ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Bugunku menum kokulusabun

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
1 yumurta

Ara
Yesilcay

Aksam
3 dilim pizza
Ayran

Kaptan sana pizza konusunda hic kizamam
O pizzalari yedik diye 6 gun ac kalacagiz. Yarasin.

Ama iyi ara vermissin ben o kadar ara veremiyorum iste. Bir yemeye basladim mi karnimin acligi hic gecmez. Bugun de oyle oldu. O yuzden kahvaltidan kacarim ben.

Eline saglik canim tesekkurler
Bir ara yazarim sana. Ben de alicam .

Sonuclariniz elimde . Keseyim mi ha keseyim mi.

Tmm bekliyorum
O pizzalari yedik diye 6 gun ac kalacagiz. Yarasin.

Ama iyi ara vermissin ben o kadar ara veremiyorum iste. Bir yemeye basladim mi karnimin acligi hic gecmez. Bugun de oyle oldu. O yuzden kahvaltidan kacarim ben.
Bende de o durum aksam oluyo genelde. Yemek oncesi bi seyler atistirdiysam eyvah ki eyvah. Hayatta doymuyorum. Onu da yiyim bunu da yiyim bi de sundan aliyim derken alip basini gidiyo ben de ondan arada yemek istemiyorum
Hala okunmuyor mesajların
Tamamen kapatıp çıkış yapıp tekrar girdim
Sadece senin msj ların yok

Kaptani goz ardi etmissin canim. Oyle diyor.

Kizlar bana kizacaksiniz ama menume ek :

2 dilim pizza + 1 bardak sodali ayran

Ara: 1/3 latte + 2 kase sutsuz musli.

Pizza ve musli bitti. Artik ozgurum.

Saat bes gibi yemeyi biraktim.

Bugunku menum kokulusabun

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
1 yumurta

Ara
Yesilcay

Aksam
3 dilim pizza
Ayran

Kaptan sana pizza konusunda hic kizamam
Ooo pizzalar havada uçuşmuş
Bakıyorum da bugün tartı günü olunca, tartılıp foto çekip pizzaya koşmuşsunuz anlaşılan
Yarın daha düzenli menülerle bekliyorum sizi, hadi bakiiim

Bende de o durum aksam oluyo genelde. Yemek oncesi bi seyler atistirdiysam eyvah ki eyvah. Hayatta doymuyorum. Onu da yiyim bunu da yiyim bi de sundan aliyim derken alip basini gidiyo ben de ondan arada yemek istemiyorum
Yemek yedikce istahim aciliyor, halsiz dusuyorum. Ne yedigimin pek onemi yok.

Bizim gibiler icin en guzeli , IF onu da aradaki lattelerden dolayi tam uygulayamiyorum.

Aboreeeyyy kaptan gözardı edilir mi
Etmis bir de soyluyor.

Ooo pizzalar havada uçuşmuş
Bakıyorum da bugün tartı günü olunca, tartılıp foto çekip pizzaya koşmuşsunuz anlaşılan
Yarın daha düzenli menülerle bekliyorum sizi, hadi bakiiim

Yerime de yeyin demissin. Ben seni dinledim ortmenim.

Yok ben bugun civittim ama yarin devam...

Ben iste size sorunumu soyluyorum isterseniz sut iceyim sabah ya da yumurta , sekersiz balsiz musli olsun .

Ne yersem yiyeyim yemek icin ogleni bekleyemiyorum. Sekil bugunku gibi, brokoli corbasi ictim salata yedim yolda latte aldim , kantine zor kavustum .

Ne yapayim ki bu durumda.

Ay çok şükür ilk defa son 3de değilim
Ben son dortteyim.

Kelin ilacı olsa başına sürermiş
Bendede durum aynı başkanım uzun süre aç kalamıyorum

Aferin, akıllı öğrenciyi severim
Afiyet olsun ama kilo olmasın
Telafi edersin sen, şüphem yok

Bende kahvaltı için öğlen 1' e kadar bekle deseler beklerim, öyle çok acıkmıyorum. Ama sabah 9'da yaparsam birkaç saat sonra acıkıyorum hemen. Bunu bildiğim için kahvaltıyı bu aralar tamamen öğlene çektim. Saat 11'den sonra yapmaya çalışıyorum. Akşamı da şöyle 5' e en geç 6'ya çekebilirsem miss gibi if yapmış olurum çabalıyorum, halledecem herhalde galiba sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…