- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.142
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #4.201
Evet 6 kilo cok 1 ay icinde aldin galiba dene faydasini gorursun cnmBu ara görünce yiyorum normalde fazla tüketmem hamur işi evde olunca yeniliyor zaten tatlı yiye yiye 6 kg aldım dediğini denerim cnm normalde caya şeker atmazdım şimdi ona bile atıyorum
Tmm cnm çok teşekkürler denerim işallahEvet 6 kilo cok 1 ay icinde aldin galiba dene faydasini gorursun cnm
Yok kuzum kilo o kadar sorun degil alinir verilir. Maksat kilo alacaksan da daha saglikli seylerden al. Sekeri cok tuketmemeye calis hamileyken. Bebislerimiz saglikli olsun da gerisi hiiiicc onemli degil. Bana da dua et pazartesi cvs yaptiracagim, insallah temiz cikar sonuclarTeşekkürler Cnm
Her gün kendime söz veriyorum sabah oluyor yine aynı
Zaten tatli seker kilo dusmani tatli yemedigin zaman kilo alimin az olur ben 2. gebeligimde 12 kilo almistimTmm cnm çok teşekkürler denerim işallah
Sonucu yazarım burdan
Rabbim saglikli haberler nasip etsin insallah cnmYok kuzum kilo o kadar sorun degil alinir verilir. Maksat kilo alacaksan da daha saglikli seylerden al. Sekeri cok tuketmemeye calis hamileyken. Bebislerimiz saglikli olsun da gerisi hiiiicc onemli degil. Bana da dua et pazartesi cvs yaptiracagim, insallah temiz cikar sonuclar
Rabbim gönlüne göre versin yardımcın olsun işallah temiz çıkar işallah CnmYok kuzum kilo o kadar sorun degil alinir verilir. Maksat kilo alacaksan da daha saglikli seylerden al. Sekeri cok tuketmemeye calis hamileyken. Bebislerimiz saglikli olsun da gerisi hiiiicc onemli degil. Bana da dua et pazartesi cvs yaptiracagim, insallah temiz cikar sonuclar
Sagol canim. Amiinn insallahRabbim saglikli haberler nasip etsin insallah cnm
Fazla değilmiş cnm keşke bende o kadarla kalsamZaten tatli seker kilo dusmani tatli yemedigin zaman kilo alimin az olur ben 2. gebeligimde 12 kilo almistim
Cok tesekkur ederim canim. Sen gittin mi kadin dogumcuyaRabbim gönlüne göre versin yardımcın olsun işallah temiz çıkar işallah Cnm
Aynen Cnm daha titiz davranırım işallah
Fazla değilmiş cnm keşke bende o kadarla kalsam
Evet cnm gittim kan uyuşmazlığı var 7 ayda yada kanamam olunca iğne yapıcaklar kan uyuşmazlığı içinCok tesekkur ederim canim. Sen gittin mi kadin dogumcuya
Maşallah canım rabbim korusun kuzuyuOglum 3.700 dogdu dogum sonrasi 4-5 kilo kaldi bana
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallahEvet cnm gittim kan uyuşmazlığı var 7 ayda yada kanamam olunca iğne yapıcaklar kan uyuşmazlığı için
Dikkat ediyorum kanamam olmasın diye
Mart’ın ilk haftası muaneye gideceğim cnm :)
Amin cumlemizin evladini ... ecmainMaşallah canım rabbim korusun kuzuyu
Ooo takimdaki shakeciler ciksin ortaya.
Herbalife miydi yoksam.
Ben de bir iki tane daha denemistim begenmedim ama markadan markaya fark var bence.
Aciktirmazsa sabah kahvalti yerine gecerse amacina ulasiyor demektir ama tam tersi olursa icilmemesi daha iyi.
Yani diyetisyenin onerdigi iki markayi deniycem.
Duyma diye yazdımSimiti duydum ama siniti duymadim zeyna. Takilmasam olmaz.
Amin cnm ikimizindeRabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah
Amin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?