• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Slm kizlar nasilsiniz benim alerjim basladi oksuruk hapsuruk burun akintisi gozlerim kasiniyor :( aksam avil ignemi yaptirdim alerji icin :(

Menum

9.30 da 3 kepekli buskivi 1 bardak sut

12 .30 da 1 haslama yumurta zeytin 1 dilim ekmek 2 ceri domates

13.30 da yesil cay

15 de 1 avuc yer fistigi

17.30 da bademli musli sutle hazirlicam

18.30 da yesil cay

Menume ve saatlere uyacam kokulusabun kokulusabun

Ne kadar suyla kaç dakika kaynatıyorsun ben de yapayım hem elma hem tarçın varken evde :) elma tarçın deyince aklıma kurabiye geliyor :KK70:
ayyhh deme ben de bayılırım elmalı kurabiyeye :110:

tatlım bi tencereye 1 kırmızı elmayı doğruyosun (biraz ufak olsun yani 4 parçaya ayırıp koyma çekirdeklerini çıkarma), 1 çubuk tarçın ve 8 bardak suyla ocağa koyup 8 dakika kaynatıyosun ister sıcak ister ılık/ soğuk iç farketmez bu kadar kolay ve etkili:KK39:

tatlım bi tencereye 1 kırmızı elmayı doğruyosun (biraz ufak olsun yani 4 parçaya ayırıp koyma çekirdeklerini çıkarma), 1 çubuk tarçın ve 8 bardak suyla ocağa koyup 8 dakika kaynatıyosun ister sıcak ister ılık/ soğuk iç farketmez bu kadar kolay ve etkili:KK39:
Birileri kurabiye mi dedi :o
Allahııım neden hep böyle lezzetli şeyler zararlı oluyor acaba?
Ben de çok severim elmalı kurabiyeyi, ama çayı da beğendim. Hem pratik hem lezzetli birşeye benziyor. Yapar içerim ben bunu :))

Slm kizlar nasilsiniz benim alerjim basladi oksuruk hapsuruk burun akintisi gozlerim kasiniyor :KK43: aksam avil ignemi yaptirdim alerji icin :KK43:

Menum

13.30 da yesil cay

15 de 1 avuc yer fistigi

18.30 da yesil cay

Geçmiş olsun canım. Benim de 2 gündür boğazımda kaşıntı var, alerji ilaçlarıma geri döndüm. Öksürük başlarsa 1 ay kadar sürer çünkü.
Menü güzel, aynen devam:rapci:

Birileri kurabiye mi dedi :eek:
Ben de çok severim elmalı kurabiyeyi, ama çayı da beğendim. Hem pratik hem lezzetli birşeye benziyor. Yapar içerim ben bunu :))
evet evet aynen tadı da çok güzel :)

Aklına benim göbeğim gelsin
Her kurabiye tarzı şeyler düşündükçe:63:
Hmmm yemiyorum artık... şey yapıyorum mesela açıp yemek tarifleri programları izliyorum sonra gidip salata yiyorum....

Çok sağlıklı bi yaklaşım olmasa da :)))

Tamamdır aklımda yarın onu da yapayım. Kendimi iyice kobaya çevirdim :)

Birileri kurabiye mi dedi :eek:
Sab bak arkadaşımız da içilebilen kurabiye yapmış dene :))) benim içilen dolma çayı gibi

Hmmm yemiyorum artık... şey yapıyorum mesela açıp yemek tarifleri programları izliyorum sonra gidip salata yiyorum....

Çok sağlıklı bi yaklaşım olmasa da :)))
Ayy onu bende yapıyorum :)) izleyip izleyip acıkıyorum. Kendime eziyet, niyeyse...

Slm kizlar nasilsiniz benim alerjim basladi oksuruk hapsuruk burun akintisi gozlerim kasiniyor :KK43: aksam avil ignemi yaptirdim alerji icin :KK43:

Menum

13.30 da yesil cay

15 de 1 avuc yer fistigi

18.30 da yesil cay

Çok geçmiş olsun canım. Alerji için bende ilaç kullanıyorum ama günlük :( hiç hoş bi durum değil Allah yardımcın olsun

Sab bak arkadaşımız da içilebilen kurabiye yapmış dene :))) benim içilen dolma çayı gibi
Evet kurabiyesinden dolayı çok beğendim bu çayı, canım kurabiye istedikçe içeyim en iyisi :)
Birara da senin dolma çayından yapalım.
Diyet sen nelere kadirsin :))

Evet kurabiyesinden dolayı çok beğendim bu çayı, canım kurabiye istedikçe içeyim en iyisi :)
Birara da senin dolma çayından yapalım.
Diyet sen nelere kadirsin :))
Biz bu gidişle poğaça börek kebap bile yaparız içilebilen :)) kimyon seviyorsan benim gibi dene dolmayı :)

:KK70:acıkınca yeniyorsan bence sakıncası yok:KK57::KK57:
Geceleri oturup tel.i elime aldığım için o saatte bişey hazırlayasım gelmiyor, aslında karnım aç olmasa da izleyince psikolojik olarak acıkıyor insan.
Tarifi uygulama şansım olmadığı için de gece izliyorum. Gündüzleri boş zamanlarımda izlesem kalkar denerim ben o tarifi kessiiin :KK70:

Biz bu gidişle poğaça börek kebap bile yaparız içilebilen :)) kimyon seviyorsan benim gibi dene dolmayı :)
Lezzetli olsun da her türlüsünü içerim :))
Mmmm kimyona bayılırım. En sevdiğim baharatlardan..

Ahh ne güzell
Allahım bahtlarını açık etsin:KK200:
Amin canım, sağol :KK68:
Hepimizin evlatlarının inşaallah...

Back