• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bu ara görünce yiyorum normalde fazla tüketmem hamur işi evde olunca yeniliyor zaten tatlı yiye yiye 6 kg aldım dediğini denerim cnm normalde caya şeker atmazdım şimdi ona bile atıyorum :KK43:
Evet 6 kilo cok 1 ay icinde aldin galiba dene faydasini gorursun cnm

Teşekkürler Cnm
Her gün kendime söz veriyorum sabah oluyor yine aynı :KK43:
Yok kuzum kilo o kadar sorun degil alinir verilir. Maksat kilo alacaksan da daha saglikli seylerden al. Sekeri cok tuketmemeye calis hamileyken. Bebislerimiz saglikli olsun da gerisi hiiiicc onemli degil. Bana da dua et pazartesi cvs yaptiracagim, insallah temiz cikar sonuclar:dua:

Yok kuzum kilo o kadar sorun degil alinir verilir. Maksat kilo alacaksan da daha saglikli seylerden al. Sekeri cok tuketmemeye calis hamileyken. Bebislerimiz saglikli olsun da gerisi hiiiicc onemli degil. Bana da dua et pazartesi cvs yaptiracagim, insallah temiz cikar sonuclar:dua:
Rabbim saglikli haberler nasip etsin insallah cnm

Rabbim gönlüne göre versin yardımcın olsun işallah temiz çıkar işallah Cnm
Aynen Cnm daha titiz davranırım işallah ;)

Cok tesekkur ederim canim. Sen gittin mi kadin dogumcuya
Evet cnm gittim kan uyuşmazlığı var 7 ayda yada kanamam olunca iğne yapıcaklar kan uyuşmazlığı için
Dikkat ediyorum kanamam olmasın diye
Mart’ın ilk haftası muaneye gideceğim cnm :)

Evet cnm gittim kan uyuşmazlığı var 7 ayda yada kanamam olunca iğne yapıcaklar kan uyuşmazlığı için
Dikkat ediyorum kanamam olmasın diye
Mart’ın ilk haftası muaneye gideceğim cnm :)
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah I IRMAKK70 .. ecmain

Ooo takimdaki shakeciler ciksin ortaya. :KK70:

Herbalife miydi yoksam. :confused:

Ben de bir iki tane daha denemistim begenmedim ama markadan markaya fark var bence.

Aciktirmazsa sabah kahvalti yerine gecerse amacina ulasiyor demektir ama tam tersi olursa icilmemesi daha iyi. :KK70:

Yani diyetisyenin onerdigi iki markayi deniycem. :KK8:

kuzum ben 2 sene önce denemiştim bi hevesle başladım bi süre sonra mide bulandırdı :KK70:

Simiti duydum ama siniti duymadim zeyna. Takilmasam olmaz.:KK70:
Duyma diye yazdım:KK45:
Canım bu simit mideme çok iyi geliyor
Unu vs değişik
Peynirle onunyiyip gün tamamlayabiliyorum
Geçen yılda yerdim belki hatırlarsın

Dün iş çıkışı hastaneye gittim
Annemin kontrolü için
Benimde olmam gerwkiyordu es geçtim
Peynirli sansviçte oradan kalma

Back