• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

15 dk dan 45 dk cikacagiz ama son hafta.

21 gun sonra dagiliyoruz. :KK70:
Dakika sorun değil, geçen yıldan alışığım zaten, ilk 45 dk ile de başlayabilirim ;)
Böyle iyiydik, başlamadan dağıldık :KK70:

55.5 e raziyim. :spor:

Yani yarin tarti gunu olmasaydi doner de yiyebilirsiniz ama risk almissiniz. :dondurma:
Gec saate kadar disardaydik hafta sonlari sevmiyorum gec oluncada evde yemek yap derken saat 22 bulacakti cocuklarda doner istediler bende aciktim cok gezdik :)

Ben inek sutu kullanmiyorum artik ya badem sutu ya da soya sutu.

Hindistan cevizi sutu ve pirinc sutu tatli oluyor. :KK12:

Senin zaten bu huyunu seviyorum. Bastan soyluyorsun. :silah:
Sabah da yapamazsin sen. Yapacaksan yazalim. :KK45:

Leslie grubuna yazalim seni. :dondurma:

Sen iki grubu mu dusunuyorsun? Bak yapamazsan kalbini kirarim ona gore dusun. :confused:
burdaki badem sütleri de katkılı şu mixgo mü ne blenderlardan alicam onla kendim yapcam

Bendeki ev trambolini, 100 cm gibi bir genişliği var sanırsam, nette delta trambolin diye yazıp inceleyebilirsin canım. Benimki sayaçsız olanı, çocuklar oynuyo aslında ama bende bu hafta spor yapmaya karar verdim üstünde :))
Bi ara bakmıştım ama kac cm olması lazım bilemediğinden yanasmadim
Yalniz bu iki grupta da yardimciya ihtiyacim olabilir. Gonullu var mi? Herkes bir adim geriye gidermis simdi. :KK70:
ben olabilirim belkim napcaz takipse takibe takip :KK49:

burdaki badem sütleri de katkılı şu mixgo mü ne blenderlardan alicam onla kendim yapcam

Bi ara bakmıştım ama kac cm olması lazım bilemediğinden yanasmadim
ben olabilirim belkim napcaz takipse takibe takip :KK49:
Durtmeyse durtme. :KK70:

Cm filan yaziyorsun yanlis anlasilacak. :confused:

Isi birakiyordun ne oldu?

Back