- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.861
100 alicam hocam.Aferin, akıllı öğrenciyi severim
Afiyet olsun ama kilo olmasın
Telafi edersin sen, şüphem yok
Bende kahvaltı için öğlen 1' e kadar bekle deseler beklerim. Ama sabah 9'da yaparsam birkaç saat sonra acıkıyorum hemen. Bunu bildiğim için kahvaltıyı bu aralar tamamen öğlene çektim. Saat 11'den sonra yapmaya çalışıyorum. Akşamı da şöyle 5' e en geç 6'ya çekebilirsem miss gibi if yapmış olurumçabalıyorum, halledecem herhalde galiba sanırsam
Denedim denedim canım sinirlilik el titremesi ve saldırma olmuştu ne bulduysam yeme sonrasında aşırı derecede yorgunluk hissetmiştim yaramadı banaHayir iste tam tersi naz. Sabah kahvaltiyi atla bakalim sende etkisi nasil olacak.
Aslinda dogru degil ama bu sekilde bir sorun olmuyor bende. Olsa zaten yapmam surekli yemek yeme potansiyelim var bugunku gibi.Sabah kahve faln geliştirince olmuyormu kaptanim
Kendine bir iki gun vermelisin.Denedim denedim canım sinirlilik el titremesi ve saldırma olmuştu ne bulduysam yeme sonrasında aşırı derecede yorgunluk hissetmiştim yaramadı bana
Denedim denedim canım sinirlilik el titremesi ve saldırma olmuştu ne bulduysam yeme sonrasında aşırı derecede yorgunluk hissetmiştim yaramadı bana
Aslinda dogru degil ama bu sekilde bir sorun olmuyor bende. Olsa zaten yapmam surekli yemek yeme potansiyelim var bugunku gibi.
Kendine bir iki gun vermelisin.
Ya ben de yemek yedikten sonra yorgun oluyorum . Yemek yemezsem daha cok enerjim var buna ne diyeceksin. Sadece kuruyemis antep fistigi ya da Siirt fistigi iyiydi o da bitti.
Kuruyemişler banada iyi geldiAslinda dogru degil ama bu sekilde bir sorun olmuyor bende. Olsa zaten yapmam surekli yemek yeme potansiyelim var bugunku gibi.
Kendine bir iki gun vermelisin.
Ya ben de yemek yedikten sonra yorgun oluyorum . Yemek yemezsem daha cok enerjim var buna ne diyeceksin. Sadece kuruyemis antep fistigi ya da Siirt fistigi iyiydi o da bitti.
Eve ekmek almiyorum o yuzden ama gercekten bugun orada yiyecegim en duzgun sey o sandwichti.Bende de aynısı oluyordu, kahvaltıda veya acıkınca herşeyi yeme hissi, sonrası; uyku hali, yorgunluk, üşengeçlik, baş ağrısı... öyle ki kahvaltı yapıp tekrar yatsam 2 saat kesintisiz uyuyabilme potansiyelim vardı. Ikindi vakti el titremesi, sinirlenme gibi şeyler de olunca insulin direncim vardır diye düşündüm ama tamamen yemeyle alakalıymış.
Kendi adıma söylüyorum bende bu durum ekmek ve hamurişi türevleri yani geneli maya içeren şeyler yediğimde ortaya çıkıyor. Yemediğimde gayet enerjik ve rahat hissediyorum. Geçen yıl da diyette ekmek yemediğim için, şu an yersem etkisini daha fazla hissediyorum
Evet evet kesinlikle sabah kahvaltısını hafif yaparsam günüm rahat geçiyorBende de aynısı oluyordu, kahvaltıda veya acıkınca herşeyi yeme hissi, sonrası; uyku hali, yorgunluk, üşengeçlik, baş ağrısı... öyle ki kahvaltı yapıp tekrar yatsam 2 saat kesintisiz uyuyabilme potansiyelim vardı. Ikindi vakti el titremesi, sinirlenme gibi şeyler de olunca insulin direncim vardır diye düşündüm ama tamamen yemeyle alakalıymış.
Kendi adıma söylüyorum bende bu durum ekmek ve hamurişi türevleri yani geneli maya içeren şeyler yediğimde ortaya çıkıyor. Yemediğimde gayet enerjik ve rahat hissediyorum. Geçen yıl da diyette ekmek yemediğim için, şu an yersem etkisini daha fazla hissediyorum
Kilo almayacagimi bilsem 24 saat yerim.Kuruyemişler banada iyi geldiçoğumuz aynı sorunları yaşıyoruz belliki
Anaaaam benim rakip çok dişli napcam. Spor da yapacak yandım:)))
Ben yatıyorum iyi geceler kızlar
Aahh ahhh bi bilsem kilo almayacağımı benim neler yiyebileceğimi tahmin bile edemezsinizKilo almayacagimi bilsem 24 saat yerim.
Bu yememis halin mi, yeme bizi.Aahh ahhh bi bilsem kilo almayacağımı benim neler yiyebileceğimi tahmin bile edemezsiniz
Yok şimdiden belirliyorum menümü yoksaaaaaHaftada bir kilo sozu verdin ona gore. Sabah pogaca ve simitle gormeyeyim seni.
Iyi geceler.
Eveeeetttt birde yesemBu yememis halin mi, yeme bizi.
Ooohh yarasın canım yarasın yansın yağlarKaptan beni ateşe attın tamda poğaçaları gömmüşken :))
Telafi için yarım limon suyu kabuğu herşeyiyle 15dal maydanoz 1bardak su Eki Görüntüle 2233302
Ayyy bugün çok yoruldum. Tüm gün açtım moral oldu bana sonuçlar ellerine sağlık canım:)Ben iste size sorunumu soyluyorum isterseniz sut iceyim sabah ya da yumurta , sekersiz balsiz musli olsun .
Ne yersem yiyeyim yemek icin ogleni bekleyemiyorum. Sekil bugunku gibi, brokoli corbasi ictim salata yedim yolda latte aldim , kantine zor kavustum .
Ne yapayim ki bu durumda.
Ben son dortteyim.
Midem yanıyor da yağları bilemiyorumOoohh yarasın canım yarasın yansın yağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?