ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Ooyy kendine mesaj mı yazmaya başladın
Ben buralardayım ama bir yandan da ev işleriyle uğraşıyorum. Sabah okula uğradım az önce geldim, öğleden sonra da dışarı çıkmam gerekli, işleri toparlayıp çocukları hazirlayabilirsem kessin çıkarım, heralde galiba sanırsam :))

Kız iyi oldu etiketlediğin.Hava soğuk ama mecburen gözlük almaya gideceğim annem için. Oradan gelirken alınacakları alırım uyumaa kalk sağ baştan sayacağız .Başkan nerelerdesiiiin
Başkan okula gitti misafiri de var ona da hazırlık yapacak akşama anca gelir :)) ben varım çok yürüme ağır ağır toplu taşımaları falan kullan canım

Az hareket orda bereket dememişler boşa

Hah şöyle sen ne diye çeliyorsun aklını arkadaşın. Otursun oturdu yerde ben hatırlıyorum o spor iyi yapıyordu başlar falan :)))
Yok canıııım hic hatırlatmadım ben :) yok öyle birşey :))

Napim bacım kimseden ses çıkmadı :))) seninde iş çokmuş beya :)) çocuklarla dışarı çıkmak zor valla

Ekmeği kendi yaptıysa gıl diyemem vallaaa
Hele tereyağına taze ise
Fakat dediğin gibi akşam dikkat edersen atlatırsın

Napim bacım kimseden ses çıkmadı :))) seninde iş çokmuş beya :)) çocuklarla dışarı çıkmak zor valla
Bazen maratonda gibi hissediyorum kendimi :)) insanlar tatillerde dinlenir, ben yoruluyorum iyi mi.. çocuk hazırlama kısmına hiç girmiyorum, şimdi yine iyiyiz, kendileri giyinip çıkıyorlar, ben saçlarını tarayıp topluyorum. Küçükken heryere geç kalırdık :))) ayy tam bi faciaydı hazırlanmamız, o zamanlar sinirlenirdim şimdi hatırladıkça gülüyorum.

Kaç kuzun var canım kız erkek?

Ben ödem suyu yapıyorum o iyi geliyo aslında 1 kırmızı elma ve çubuk tarçını kaynatıp 2 gün boyunca içiyorum..
su grubunda çok az gezegenim var maalesef onu bahane edemiyorum

bugün 61.6 çıktım sevgili Sarellam ,
Bu arada benim rakip iştah açıyo itiraz ediyorum

Ne kadar suyla kaç dakika kaynatıyorsun ben de yapayım hem elma hem tarçın varken evde :) elma tarçın deyince aklıma kurabiye geliyor

Kırmızı elma ve tarçın
Denenesi gözüküyor
Başka bir şey yok değil mi
Ve içme miktarı nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…