• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

geldi geldi 55 geldi gitmesin :halay:
Bende çok merak edeyor tartımı
Dönerleri gömenlerinde tartısını:-)

Sen benim gibi tartidan once cok dikkat ediyorsun. Ben de seninkini merak ediyorum. :KK8:

Soylemek istemiyordum ama ben bugunku menuyle 20 li yaslarda haftada 5 kilo veriyordum. Hey gidi gunler. :deli:

Sen benim gibi tartidan once cok dikkat ediyorsun. Ben de seninkini merak ediyorum. :KK8:

Soylemek istemiyordum ama ben bugunku menuyle 20 li yaslarda haftada 5 kilo veriyordum. Hey gidi gunler. :deli:
30dan sonra sıkıntı iste neyse bizde bu azim oldukça istersek 60 olalım yine veririz :KK19:

52 ye inerim ama 52 de kalicam diye bir iddiam yok. Korkutucu olan bu. :KK70:

Bu hafta Carsamba gunu leslie 1 mile a basliyorum. bir sonraki hafta 2. bir sonraki hafta 3. Katilmak isteyenleri beklerim. :KK8:

+ Meditasyon da bu haftadan itibaren.

Dedigim gibi sadece yapabilecek olanlar...:KK50:
ben meditasyona katılıcam ama sporu daha fazla yapicam insallah

52-55 arası sınır koyarsan kendine +3-3 kurtarır bence daha fazlası olmazsa

ben meditasyona katılıcam ama sporu daha fazla yapicam insallah

52-55 arası sınır koyarsan kendine +3-3 kurtarır bence daha fazlası olmazsa
Fazlasina karismam. :KK70:

Sadece katilan kisiler varsa grup halinde yapalim.

1- Meditasyon grubu (Gunluk 15 dklar halinde)
2- Leslie grubu (Gunluk 15 dk ----- 45 dk ya arttirilacak.)

Iki gruba katilinabilir , tek gruba katilinabilir. Sonradan katilim yok. Bir gun yapilmadigi halde gruptan silerim. Diyetle alakasi yok cunku... Darilmaca gucenmece yok. Kayit olmak isteyenler yarin bana ozel mesaj atsin. Sartlari konusalim. :halay:

Son düzenleme:

Sonradan katilim yok. Bir gun yapilmadigi halde gruptan silerim. Diyetle alakasi yok cunku... Darilmaca gucenmece yok. Kayit olmak isteyenler yarin bana ozel mesaj atsin. Sartlari konusalim. :halay:
Atamıyormuşum oyle diyor mesaj atamıyorum sana :bicak:

Sabah başlıyorum o zaman yeni serüvenimin ilk günü :KK24:
24 yasındayım 168boy 63 kiloyum hedefim mayıs sonu 54 görmek, koç burcuyum 2 yasında bi kızım var 3 senelik evliyim 54 kiloydum doğuma 66yla girdim hemen de eski kilomda ulaştım çok sıkıntılı olmadı benim için ama son bikaç ayda yediğim abur cuburun hesabı yok gece keyifleri derken 63ü gördüm dur demem lazım ama moda giremedim, aynaya bakınca artık rahatsız oluyorum 26 beden kot 34 üst giyerdim şimdi zor giriyorum içlerine hatta coguna giremiyorum ve bu yaz eskiden olduğu gibi hissetmek istiyorum özgüvenimi kazanmak ve burda moda girmeyi umuyorum yardım edin lütfen :dua:
Hosgeldiin:KK54:
Gunaydin kizlar. :cool:

Meditasyon icin bu hafta son katilim. Oyle atla deve degil, gece 10 dk ayiracaksiniz. Maximum 15 dk.

Yapabilirim diyenler parmak kaldirsin. :KK8:

Diyetle alakasi yok, katilmak zorunda degilsiniz . Yalniz katilacaksaniz istikrar beklerim. :KK14:

@IRMAKK70 @Nana929 ve emziren annelere tavsiye edebilirim. :KK66:
Kaptanim illa gece olmak zorunda mi? Gun icinde yapsam olmaz mi?
Kizlar 8 senedir bu kiloyu bekliyorum. 10 gun gecikmeli olsa da gordum sonunda. Hosgelmis.:halay::nazar:

Vaaay. Supersin gozun aydin. :nazar:
Darisi basimiza:KK48:
Beraber miydiniz. :KK53::confused:

Tesaduf :KK45:

Ben erken yedim ama. Belki kurtaririm ordan, pek umudum olmasa da:olamaz:

Kaptanim illa gece olmak zorunda mi? Gun icinde yapsam olmaz mi?
Vaaay. Supersin gozun aydin. :nazar:
Darisi basimiza:KK48:
Tesaduf :KK45:

Ben erken yedim ama. Belki kurtaririm ordan, pek umudum olmasa da:olamaz:
Zaman olarak farketmiyor ama meditasyon gece yatmadan once daha etkili olur ml. :KK53:

Leslie grubu farketmez. :cool:

