.Bencede cok etkili
Hannibal da bittiğine gore uyuyabilirsin
Bence 55.5 veya daha altı gelirsin sen
Ben artıdayım biraz bakalim nolcak bugünde cok sacma birgün
Simdi bi kahve içip gunu kapaticam
Yarini cok hafif gecirmen gerek. Yoksam duelloyu kaybedersin.Bugün
Sabah
Ilık limonlu su
Bir kaynamış yumurta
Bi dilim kaşar
Öğlen
Bir kuru kayısı
Bir kuru incir
Bir lokma simit
Akşam
Üç dolu yemek kaşığı tavuklu bulgur pilavı
Yoğurtlu cevizli kereviz ve havuc salatası üç adet ceviz
kokulusabun
Fena değil bu öğünler ancak bizi misafirliğe çağırıyorlar umarım menüye ek yapmam
Ooo lahana kiliclarimi kusandim diyorsun:)Ben yarin napsam acaba
Lahanam var onu yirim artik
Bende 12 den önce yatarım, arkamdan işleri yapacak birileri olursa da çok sevinirimAyyy ben nasıl erken yatayım koca 12 de işe gidiyor onu bekliyorum. Sonra çocukları çok terliyor üstünü değiştir küçüğü tuvalete götür sonra onu yeniden uyut. Mutfağı topla ohooooo uykular haram bize12 de yatayım bende bugün hadi inşallah
Bu tarafa doğru gel, kaldır şu aramızdaki mesafeleri31 Martta ikiye inecek o ara. Keske bir saat olsaydi. Ulkemi degistiricem sizin icin.
7-8 gec degil 9 gec. Ustelik tam agir bir ogun degil o .
Hoşgeldin canım. Umarım burada istediğin kiloya ulaşırsın..Geçmiş olsun düzen oturursun burayı okumak için ama bağımlılık yapıyor çıkamıyor insan, söylemiştim diye hatırlıyorum ama yazmamış da olabilirim leslie grubunda da olmak istiyorum rahat yapıyorum hatta üzerine ebru sallıdan yapıyorum
Haftalık hedefim 60.9 baya yoğundum birde yeni katıldım düzene oturacak mesajlarım kusura bakmayın takipte zorlandım
Yarin kuşanmazsam pazardan fazla çıkıcam sanirim tikkat etmem lazım
sabah bi bizi yememişsin aksam toparlamışsın ama sabah fenaaagggBugunku menumkokulusabun
Sabah
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Dereotu
2 dilim ekmek
Cay
1 kucuk ev yapimi kurabiye ( sabah yine 73.0 cikinca sinir oldum yedim valla)
Aksam
1 kase yesil mercimekli kabak
Yogurt
Kirmizi lahana
Gece
Yogurtlu sodali kür 2.gün
Sporum 27 dakika eliptik + 30 gunde fit uygulamasindan 3. Gun (8 dakika) + 200 ip atlama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?