- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #3.041
Kahve içtim dağılacak inşallah :) ya ben de gece uyuyamıyorum gündüzde malum küçük uyumaz yani günde 4 -5 saat uykuyla dolanıyorum. Ay canım çık sen işinden kalma çi sağolMuttapa7555 uykun dağıldı mı kuzuu
Bak sen uyuma diye gitmiyorum topikten :)) sonra düzensiz uyuyosun kilo alıyosun (ben çok düzenli uyuyorum sanki, dün gece 2:30 da yattım, sabah 8 de kalktım derdim neyse)
Güne her zaman ki gibi kahvaltıdan önce limonlu su ile başladım. Herşey süper gidiyordu ta ki kv fırından yeni çıkardığı ekmekleri önümüze koyana kadar ..
Köy tereyağ sürüp yedim tabi... Ama akşama kendime ceza vercem inş bu durum seni sevibdirmessin T Tarhanacorbasi
Aman ya akşama ne pişircem düşüncesi hiç çözüm bulamadığım bişey ben de napsam diyorum bakalımGerçi istesem de gidemiyorum.
Koca kişisi arabayı götürdü, 1 saate gelirim dedi 2 saat oldu. Çıkıp erken dönmem gerekiyor, akşama yemeğim yok, şimdi yemek yapmaya başlasaam gelirse çıkmam gerekecek, yemek yarım kalacak, yapmazsam boş boş bekliyorum, vakit geçiyor ooof of kafamda deli sorular
Yani sanki yemiş kadar oluyorum... Ben izlerken evdekiler de sanıyor ki akşama onu yapacağım sonra koyuyorum önlerine mercimeği pırasayıYoo gaywt sağlıklı
Ruhende fiziken
Bünye alışıyor o kısa uykuya bir süre sonra. Millet uykusuzluktan ölür, benim uykum gelmez :))Kahve içtim dağılacak inşallah :) ya ben de gece uyuyamıyorum gündüzde malum küçük uyumaz yani günde 4 -5 saat uykuyla dolanıyorum. Ay canım çık sen işinden kalma çi sağol
Bu konuya bir çare bulunmalı...Aman ya akşama ne pişircem düşüncesi hiç çözüm bulamadığım bişey ben de napsam diyorum bakalım
Ayy yazık yaaa ev ahalisi hayal kırıklığına uğruyordur :))Yani sanki yemiş kadar oluyorum... Ben izlerken evdekiler de sanıyor ki akşama onu yapacağım sonra koyuyorum önlerine mercimeği pırasayı
Yani ben salata kabak yerken onlara börek çörek mi yapcam :))) arada yapıyorum aslında ama ben yemiyorumBünye alışıyor o kısa uykuya bir süre sonra. Millet uykusuzluktan ölür, benim uykum gelmez :))
Bu konuya bir çare bulunmalı...
Ayy yazık yaaa ev ahalisi hayal kırıklığına uğruyordur :))
Bende genellikle bu düşüncede oluyorumYani ben salata kabak yerken onlara börek çörek mi yapcam :))) arada yapıyorum aslında ama ben yemiyorum
Kereviz tok tutar mı?Afiyet bal şeker olsun yarasın şemsiyeyedün de incirler bir şeyler ohhh ne güzel valla en sevdiğim rakip neyse ki annem de kayınvalidem de uzak
Ben de limonlu su ile güne başladım. Ardından 1 tane haşlanmış yumurta.
Öğleden önce aşırı acıktım yarım bardak kefir. Öğlen iş yerinde yemekhanede diyet menü aldım. Yağsız tuzsuz etli kereviz yemeği yanında bol salata. Şu an gayet iyiyim kereviz yemeği tuttu beni bayağı.
Akşam da yine mesaim var dünkü gibi. Ne yemek çıkarsa onu yicem artık
Bende genellikle bu düşüncede oluyorum
Ben diyerte isem sizde diywtte olun
Rakibim çok dişli ama daha önce 49 kiloya kadar düşmüşlüğüm var o sırada eşimin askerde olmasının katkısı büyüktü tabi...Afiyet bal şeker olsun yarasın şemsiyeyedün de incirler bir şeyler ohhh ne güzel valla en sevdiğim rakip neyse ki annem de kayınvalidem de uzak
Ben de limonlu su ile güne başladım. Ardından 1 tane haşlanmış yumurta.
Öğleden önce aşırı acıktım yarım bardak kefir. Öğlen iş yerinde yemekhanede diyet menü aldım. Yağsız tuzsuz etli kereviz yemeği yanında bol salata. Şu an gayet iyiyim kereviz yemeği tuttu beni bayağı.
Akşam da yine mesaim var dünkü gibi. Ne yemek çıkarsa onu yicem artık
Pişmişi çok cazip değil abla kerevizin salataya devam bence :)Kereviz tok tutar mı?
Kerevizi bir şeylere katıp yedim
Ama sadece yemeğini yapmadım
Sevemediğim zor yediğim tek yiyecek sanırım kereviz.
Fakat eğer tok tutuyorsa güzel bir tarif alıp yapmalıyım
Merhaba canlaar ancak gelebildim. Menü
10.30
2 dl çavdar,1 kk peynir,5 zeytin,şekersiz çay, 1 haşlanmış yumurta
16.00
1 yt kuru fasulye, 1 dl çavdar , 2 kase vişne komposto ( ev yapımı bu derin dondurucudan çıkardık.) ,1 tutam maydanoz
1 saat yürüdüm
Suyu hesaplamadım ama içiyorum.
Sizin gününüz nasıl geçiyor bakalım
Unuttum valla bir dahakinde yaparım.
Vayyyyy meydan okuyorsunRakibim çok dişli ama daha önce 49 kiloya kadar düşmüşlüğüm var o sırada eşimin askerde olmasının katkısı büyüktü tabi...
İş yerinde diyet sanırsam daha kolaydır ama evde o yüzden okul açılınca aramızdaki fark benim lehime işliycek diyr düşünüyorum
Wait and see babe ... Wait and see
Kereviz tok tutar mı?
Kerevizi bir şeylere katıp yedim
Ama sadece yemeğini yapmadım
Sevemediğim zor yediğim tek yiyecek sanırım kereviz.
Fakat eğer tok tutuyorsa güzel bir tarif alıp yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?