- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Hayır doğru biliyorsunuz . Lityum testi bazı psikiyatri hastalarına lityum verilince ilaç dozunu ayarlamak için yapılır .
Anlatıyorum gayet net , yinede kabullenmiyor.Konu başlığına ve içeriğine şaşırıp araştırdım ufaktan, doğru biliyormuşum evet. Vücuda sonradan insan eliyle zerk edilen bir maddenin eksikliği nasıl ölçülebilir tanı ve tedavi öncesi diye düşündüm, beynim falan yandı hatta ahshsh.
Nasil yaptirdin ne dedin doktora ?bende tahlil yaptırdım
Çok komik. Ben aile de olduğu için yaptırdım ve sonuçta 0.50-1.20 olması gerekirken 0.05 çıktı ve adının yanında [D] yazıyor. Düşük demekmiş oda. Bildiğimi iddia etmiyorumKonu başlığına ve içeriğine şaşırıp araştırdım ufaktan, doğru biliyormuşum evet. Vücuda sonradan insan eliyle zerk edilen bir maddenin eksikliği nasıl ölçülebilir tanı ve tedavi öncesi diye düşündüm, beynim falan yandı hatta ahshsh.
Ailede olduğu için yaptırdım sonucu göstermedim henüzNasil yaptirdin ne dedin doktora ?
Hala olması gerekirken diyorsunuz .Çok komik. Ben aile de olduğu için yaptırdım ve sonuçta 0.50-1.20 olması gerekirken 0.05 çıktı ve adının yanında [D] yazıyor. Düşük demekmiş oda. Bildiğimi iddia etmiyorum
Çok komik. Ben aile de olduğu için yaptırdım ve sonuçta 0.50-1.20 olması gerekirken 0.05 çıktı ve adının yanında [D] yazıyor. Düşük demekmiş oda. Bildiğimi iddia etmiyorum
Evet lityumPeki testin değerinin karşı tarafında ne yazıyordu? Lityum mu?
Daha doktora gitmedim. Haklısınızdır bir şey demiyorum.Hala olması gerekirken diyorsunuz .
Komik değil çok acıklı gerçekten yanında D yazıyor çünkü o test ilaç kullananlar için.?!
Nasıl anlatabilirim daha ?
Lütfen net bilginiz olmayan sağlık konularında herkese açık bir forumda yazmayın .Daha doktora gitmedim. Haklısınızdır bir şey demiyorum.
Neden yaptirdin demedim. Ne testi bu? kafamiza gore test yapabiliyor muyuzAilede olduğu için yaptırdım sonucu göstermedim henüz
Demek ki yıllardır ailem de yanlış biliyor. Ben bilgi vermedim farkındaysanız bilgim yok dedim. Şuan sayenizde bilgim oldu çok teşekkür ederimLütfen net bilginiz olmayan sağlık konularında herkese açık bir forumda yazmayın .
Insanlar internetten saglik konusunda her gun yapayanlis bilgiler oğrenip onumuze geliyor .
Bu hepimiz için faydasız bir eylem.
Geçmiş olsun size .
Ailenizden ziyade yanlis bilgi veren abinizin doktorunu sorgulamaniz gerekiyor benceDemek ki yıllardır ailem de yanlış biliyor. Ben bilgi vermedim farkındaysanız bilgim yok dedim. Şuan sayenizde bilgim oldu çok teşekkür ederim
Yani doktor öyle dediği için bende kendimden şüphelendim hatta aileden genetik olabilir demiş o yüzden yaptırma gereği duydum. Yani vücuda sonradan alınan ve duygu durum bozukluğunda yardımcı olan bir şey değil de, vücutta eksikliği olduğunda bu durumun yaşanmasına sebebiyet veren bir şey olduğunu sanmıştımAilenizden ziyade yanlis bilgi veren abinizin doktorunu sorgulamaniz gerekiyor bence
Siz , ben yanlis bilebiliriz de bir doktorun yanlis bilgi vermesi cok vahim
Bende oyle biliyordum , bana da bipolar olan kuzenim oyle anlatmisti o lityum kullaniyorduYani doktor öyle dediği için bende kendimden şüphelendim hatta aileden genetik olabilir demiş o yüzden yaptırma gereği duydum. Yani vücuda sonradan alınan ve duygu durum bozukluğunda yardımcı olan bir şey değil de, vücutta eksikliği olduğunda bu durumun yaşanmasına sebebiyet veren bir şey olduğunu sanmıştım
Abimin gittiği doktor “ herkesin vücudunda Demir potasyum vs element olduğu gibi lityum elementi de vardır. Fakat bazılarında vücut kendi kendine üretemez eksik kalır, hatta ilaçları b vitamini emilimini de azaltır o yüzden takviye vitamin vericem “ demişti. Hatta ablam da aynı tahlili yaptırdı onda yüksek çıktı. Ona kalırsa ablam da hiç ilaç kullanmadı onda neden yüksek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?