- 21 Eylül 2018
- 1.202
- 3.978
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #4.181
Teşekkür ederim hoşbuldumAramıza hoşgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim hoşbuldumAramıza hoşgeldin
Tartımdan düşmesi çok zor değil ama düşerken incelip sıkılaşmak istiyorum o yuzden spor da şart banaVerilemeyecek bir kilon yok. Abur cubur birbirini tetikler. Oyle ucundan alayim , olmaz. Katki maddelidir oyle seyleri yemiyoruz. Yersen.
Abur cuburu kuruyemise dondurmeye bakacaksin. En azindan faydali yaglar icerir.
%80 dogru beslenme %20 de faydasiz beslenme yaptin mi olur bu is.
Teşekkürler CnmHerkese gunaydin. Kuzum ben gecen haftalarda 600gr almistim. Simdi mesajini gorunce merak edip tartildim aldigimi geri vermisim. Hem bulantilar devam ediyor, hem de okul basladi yogunlugum artti o sebeple olabilir. Kuzum 6 kilo biraz fazla sanki ilk 2 ay icin. Simdi bebegin o kadar ihtiyaci yok zaten, son aylarda istesen de kendini tutamayacaksin bebek buyudukce surekli acikacaksin. Bir de tatliya falan degil de daha cok saglikli seylere yuklen yiyebiliyorsan sebze, meyve, sut ve sut urunleri, yumurta, et, balik vs.
Hos geldiniz bol eksilerDenemekten zarar gelmez ama ben öyle markaların ticari amaçlı olduğunu düşünüyorum evde smoothie yap doyurucu sebze meyvelerden daha iyi sonuç alırsın bence
ben vaarrGunaydin kizlar.
Meditasyon icin bu hafta son katilim. Oyle atla deve degil, gece 10 dk ayiracaksiniz. Maximum 15 dk.
Yapabilirim diyenler parmak kaldirsin.
Diyetle alakasi yok, katilmak zorunda degilsiniz . Yalniz katilacaksaniz istikrar beklerim.
@IRMAKK70 Nana929 ve emziren annelere tavsiye edebilirim.
Hoşbuldum :)Hos geldiniz bol eksiler
Ben yapiyordum bi ara yine baslicam
2 kasik yulaf ezmesi 3 kuru kayisi 10 adet cekirdekli kuru uzum yarim cay kasigi tarcin 1-2 ceviz 3 badem 3 findik 2 kasik yogurt 1 bardak sut 1 kasik chia blendirla ic :)
Aynen bende ikiz prenses var cok yoruluyordum diyette saat 15 gibi yapar icerdim aksam 18 gibi yogurt kuru ile gunu kapatirdim :)Hoşbuldum :)
Yalnız bu gerçekten doyurucu ve enerji patlaması yaşatır spordan bi saat önce falan rahat içilir
Ben de varımGunaydin kizlar.
Meditasyon icin bu hafta son katilim. Oyle atla deve degil, gece 10 dk ayiracaksiniz. Maximum 15 dk.
Yapabilirim diyenler parmak kaldirsin.
Diyetle alakasi yok, katilmak zorunda degilsiniz . Yalniz katilacaksaniz istikrar beklerim.
@IRMAKK70 Nana929 ve emziren annelere tavsiye edebilirim.
Teşekkürler Cnm
Her gün kendime söz veriyorum sabah oluyor yine aynı
Canım hamileyim sorun olurmu senceSlm cnm soomthie dene istersen az once paylastim hem tarcin seker ihtiyacini bastirir tatlim
Nana929 canim bu tarifHos geldiniz bol eksiler
2 kasik yulaf ezmesi 3 kuru kayisi 10 adet cekirdekli kuru uzum yarim cay kasigi tarcin 1-2 ceviz 3 badem 3 findik 2 kasik yogurt 1 bardak sut 1 kasik chia blendirla ic :)
Tmm cnm denerim digerine bakmışım :))Hos geldiniz bol eksiler
Hayir canim hepsi besleyici oku istersenCanım hamileyim sorun olurmu sence
Günde kaç defa yemem iyidir cnmNana929 canim bu tarif
Tatli istegin cokmu ben gunde 1 defa saat 3 gibi tuketiyordum sen 2 yap 10 ve 3 gibiGünde kaç defa yemem iyidir cnm
Sen chia ekleme cnmGünde kaç defa yemem iyidir cnm
Bu ara görünce yiyorum normalde fazla tüketmem hamur işi evde olunca yeniliyor zaten tatlı yiye yiye 6 kg aldım dediğini denerim cnm normalde caya şeker atmazdım şimdi ona bile atıyorumTatli istegin cokmu ben gunde 1 defa saat 3 gibi tuketiyordum sen 2 yap 10 ve 3 gibi
Bu ara görünce yiyorum normalde fazla tüketmem hamur işi evde olunca yeniliyor zaten tatlı yiye yiye 6 kg aldım dediğini denerim cnm normalde caya şeker atmazdım şimdi ona bile atıyorum