Geçen gün hazır kayseri mantısı yapılmıştı gittiğim yerde.Çatalla uğraşamadım ,gittim mutfaktan kaşık aldım ,isteyen var mı dedim ,herkes istediKaşık çatal olayı kişisel birşey ben çatal kullanmam genelde herşeye kaşıkla dalarım mesela.
Kibarlığımızdan çatal kullanıyorduk hay Allah razı olsun demişlerdirGeçen gün hazır kayseri mantısı yapılmıştı gittiğim yerde.Çatalla uğraşamadım ,gittim mutfaktan kaşık aldım ,isteyen var mı dedim ,herkes istedi
Ben derim onuMantıya ana yemek diyenler de var
Kayseri mantısı kaşıkla yenir zaten, minicik çatallla ye ye bitmezGeçen gün hazır kayseri mantısı yapılmıştı gittiğim yerde.Çatalla uğraşamadım ,gittim mutfaktan kaşık aldım ,isteyen var mı dedim ,herkes istedi
Bakın bana da tuhaf geldi o yüzden araştırdım. Ama aynı kategoriye koymuş ustalar bunları bende anlamadım.
Size o zaman şunu sorayım hatta dün akşam muhtarımız kazandı diye bir kutlamadaydık Okan Motelde (hemen reklamı sokayım). Orada mezeler geldi kısır salatamıdır ? yoksa mezemidir ? tartışması yaşandı. Ben ona da mezedir dedim.
Birde çatal olayına girersek salata da çatalla yeni ama Gavur Dağı salatası kaşıkla yenir.
Gardaşım ne mutfağı bilmemde mantılar olursa biz sallanırızE iste o dunya mutfagi olmaz mi gardasim
Cok guzel dusunulmus asil maharetler o zaman cikacak ortayaBu arada ramazandan sonra olacak yarışmada aklınız duracak ben malzeme listesini vereceğim. hangi tarifler çıkacak. Son güne kadar hiç bir konu onaylanmayacak zira birbirini görmemesi lazım..
Ben de diyebilirimBen derim onu
Süper! Daha bir heyecanlı olacak o zaman:)Bu arada ramazandan sonra olacak yarışmada aklınız duracak ben malzeme listesini vereceğim. hangi tarifler çıkacak. Son güne kadar hiç bir konu onaylanmayacak zira birbirini görmemesi lazım..
Ne halt yerseniz yiyin der gibi olacakCok guzel dusunulmus asil maharetler o zaman cikacak ortaya
Yani akıl sağlığınız için katılmayın mı demek istiyorsunuz?Bu arada ramazandan sonra olacak yarışmada aklınız duracak ben malzeme listesini vereceğim. hangi tarifler çıkacak. Son güne kadar hiç bir konu onaylanmayacak zira birbirini görmemesi lazım..
Bükmeli ,kıvırmalı mantıyla garibim makarnalar yarışabilir miMantı makarna var o olur bence ama diğer bükmeli kıvırmalılar olmasın
Çok ilginç ve güzel olacak anlaşılanBu arada ramazandan sonra olacak yarışmada aklınız duracak ben malzeme listesini vereceğim. hangi tarifler çıkacak. Son güne kadar hiç bir konu onaylanmayacak zira birbirini görmemesi lazım..
Ne halt yerseniz yiyin der gibi olacak
Mümkün değil yarışamaz anca 2 oy olur biri boşta kalmasın diye acıdığına verir üyelerBükmeli ,kıvırmalı mantıyla garibim makarnalar yarışabilir mi
İster yemek yap ister çorba isim şehir oynar gibiHakkat pisti olursak bi kac kisi o zaman ne olacak?
Mümkün değil yarışamaz anca 2 oy olur biri boşta kalmasın diye acıdığına verir üyeler