- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.281
Yaşasın spor grubundayım
Artık zorunlu olarak spor yapıciiiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fatma da gelir bence.Yaşasın spor grubundayım
Artık zorunlu olarak spor yapıciiiim
Dakika sorun değil, geçen yıldan alışığım zaten, ilk 45 dk ile de başlayabilirim15 dk dan 45 dk cikacagiz ama son hafta.
21 gun sonra dagiliyoruz.
Gelsin gelsin, spor yapıp incelek Muttapa7555 koş kııız spor salonuna kaydettirdik seniFatma da gelir bence.
Sab. beni biliyorsun. 21 gun diye basliyoruz uzatabiliriz de orada kesebiliriz de. Verime bakacagiz.Dakika sorun değil, geçen yıldan alışığım zaten, ilk 45 dk ile de başlayabilirim
Böyle iyiydik, başlamadan dağıldık
Her turlu hizmet ayaginiza geliyor.Gelsin gelsin, spor yapıp incelek Muttapa7555 koş kııız spor salonuna kaydettirdik seni
Gec saate kadar disardaydik hafta sonlari sevmiyorum gec oluncada evde yemek yap derken saat 22 bulacakti cocuklarda doner istediler bende aciktim cok gezdik :)55.5 e raziyim.
Yani yarin tarti gunu olmasaydi doner de yiyebilirsiniz ama risk almissiniz.
Afiyet olsun. O zaman yarinki rakama uzulmeyeceksin.Gec saate kadar disardaydik hafta sonlari sevmiyorum gec oluncada evde yemek yap derken saat 22 bulacakti cocuklarda doner istediler bende aciktim cok gezdik :)
12 de 1 tatlikasik zencefil yarim limon suyu ictim metebolizmayi hizlandiriyorum gece boyugeldi geldi 55 geldi gitmesin
Bende çok merak edeyor tartımı
Dönerleri gömenlerinde tartısını
Bilmem mi kanki, eee tanıyoruz artık birbirimiziSab. beni biliyorsun. 21 gun diye basliyoruz uzatabiliriz de orada kesebiliriz de. Verime bakacagiz.
Overlokçu makinesi ayağınıza geldiHer turlu hizmet ayaginiza geliyor.
Nazi kampi diye gelmem diyordun. Iyi ki geldin iste.Bilmem mi kanki, eee tanıyoruz artık birbirimizi
Overlokçu makinesi ayağınıza geldi
Isterdim ama cocuklar beni cok yoruyor malum ev temizligi gecede uzanip buralarda geziyorum bazen sabah uyaninca 20-30 mekik cekiyorum :)
Katilma zorunlulugu yok mevhibe.Isterdim ama cocuklar beni cok yoruyor malum ev temizligi gecede uzanip buralarda geziyorum bazen sabah uyaninca 20-30 mekik cekiyorum :)
Aynen carsabaya kadar telafi ederim 2 gun detox yapicamAfiyet olsun. O zaman yarinki rakama uzulmeyeceksin.
Size kolay gelsin incecik olun katilanlar :)Katilma zorunlulugu yok mevhibe.
burdaki badem sütleri de katkılı şu mixgo mü ne blenderlardan alicam onla kendim yapcamBen inek sutu kullanmiyorum artik ya badem sutu ya da soya sutu.
Hindistan cevizi sutu ve pirinc sutu tatli oluyor.
Senin zaten bu huyunu seviyorum. Bastan soyluyorsun.
Sabah da yapamazsin sen. Yapacaksan yazalim.
Leslie grubuna yazalim seni.
Sen iki grubu mu dusunuyorsun? Bak yapamazsan kalbini kirarim ona gore dusun.
Bi ara bakmıştım ama kac cm olması lazım bilemediğinden yanasmadimBendeki ev trambolini, 100 cm gibi bir genişliği var sanırsam, nette delta trambolin diye yazıp inceleyebilirsin canım. Benimki sayaçsız olanı, çocuklar oynuyo aslında ama bende bu hafta spor yapmaya karar verdim üstünde :))
ben olabilirim belkim napcaz takipse takibe takipYalniz bu iki grupta da yardimciya ihtiyacim olabilir. Gonullu var mi? Herkes bir adim geriye gidermis simdi.
Durtmeyse durtme.burdaki badem sütleri de katkılı şu mixgo mü ne blenderlardan alicam onla kendim yapcam
Bi ara bakmıştım ama kac cm olması lazım bilemediğinden yanasmadim
ben olabilirim belkim napcaz takipse takibe takip