- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.021
Aklına benim göbeğim gelsinNe kadar suyla kaç dakika kaynatıyorsun ben de yapayım hem elma hem tarçın varken evde :) elma tarçın deyince aklıma kurabiye geliyor
ayyhh deme ben de bayılırım elmalı kurabiyeyeNe kadar suyla kaç dakika kaynatıyorsun ben de yapayım hem elma hem tarçın varken evde :) elma tarçın deyince aklıma kurabiye geliyor
Kaç kuzun var canım kız erkek?
Birileri kurabiye mi dediayyhh deme ben de bayılırım elmalı kurabiyeye
tatlım bi tencereye 1 kırmızı elmayı doğruyosun (biraz ufak olsun yani 4 parçaya ayırıp koyma çekirdeklerini çıkarma), 1 çubuk tarçın ve 8 bardak suyla ocağa koyup 8 dakika kaynatıyosun ister sıcak ister ılık/ soğuk iç farketmez bu kadar kolay ve etkili
Geçmiş olsun canım. Benim de 2 gündür boğazımda kaşıntı var, alerji ilaçlarıma geri döndüm. Öksürük başlarsa 1 ay kadar sürer çünkü.Slm kizlar nasilsiniz benim alerjim basladi oksuruk hapsuruk burun akintisi gozlerim kasiniyoraksam avil ignemi yaptirdim alerji icin
Menum
9.30 da 3 kepekli buskivi 1 bardak sut
12 .30 da 1 haslama yumurta zeytin 1 dilim ekmek 2 ceri domates
13.30 da yesil cay
15 de 1 avuc yer fistigi
17.30 da bademli musli sutle hazirlicam
18.30 da yesil cay
Menume ve saatlere uyacamkokulusabun
evet evet aynen tadı da çok güzel :)Birileri kurabiye mi dedi
Allahııım neden hep böyle lezzetli şeyler zararlı oluyor acaba?
Ben de çok severim elmalı kurabiyeyi, ama çayı da beğendim. Hem pratik hem lezzetli birşeye benziyor. Yapar içerim ben bunu :))
Hmmm yemiyorum artık... şey yapıyorum mesela açıp yemek tarifleri programları izliyorum sonra gidip salata yiyorum....Aklına benim göbeğim gelsin
Her kurabiye tarzı şeyler düşündükçe
Tamamdır aklımda yarın onu da yapayım. Kendimi iyice kobaya çevirdim :)ayyhh deme ben de bayılırım elmalı kurabiyeye
tatlım bi tencereye 1 kırmızı elmayı doğruyosun (biraz ufak olsun yani 4 parçaya ayırıp koyma çekirdeklerini çıkarma), 1 çubuk tarçın ve 8 bardak suyla ocağa koyup 8 dakika kaynatıyosun ister sıcak ister ılık/ soğuk iç farketmez bu kadar kolay ve etkili
Sab bak arkadaşımız da içilebilen kurabiye yapmış dene :))) benim içilen dolma çayı gibiBirileri kurabiye mi dedi
Allahııım neden hep böyle lezzetli şeyler zararlı oluyor acaba?
Ben de çok severim elmalı kurabiyeyi, ama çayı da beğendim. Hem pratik hem lezzetli birşeye benziyor. Yapar içerim ben bunu :))
Ayy onu bende yapıyorum :)) izleyip izleyip acıkıyorum. Kendime eziyet, niyeyse...Hmmm yemiyorum artık... şey yapıyorum mesela açıp yemek tarifleri programları izliyorum sonra gidip salata yiyorum....
Çok sağlıklı bi yaklaşım olmasa da :)))
Çok geçmiş olsun canım. Alerji için bende ilaç kullanıyorum ama günlükSlm kizlar nasilsiniz benim alerjim basladi oksuruk hapsuruk burun akintisi gozlerim kasiniyoraksam avil ignemi yaptirdim alerji icin
Menum
9.30 da 3 kepekli buskivi 1 bardak sut
12 .30 da 1 haslama yumurta zeytin 1 dilim ekmek 2 ceri domates
13.30 da yesil cay
15 de 1 avuc yer fistigi
17.30 da bademli musli sutle hazirlicam
18.30 da yesil cay
Menume ve saatlere uyacamkokulusabun
Evet kurabiyesinden dolayı çok beğendim bu çayı, canım kurabiye istedikçe içeyim en iyisi :)Sab bak arkadaşımız da içilebilen kurabiye yapmış dene :))) benim içilen dolma çayı gibi
Ayy onu bende yapıyorum :)) izleyip izleyip acıkıyorum. Kendime eziyet, niyeyse...
Biz bu gidişle poğaça börek kebap bile yaparız içilebilen :)) kimyon seviyorsan benim gibi dene dolmayı :)Evet kurabiyesinden dolayı çok beğendim bu çayı, canım kurabiye istedikçe içeyim en iyisi :)
Birara da senin dolma çayından yapalım.
Diyet sen nelere kadirsin :))
Ahh ne güzell3 tane tatlım. İkizlerim var biri kız biri oğlan, birde onlardan 1 yaş küçük kızım var, genelde 3'ü birarada diyorlar :))
Geceleri oturup tel.i elime aldığım için o saatte bişey hazırlayasım gelmiyor, aslında karnım aç olmasa da izleyince psikolojik olarak acıkıyor insan.acıkınca yeniyorsan bence sakıncası yok
Yoo gaywt sağlıklıHmmm yemiyorum artık... şey yapıyorum mesela açıp yemek tarifleri programları izliyorum sonra gidip salata yiyorum....
Çok sağlıklı bi yaklaşım olmasa da :)))
Lezzetli olsun da her türlüsünü içerim :))Biz bu gidişle poğaça börek kebap bile yaparız içilebilen :)) kimyon seviyorsan benim gibi dene dolmayı :)
Amin canım, sağolAhh ne güzell
Allahım bahtlarını açık etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?