ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

ahaha diyeti bırakıcam ben de çarşambadan sonra ama sizle muhabbete kalmak istiyorum sorun olmazsa evet nihayet hedefime ulaştım. Sabah da tartıldım 52.1 cıktı hatta ama dün gece telefonum kırıldı eşim gelince foto cekip yükleyebilirim ancak yarın da telefonu tamire vericem umarım hallolur cünkü 1 seneden 3. telefon kırışım oldu
Maşallah maşallah harikasın hayalimdeki kilo süpersin . Tebrik ederim

Asın bayrakları 36 bedenimiz var aaa dostlar
Ya oleey :) seviyorum sizi yaa:) darısı herkesin hedefi tutturmasına :) hepimiz istediğimiz kiloda olucaz, ben kendime inanmıyordum ama A AklinYolu1 oyle inandı ki ben de kendime inanmışım :)
Hedefine ulasan ilk ALL_STaR mezunu.

O zamaaan dansss

Vaaay hedefe ulasmissin. Tebrikler canim

Neler meselaa

Bende Paul Mckenna nin Sizi Zayiflatabilirim'i var. Diyetsiz zayiflamayi vaad ediyor. Aslinda uygulamayi birakmasaydimiyi zayiflamistim.

Ulennn acliktan gebericez. Ben salatayi bile es gectim bugun. Tarti arti gosteriyor cunku. Nedeni dunku musli denilen hafif tatliydi ben iki kase yedim.

Bugun midem hic iyi degil. Bu musli bana hic yaramiyor.
Teşekkür ederim evet çok mutluyum ama bunda takımımızın payı o kadar büyük ki.. Seviyorum hepinizi

Gurur tablomuz diye ilk sayfaya ekleyecegim . Hedefine ulasan ilk mezunumuz , 52 kiloyla sekersizcikolata .

Superrrr . 52.1 iste hedef kilommm. Hedefine inmek nasil bir duygu . Gelmen sorun olmaz aksine seviniriz.

Herkesin bir kere fotograf yuklememe hakki olsun.

MIhtar senin de . Carsamba gunu tarti resimlerinizi bekliyorum.

Slmmm kızlar nasılsınız?
Ben dünden beri cok rahatsızım. Boğazım cok kötü, öksürük bir taraftan sıkıştırıyor konusacak halim bile yok.
5 tane ilaç kullanıyorum, dün 1 lt su bile içemedim. Diyet düzeni gitti maalesef

Gecmis olsun sab. Hepimiz oyle maalesef.Buradan Halime'ye sevgilerimi gonderiyorum. Halime gozun ciksin, yataklardan cikma emi.

Su iki haftayi atlatsaydik diyet daha kolay olacak.

İlaçlar bi taraftan, su içemediğim için ödem bi taraftan, bu kış bana yaramadı. İlk defa kışın diyet yapıyorum ama anladım ki kış aylarında kilo vermek çook zor
Zor ama genelde kis aylarinda kilo alinir. Biz bunu yapmadik. 1-0 onde basliyoruz yani. Bir kilo, 600 gram , 200 gram cok muhim deel.

Gecmis olsun sab. Hepimiz oyle maalesef.Buradan Halime'ye sevgilerimi gonderiyorum. Halime gozun ciksin, yataklardan cikma emi.

Su iki haftayi atlatsaydik diyet daha kolay olacak.
Sağol canım, sanada geçmiş olsun. 3 4 güne toparlarız inşaallah. Nazar var üstümüzde kessiiin :))
Bizde bu pozitif enerji olduğu müddetçe herşey vız gelir

Sagol sab. inan cok yorgunum ben de.

Meditasyon grubuna seni de bekliyorum sab. Carsamba gecesi.
Bilemedim ki, düzenli yapabilir miyim bilmiyorum.
İkici aman ipucu vermişsin :)) gördüm ama videoyu izlemedim. Bi koşu izleyip gelem..

Bilemedim ki, düzenli yapabilir miyim bilmiyorum.
İkici aman ipucu vermişsin :)) gördüm ama videoyu izlemedim. Bi koşu izleyip gelem..
Dusunme payiniz var.
Geçmiş olsun karanfili sana da öneriyorum :)

Sagol fatmacim. Yarin bakarim bugun cikacak durumda degilim.

Ben kactim simdilik biraz uzanicam , sonra arkadasim gelecek cunku...Siz idare etmeye calisin biraz.

Sonuclar icin gelirim aksama.

Arkadaslar bogazim agrimaya basladi. Kilom 56.6 kg. Carsambaya gore +200 gram.

Bugun diyet modunda olmayacagim. Yarin daha iyi olursam devam. Bir kac gun beni idare edin.

Aksam sonuclar icin gelirim.

Bi turlu atlatamadik su hastalik havasi yahu. Gecmis olsun kaptancim.

,,

Gecmis olsun sana da canim. Once iyilesmeye bakin. Kilolar verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…