- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.301
Yaaani şimdi dedikodu yapmış gibi olmasın ama cuma takımları öyleydi be yaaNazi kampi diye gelmem diyordun.Iyi ki geldin iste.
bıraktım gittiDurtmeyse durtme.
Cm filan yaziyorsun yanlis anlasilacak.
Isi birakiyordun ne oldu?
Oralar iyi oluyo ama artik şeyi cikti 1kasik pilav yiyorsun aa pilav yenir mi hemn ciss diyolar bende o yüzden çıkmıştımYaaani şimdi dedikodu yapmış gibi olmasın ama cuma takımları öyleydi be yaa
Oraya gidem dediydim ilk başta, bi baktım yok böyle birşeyben öyle çok katı kurallara gelemem...
Ama iyiki sen çağırdın, bunun için sana kocamaaan bir teşekkür borçluyum
Deli deliyi dakkada bulurmus. Yuzumde bir gulumseme.Yaaani şimdi dedikodu yapmış gibi olmasın ama cuma takımları öyleydi be yaa
Oraya gidem dediydim ilk başta, bi baktım yok böyle birşeyben öyle çok katı kurallara gelemem...
Ama iyiki sen çağırdın, bunun için sana kocamaaan bir teşekkür borçluyum
Mutlu degilsen bilmiyorum. O konuda yorum yapmayayim.bıraktım gittiçarşamba son çalıştım bitti iste devam etsem iyiydi ama
Cocukla para arasında kaldim
Çocuğum mutlu olmucaksa parayi napim dedim ciktim simdi tabi olsa iyi olurdu diyorum
Biz 4.5 senedir hic ayrılmadık alışamadı simdi boşlukta hissetti kendini
Okul zamani baslarsin calismaya cocukta okula alisir sende alisirsinbıraktım gittiçarşamba son çalıştım bitti iste devam etsem iyiydi ama
Cocukla para arasında kaldim
Çocuğum mutlu olmucaksa parayi napim dedim ciktim simdi tabi olsa iyi olurdu diyorum
Biz 4.5 senedir hic ayrılmadık alışamadı simdi boşlukta hissetti kendini
Git ve yarin eksiyle gel.Sarjimin son damlaları ben gitmesem telefon kapancak
Ekside olursun insallah 200-300 ekside olsun senin olsun :)Selam kızlar sabah beri pertim çıktı kalabalık misafir ağırladım tartı öncesi iyi bir menüm olmadı bakalım sabah kaç olurum
Sana ne dedim. Tek bir artiyla gelirsen seni izne ayiracagim.Selam kızlar sabah beri pertim çıktı kalabalık misafir ağırladım tartı öncesi iyi bir menüm olmadı bakalım sabah kaç olurum
Tartım dijital değil canım 200-300gram anlaşılmıyor malasefEkside olursun insallah 200-300 ekside olsun senin olsun :)
Yapma Başkan yedik dediysek artı gelecek kadar değil ama istediğim akşamı yoğurtla geçiştirmekti olmadıSana ne dedim. Tek bir artiyla gelirsen seni izne ayiracagim.
Topikten gitmeni beklemiyorum zaten.Yapma Başkan yedik dediysek artı gelecek kadar değil ama istediğim akşamı yoğurtla geçiştirmekti olmadı
Hem ne izni banane banane gitmem işte
Topikten gitmeni beklemiyorum zaten.
Yarismadan cekilirsin. Bir arti gel de gorusuruz.
Leslie beni de yazsana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?