ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Tartımdan düşmesi çok zor değil ama düşerken incelip sıkılaşmak istiyorum o yuzden spor da şart bana
Düzenli spor yapanlar var mı

Teşekkürler Cnm
Her gün kendime söz veriyorum sabah oluyor yine aynı

Denemekten zarar gelmez ama ben öyle markaların ticari amaçlı olduğunu düşünüyorum evde smoothie yap doyurucu sebze meyvelerden daha iyi sonuç alırsın bence
Hos geldiniz bol eksiler
Ben yapiyordum bi ara yine baslicam

2 kasik yulaf ezmesi 3 kuru kayisi 10 adet cekirdekli kuru uzum yarim cay kasigi tarcin 1-2 ceviz 3 badem 3 findik 2 kasik yogurt 1 bardak sut 1 kasik chia blendirla ic :)

Sebze soomthie de

Yarim salatalik 2-3 dilim granny elma 5-6 dal maydonoz yarim limon kabugu ile birlikte 1 cay kasik zencefil 1 cay kasigi (zerdecal) eklelebilir ben eklemiyordum 1 bardak su yada soda blendirlayip iciyordum super yag yakici :)

ben vaarr

Hos geldiniz bol eksiler

2 kasik yulaf ezmesi 3 kuru kayisi 10 adet cekirdekli kuru uzum yarim cay kasigi tarcin 1-2 ceviz 3 badem 3 findik 2 kasik yogurt 1 bardak sut 1 kasik chia blendirla ic :)
Hoşbuldum :)
Yalnız bu gerçekten doyurucu ve enerji patlaması yaşatır spordan bi saat önce falan rahat içilir

Hoşbuldum :)
Yalnız bu gerçekten doyurucu ve enerji patlaması yaşatır spordan bi saat önce falan rahat içilir
Aynen bende ikiz prenses var cok yoruluyordum diyette saat 15 gibi yapar icerdim aksam 18 gibi yogurt kuru ile gunu kapatirdim :)

Ben de varım

Hos geldiniz bol eksiler

Tmm cnm denerim digerine bakmışım :))

Tatli istegin cokmu ben gunde 1 defa saat 3 gibi tuketiyordum sen 2 yap 10 ve 3 gibi
Bu ara görünce yiyorum normalde fazla tüketmem hamur işi evde olunca yeniliyor zaten tatlı yiye yiye 6 kg aldım dediğini denerim cnm normalde caya şeker atmazdım şimdi ona bile atıyorum

Bu ara görünce yiyorum normalde fazla tüketmem hamur işi evde olunca yeniliyor zaten tatlı yiye yiye 6 kg aldım dediğini denerim cnm normalde caya şeker atmazdım şimdi ona bile atıyorum

Baktim oneriliyormus istersen sende arastir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…