- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.781
Aynen, bana da fenalık geldi
Aynen, bana da fenalık geldigitsin ve bir daha geri dönmesin istiyorum..
Bende bu sabah 72.8 çıkmıştım, telefon diğer odada kalmış, bi yarım saat sonra tekrar tartılınca 73 çıktı
Acaba bana mı hazırlıyorsun merak ettim bak
Yok su içmedim. Anlayamıyorum bu tartıyı yaa, elimde tartı manyak gibi durmadan tartıldım bu sabah :))Su falan mi ictin acaba? Biz degisik tartilar bizden degisik valla
Aynen oyle rakibem. Birlikte kurtulalim su 70ten. Darlandim artik surekli ayni sayiyi gorup durmaktan
Ooo gizemli bir yarışmacı görüyoruumkuzum ben senin geldiğin zamanı kaçırdım mesleğin nedir belki de sana hazırlıyorumdur
Benimde psikolojim hazır değildi başladığımda ama en güzeli düzen otutturmak biyerlere gidip gelince düzen olmuyo yarınıda atlat tam düzen oturtursun psikolojini hazırlamak için zayıflayanların fotolarına bak netten bende çok etkisi oluyor canımYarın da sabah 11 de yola çıkacağız. Ankaraya bebek görmeye gideceğiz.1 saatlik yol gerçi yakın. Offf psikolojik yeme bozukluğu yaşıyorum galiba.Aklıma hep yiyecek geliyor ,nasıl az yemeye vücudunuz alıştı önerilerinize açığım.
Tamamdır canımKızlar menüleri yazmayı ve beni etiketlemeyi unutmayın.
Etiket yapmayınca bazen gözden kaçıyor, ben menüleri, siz de kupaları kaçırmayalım
aksam geç yemiştin dimi ondan oluyo en en gec 6da bitmis olmasi lazim gecersede cok hafif yogurt falan
Satınalma ve lojistikkuzum ben senin geldiğin zamanı kaçırdım mesleğin nedir belki de sana hazırlıyorumdur
Akşam yoğurt ye bence hatta mide sıkıntı olmazsa pul biber koy onun dışında sorun yok bence kaptan ne der bilmem :)Günaydın kızlar
Akşam tartılıp fotoyu az önce attım
Sabah 6 olmadan çıkmak zorunda idim
A AklinYolu1
Canım tavuk ve patatesi zyağı ile pişirdim
Yanıma getirdiğim miktar Büyük boy payatesin yarısı ve 1 avuç kadar göğüs parçası
ZYağı ile soteleyip çok az su ile pişirdim
Öğle arası yemem nasıl olur sence
Muttapa7555 A AklinYolu1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?