Iki gruba katilinabilir , tek gruba katilinabilir. Sonradan katilim yok. Bir gun yapilmadigi halde gruptan silerim. Diyetle alakasi yok cunku... Darilmaca gucenmece yok. Kayit olmak isteyenler yarin bana ozel mesaj atsin. Sartlari konusalim. :halay:
Ben meditasyona katılamam şekerim, gece yatana kadar dünya dolusu iş yapıyorum, fırsatını bulunca da direk yatağa :KK70:
Söz veripte tutamazsam kendime sinir olurum, yapamayacağım işe de söz vermem ;)
Ama leslie kısmı olur bak, başlamayı düşünüyordum zaten, birkaç gündür trambolinde yapıyordum sporu, leslie yapabilirim tekrardan :KK6:

Ben meditasyona katılamam şekerim, gece yatana kadar dünya dolusu iş yapıyorum, fırsatını bulunca da direk yatağa :KK70:
Söz veripte tutamazsam kendime sinir olurum, yapamayacağım işe de söz vermem :KK66:
Ama leslie kısmı olur bak, başlamayı düşünüyordum zaten, birkaç gündür trambolinde yapıyordum sporu, leslie yapabilirim tekrardan :KK6:
Trambolin nasil kaç cm falan bende istiyodum bi ara bi o eksik cunku evde :KK49:

Bu hafta Carsamba gunu leslie 1 mile a basliyorum. bir sonraki hafta 2. bir sonraki hafta 3. Katilmak isteyenleri beklerim. :KK8:

+ Meditasyon da bu haftadan itibaren.

Dedigim gibi sadece yapabilecek olanlar...:KK50:
Ben 5mil leslie üzerine ebru şallı Skinny Jean yapıyordum çok faydasını gördüm bu diyetle tekrar başlicam, araya meditasyon da yapmam lazım tabi çocuk var geceleri yapıyorum pertim çıkıcak ama toplu spor yaparsak çok motive ediyor o yüzden yapalım üşenmeyelim verdiği his mükemmel :KK6:

Bigunde badem sutu denicem :hamarat:
Ben inek sutu kullanmiyorum artik ya badem sutu ya da soya sutu.

Hindistan cevizi sutu ve pirinc sutu tatli oluyor. :KK12:
Söz veripte tutamazsam kendime sinir olurum, yapamayacağım işe de söz vermem :KK66:
Senin zaten bu huyunu seviyorum. Bastan soyluyorsun. :silah:
Sabah da yapamazsin sen. Yapacaksan yazalim. :KK45:

Leslie grubuna yazalim seni. :dondurma:

Ben 5mil leslie üzerine ebru şallı Skinny Jean yapıyordum çok faydasını gördüm bu diyetle tekrar başlicam, araya meditasyon da yapmam lazım tabi çocuk var geceleri yapıyorum pertim çıkıcak ama toplu spor yaparsak çok motive ediyor o yüzden yapalım üşenmeyelim verdiği his mükemmel :KK6:
Sen iki grubu mu dusunuyorsun? Bak yapamazsan kalbini kirarim ona gore dusun. :confused:

Trambolin nasil kaç cm falan bende istiyodum bi ara bi o eksik cunku evde :KK49:
Bendeki ev trambolini, 100 cm gibi bir genişliği var sanırsam, nette delta trambolin diye yazıp inceleyebilirsin canım. Benimki sayaçsız olanı, çocuklar oynuyo aslında ama bende bu hafta spor yapmaya karar verdim üstünde :))

Ben inek sutu kullanmiyorum artik ya badem sutu ya da soya sutu.

Hindistan cevizi sutu ve pirinc sutu tatli oluyor. :KK12:

Senin zaten bu huyunu seviyorum. Bastan soyluyorsun. :silah:
Sabah da yapamazsin sen. Yapacaksan yazalim. :KK45:

Leslie grubuna yazalim seni. :dondurma:

Sen iki grubu mu dusunuyorsun? Bak yapamazsan kalbini kirarim ona gore dusun. :confused:
Sabah hiç yapamam yaa, 5 kişi nasıl bir koşuşturmacayla çıkıyoruz evden görsen :KK70:
Ama leslie yaparım. En azından söz verirsem yapmak zorunda kalıyorum, o da benim için iyi oluyor. Akşam yemeğinden sonra yapabilirim.
Koşu bandını da açtım, kullanıma hazır, ama birinin kullanması gerek:KK70:

Sabah hiç yapamam yaa, 5 kişi nasıl bir koşuşturmacayla çıkıyoruz evden görsen :KK70:
Ama leslie yaparım. En azından söz verirsem yapmak zorunda kalıyorum, o da benim için iyi oluyor. Akşam yemeğinden sonra yapabilirim.
Koşu bandını da açtım, kullanıma hazır, ama birinin kullanması gerek:KK70:
15 dk dan 45 dk cikacagiz ama son hafta.

21 gun sonra dagiliyoruz. :KK70:

Back