• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ΛŁŁ -SТΛЯ'La Kilo Verme Farkı, 2019 Yazında Hedef Beden 36 :)

Gerçi istesem de gidemiyorum.
Koca kişisi arabayı götürdü, 1 saate gelirim dedi 2 saat oldu. Çıkıp erken dönmem gerekiyor, akşama yemeğim yok, şimdi yemek yapmaya başlasaam gelirse çıkmam gerekecek, yemek yarım kalacak, yapmazsam boş boş bekliyorum, vakit geçiyor ooof of kafamda deli sorular :işsiz:

Muttapa7555 Muttapa7555 uykun dağıldı mı kuzuu
Bak sen uyuma diye gitmiyorum topikten :)) sonra düzensiz uyuyosun kilo alıyosun (ben çok düzenli uyuyorum sanki, dün gece 2:30 da yattım, sabah 8 de kalktım derdim neyse)
Kahve içtim dağılacak inşallah :) ya ben de gece uyuyamıyorum gündüzde malum küçük uyumaz yani günde 4 -5 saat uykuyla dolanıyorum. Ay canım çık sen işinden kalma çi sağol :KK68:

Güne her zaman ki gibi kahvaltıdan önce limonlu su ile başladım. Herşey süper gidiyordu ta ki kv fırından yeni çıkardığı ekmekleri önümüze koyana kadar ..
Köy tereyağ sürüp yedim tabi... Ama akşama kendime ceza vercem inş bu durum seni sevibdirmessin T Tarhanacorbasi

Afiyet bal şeker olsun yarasın şemsiyeye :-) dün de incirler bir şeyler ohhh ne güzel valla en sevdiğim rakip neyse ki annem de kayınvalidem de uzak :D
Ben de limonlu su ile güne başladım. Ardından 1 tane haşlanmış yumurta.
Öğleden önce aşırı acıktım yarım bardak kefir. Öğlen iş yerinde yemekhanede diyet menü aldım. Yağsız tuzsuz etli kereviz yemeği yanında bol salata. Şu an gayet iyiyim kereviz yemeği tuttu beni bayağı.
Akşam da yine mesaim var dünkü gibi. Ne yemek çıkarsa onu yicem artık :-)

Gerçi istesem de gidemiyorum.
Koca kişisi arabayı götürdü, 1 saate gelirim dedi 2 saat oldu. Çıkıp erken dönmem gerekiyor, akşama yemeğim yok, şimdi yemek yapmaya başlasaam gelirse çıkmam gerekecek, yemek yarım kalacak, yapmazsam boş boş bekliyorum, vakit geçiyor ooof of kafamda deli sorular :işsiz:
Aman ya akşama ne pişircem düşüncesi hiç çözüm bulamadığım bişey ben de napsam diyorum bakalım :(

Kahve içtim dağılacak inşallah :) ya ben de gece uyuyamıyorum gündüzde malum küçük uyumaz yani günde 4 -5 saat uykuyla dolanıyorum. Ay canım çık sen işinden kalma çi sağol :KK68:
Bünye alışıyor o kısa uykuya bir süre sonra. Millet uykusuzluktan ölür, benim uykum gelmez :))

Aman ya akşama ne pişircem düşüncesi hiç çözüm bulamadığım bişey ben de napsam diyorum bakalım :KK43:
Bu konuya bir çare bulunmalı...

Yani sanki yemiş kadar oluyorum... Ben izlerken evdekiler de sanıyor ki akşama onu yapacağım sonra koyuyorum önlerine mercimeği pırasayı :KK70::KK70:
Ayy yazık yaaa ev ahalisi hayal kırıklığına uğruyordur :))

Bünye alışıyor o kısa uykuya bir süre sonra. Millet uykusuzluktan ölür, benim uykum gelmez :))

Bu konuya bir çare bulunmalı...

Ayy yazık yaaa ev ahalisi hayal kırıklığına uğruyordur :))
Yani ben salata kabak yerken onlara börek çörek mi yapcam :))) arada yapıyorum aslında ama ben yemiyorum

Afiyet bal şeker olsun yarasın şemsiyeye :-) dün de incirler bir şeyler ohhh ne güzel valla en sevdiğim rakip neyse ki annem de kayınvalidem de uzak :KK70:
Öğleden önce aşırı acıktım yarım bardak kefir. Öğlen iş yerinde yemekhanede diyet menü aldım. Yağsız tuzsuz etli kereviz yemeği yanında bol salata. Şu an gayet iyiyim kereviz yemeği tuttu beni bayağı.
Kereviz tok tutar mı?
Kerevizi bir şeylere katıp yedim
Ama sadece yemeğini yapmadım
Sevemediğim zor yediğim tek yiyecek sanırım kereviz.
Fakat eğer tok tutuyorsa güzel bir tarif alıp yapmalıyım:hamarat:

Merhaba canlaar ancak gelebildim. Menü
10.30
2 dl çavdar,1 kk peynir,5 zeytin,şekersiz çay, 1 haşlanmış yumurta
16.00
1 yt kuru fasulye, 1 dl çavdar , 2 kase vişne komposto ( ev yapımı bu derin dondurucudan çıkardık.) ,1 tutam maydanoz
1 saat yürüdüm
Suyu hesaplamadım ama içiyorum.
Sizin gününüz nasıl geçiyor bakalım:KK76:

Afiyet bal şeker olsun yarasın şemsiyeye :-) dün de incirler bir şeyler ohhh ne güzel valla en sevdiğim rakip neyse ki annem de kayınvalidem de uzak :KK70:
Rakibim çok dişli ama daha önce 49 kiloya kadar düşmüşlüğüm var o sırada eşimin askerde olmasının katkısı büyüktü tabi...

İş yerinde diyet sanırsam daha kolaydır ama evde o yüzden okul açılınca aramızdaki fark benim lehime işliycek diyr düşünüyorum

Wait and see babe ... Wait and see

Kereviz tok tutar mı?
Pişmişi çok cazip değil abla kerevizin salataya devam bence :)

Merhaba canlaar ancak gelebildim. Menü
10.30
2 dl çavdar,1 kk peynir,5 zeytin,şekersiz çay, 1 haşlanmış yumurta
16.00
1 yt kuru fasulye, 1 dl çavdar , 2 kase vişne komposto ( ev yapımı bu derin dondurucudan çıkardık.) ,1 tutam maydanoz
1 saat yürüdüm
Suyu hesaplamadım ama içiyorum.
Sizin gününüz nasıl geçiyor bakalım:KK76:
kokulusabun kokulusabun

Senacım etiket yaparsan menün kaybolmaz :))

Rakibim çok dişli ama daha önce 49 kiloya kadar düşmüşlüğüm var o sırada eşimin askerde olmasının katkısı büyüktü tabi...

İş yerinde diyet sanırsam daha kolaydır ama evde o yüzden okul açılınca aramızdaki fark benim lehime işliycek diyr düşünüyorum

Wait and see babe ... Wait and see
Vayyyyy meydan okuyorsun :-)
Ben en son ortaokulda 49 kiloydum. 50 51 e zorlardım üniversitede. Ah ah gençlik :-)

Kereviz tok tutar mı?

Ya ben tadını çok seviyorum açıkçası ama evde ben de yemeğini hiç yapmadım. Yoğurtlu salatasını yapıyorum. Çorbaya katıyorum. Patates gibi fırında kızartıyorum. Garnitür yani benim için de :)
Beni bugün hiç tutmadı ayrıca. Ya da diyetin ilk haftası benim için alışamıyorum. Aşırı acıktım gözüm döndü hatta :-)

Back