ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

100 alicam hocam.

Ya iste bunu sevmiyorum sab. Her zaman ac hissetmek guzel bir his degil. Yoksa ben de adam gibi uc ogun yemek isterim , aralarda da acikmamayi. Bende tek yarayan kahvaltiyi 12 gibi yapip aksami da 6 gibi kapatmak ama o da lattelere kurban oluyor. Latteyi birak yesil cayin bile etkisi var, sadece suyun yok hepsi bu.

Sabah kahve faln geliştirince olmuyormu kaptanim
Aslinda dogru degil ama bu sekilde bir sorun olmuyor bende. Olsa zaten yapmam surekli yemek yeme potansiyelim var bugunku gibi.

Denedim denedim canım sinirlilik el titremesi ve saldırma olmuştu ne bulduysam yeme sonrasında aşırı derecede yorgunluk hissetmiştim yaramadı bana
Kendine bir iki gun vermelisin.

Ya ben de yemek yedikten sonra yorgun oluyorum . Yemek yemezsem daha cok enerjim var buna ne diyeceksin. Sadece kuruyemis antep fistigi ya da Siirt fistigi iyiydi o da bitti.

Denedim denedim canım sinirlilik el titremesi ve saldırma olmuştu ne bulduysam yeme sonrasında aşırı derecede yorgunluk hissetmiştim yaramadı bana

Bende de aynısı oluyordu, kahvaltıda veya acıkınca herşeyi yeme hissi, sonrası; uyku hali, yorgunluk, üşengeçlik, baş ağrısı... öyle ki kahvaltı yapıp tekrar yatsam 2 saat kesintisiz uyuyabilme potansiyelim vardı. Ikindi vakti el titremesi, sinirlenme gibi şeyler de olunca insulin direncim vardır diye düşündüm ama tamamen yemeyle alakalıymış.
Kendi adıma söylüyorum bende bu durum ekmek ve hamurişi türevleri yani geneli maya içeren şeyler yediğimde ortaya çıkıyor. Yemediğimde gayet enerjik ve rahat hissediyorum. Geçen yıl da diyette ekmek yemediğim için, şu an yersem etkisini daha fazla hissediyorum

Kuruyemişler banada iyi geldi çoğumuz aynı sorunları yaşıyoruz belliki

Eve ekmek almiyorum o yuzden ama gercekten bugun orada yiyecegim en duzgun sey o sandwichti.

Acikmadan enerjik olmanin bir yolunu bulsam ben de deneyecegim ama bende sadece ekmekte olmuyor. Salata yesem , haslanmis yumurta yesem ayni sey ozellikle yagli omlet. Buna reaktif hipoglisemi diyorlar galiba. Oteki hipoglisemiden farkli. Yani sik sik yeyin uc ara yapin bu da palavra sab. O uc ara 10 ara olur, ogunler de 6 ya cikar. Aman Allah im bugun nasilll aciktim nasil aciktim. Uzun zamandir boyle aclik cekmemistim. Sebebini de o balli musliye bagliyorum.

Belki sabah zeytin sadece ve bu ara domates suyuna taktim. Matcha da alacagim bakalim.

Evet evet kesinlikle sabah kahvaltısını hafif yaparsam günüm rahat geçiyor

Ayyy bugün çok yoruldum. Tüm gün açtım moral oldu bana sonuçlar ellerine sağlık canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…