ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Hangi markayi aldin. Benimki o cok bilinen herbalife degil.
Evet herbilaf cnm yaninda cayi var 160 tl verdim 15 ay once cayi odem attirdi 3 kilo gitti baskada yok sabah aksam shake 3 defa cayi tek ogun yiyorsun saat 2 gibi kahvalti yada istedigin yemek

Biz zati yapıyoruz onu ama azaltmak degil çoğaltmak bizimki 5gun sınırda 2gun çıldırmaca
Topu topu bir gun cildirdik yahu ama 5:2 diyetiyle haftada bir kilo veriliyormus.

Eger uyarsa en mantiklisi o.
iyi geceler diliyorum hepicimize yarin gorusuruk
Iyi geceler.

Al al patates candır
Yarin yemem ama Pazar gunu yerim.
Evet herbilaf cnm yaninda cayi var 160 tl verdim 15 ay once cayi odem attirdi 3 kilo gitti baskada yok sabah aksam shake 3 defa cayi tek ogun yiyorsun saat 2 gibi kahvalti yada istedigin yemek
O marka degil iste. Hepsinde deneyim farkli olabilir . Bakiciiigizz. Zaten fazla almiycam bir kutu yeter.

Teşekkürler şekerim
Ayy bilemedim ki ne ceza versem, hiç düşünmemiştim...:)
Acı bana
İste ben cok su da tuketmiyorum malesef. cok tesekkur ederim canim bilgiler icin. Suya agirlik vermem lazim benim demek ki daha cok. Bi de yulafa bi gecis yapiyim bakalim.
Yarin alisverise cikip ne kadar sebze varsa hepsinden alicam artik
Ben 6. ayinda butun bakliyatlari tukettim cunki bakliyat bol sut yapiyor canim bulgur daha cok yapiyor sut asurelik bugday bol sut yapar yani bakliyat sut icin bire birdir 4 cocugumu 2 yasa kadar emzirdim
Tamam canim denerim ben de o zaman. Tesekkur ederim tekrar
Ayy deme oyle deme.

İse yarar insallah da kurtulursun agridan baskan
iyi geceler diliyorum hepicimize yarin gorusuruk

İyi geceler canim

2. sezon cok heyecanli . 3 . sezon oyle degil.

Ayrica ben uykusuzum kaliyorsam hepiniz uykusuz kalin.
Oturdukça acıkıyor insan
Acıktıkça uyku kaçıyor tabii
Böyle bir saçma kısır döngüye girdim şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…