- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.001
Ooyy kendine mesaj mı yazmaya başladınBakMuttapa7555 canım şimdi vakitsiz yatıp vakitsiz kalkıyorsun p yüzden de hep uykun var....
Dünkü migren ilacının seni sersem yapacağını biliyordun ama yine de içtin...
Hadi git koltukta uyukla :)))
Başkan okula gitti misafiri de var ona da hazırlık yapacak akşama anca gelir :)) ben varım çok yürüme ağır ağır toplu taşımaları falan kullan canımKız iyi oldu etiketlediğin.Hava soğuk ama mecburen gözlük almaya gideceğim annem için. Oradan gelirken alınacakları alırım uyumaa kalk sağ baştan sayacağız .Başkan nerelerdesiiiin
Yok canıııım hic hatırlatmadım ben :) yok öyle birşey :))Hah şöyle sen ne diye çeliyorsun aklını arkadaşın. Otursun oturdu yerde ben hatırlıyorum o spor iyi yapıyordu başlar falan :)))
Napim bacım kimseden ses çıkmadı :))) seninde iş çokmuş beya :)) çocuklarla dışarı çıkmak zor vallaOoyy kendine mesaj mı yazmaya başladın
Ben buralardayım ama bir yandan da ev işleriyle uğraşıyorum. Sabah okula uğradım az önce geldim, öğleden sonra da dışarı çıkmam gerekli, işleri toparlayıp çocukları hazirlayabilirsem kessin çıkarım, heralde galiba sanırsam :))
Ekmeği kendi yaptıysa gıl diyemem vallaaaGüne her zaman ki gibi kahvaltıdan önce limonlu su ile başladım. Herşey süper gidiyordu ta ki kv fırından yeni çıkardığı ekmekleri önümüze koyana kadar ..
Köy tereyağ sürüp yedim tabi... Ama akşama kendime ceza vercem inş bu durum seni sevibdirmessin @Tarhanacorbasi
Sakıııın :))Bak bdv ye giderim bak gidim mi gidiyorum bakın giderim :)))
Hehehe ben yorum yapmama canım hiç okuyup geçerim.Sakıııın :))
Bak demedi deme banlanıp gelirsin haayani gelemezsin diicektim :))
Bazen maratonda gibi hissediyorum kendimi :)) insanlar tatillerde dinlenir, ben yoruluyorum iyi mi.. çocuk hazırlama kısmına hiç girmiyorum, şimdi yine iyiyiz, kendileri giyinip çıkıyorlar, ben saçlarını tarayıp topluyorum. Küçükken heryere geç kalırdık :))) ayy tam bi faciaydı hazırlanmamız, o zamanlar sinirlenirdim şimdi hatırladıkça gülüyorum.Napim bacım kimseden ses çıkmadı :))) seninde iş çokmuş beya :)) çocuklarla dışarı çıkmak zor valla
Oooyyyyy çok sevimlii çok tatlı bu yaaaEki Görüntüle 2230577
Bakın bu benim 3. Numaralı oğlan :)))
Amaaannn ammaannn nasıl bir huzur buuEki Görüntüle 2230577
Bakın bu benim 3. Numaralı oğlan :)))
Kaç kuzun var canım kız erkek?Bazen maratonda gibi hissediyorum kendimi :)) insanlar tatillerde dinlenir, ben yoruluyorum iyi mi.. çocuk hazırlama kısmına hiç girmiyorum, şimdi yine iyiyiz, kendileri giyinip çıkıyorlar, ben saçlarını tarayıp topluyorum. Küçükken heryere geç kalırdık :))) ayy tam bi faciaydı hazırlanmamız, o zamanlar sinirlenirdim şimdi hatırladıkça gülüyorum.
Bizde çok seviyoruz çok yaramaz canı isterse sevdiriyor:))Oooyyyyy çok sevimlii çok tatlı bu yaaa
Kucağına al mıncıkla, tam benlik
Çok severim kedileri
Evet peteği ve battaniye yi çok seviyor yavru henüz ismini limon koyduk renginden dolayı:))Amaaannn ammaannn nasıl bir huzur buu
Yatmış peteğin ğzerine sıcaklığını hissetmek için
Yavru henüz sanırım
İsmi ne
SeverimmmEvet peteği ve battaniye yi çok seviyor yavru henüz ismini limon koyduk renginden dolayı:))
Aynen öyleyiz kucak kucağa yatıyoruz. Benim küçük oğlanla uyumayı seviyor... onun yatağından ayrılmaz gece...Severimmm
Ne büyük huzur
Kucağına al uyu onunla başının ağrısı geçer
@Tarhanacorbasi
pretty_rose
@renklisemsiye
Sizin taktikler neler kilo vermede,burçlar neydi aranızda su burcu varsa suçu ona atın kesin ondan kilo alıyorsunuzdur.
Hoş ben pek anlamam burçtan bu kadarını da kaptandan öğrendim :))
Ne kadar suyla kaç dakika kaynatıyorsun ben de yapayım hem elma hem tarçın varken evde :) elma tarçın deyince aklıma kurabiye geliyorBen ödem suyu yapıyorum o iyi geliyo aslında 1 kırmızı elma ve çubuk tarçını kaynatıp 2 gün boyunca içiyorum..
su grubunda çok az gezegenim var maalesef onu bahane edemiyorum
bugün 61.6 çıktım sevgiliSarellam ,
Bu arada benim rakip iştah açıyo itiraz ediyorum
Kırmızı elma ve tarçınBen ödem suyu yapıyorum o iyi geliyo aslında 1 kırmızı elma ve çubuk tarçını kaynatıp 2 gün boyunca içiyorum..
su grubunda çok az gezegenim var maalesef onu bahane edemiyorum
bugün 61.6 çıktım sevgiliSarellam ,
Bu arada benim rakip iştah açıyo itiraz ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?