- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.826
- 60
Merhaba,
Nevreste 'ye soralım mı ? Bende konuya hakim değilim ... 1-2 büyük emek sitesine baktım ikisini aynı kategoride kabul edince ben başlığı değiştirdim. Lakin konuşun halledin beni sokmayın.
- Haa kişisel fikrim okuduğum kadarı ile teknik olarak mantı evet makarna türevidir, ama ben hiç bir zaman mantıyı makarna olarak yemedim.
Normal mantı, Kayseri mantısı, hıngel var mantı benzeri başka da bildiğim yokZaten kac cesit manti var ki?yanlis da biliyor ola bilirim turk mutfagina pek hakim degilim.cogu farkli ulkelerin kulturlerin mutfagindan olur buyuk ihtimal bu da dunya mutfagina girmez mi?
Abi senin önüne bir tabak mantı ve bir tabak bilmem ne makarnası koysalar hiç tereddüt eder misinMerhaba,
Nevreste 'ye soralım mı ? Bende konuya hakim değilim ... 1-2 büyük emek sitesine baktım ikisini aynı kategoride kabul edince ben başlığı değiştirdim. Lakin konuşun halledin beni sokmayın.
- Haa kişisel fikrim okuduğum kadarı ile teknik olarak mantı evet makarna türevidir, ama ben hiç bir zaman mantıyı makarna olarak yemedim.
20-21 cesit manti var midir?BirTutamMutluluk20 bence makarna mantı ikisi farklı şeyler. Sen hiç mantıcıda bilmem ne soslu makarna yedinmi? Yok. Madem sadece bir tarif gelmişken kategori mantılar olsun. Düdükle burgu nasıl aşık atsın el açması mantıyla
Ben de baska bilmiyorum onlar da tutulmustur simdiNormal mantı, Kayseri mantısı, hıngel var mantı benzeri başka da bildiğim yokKore'nin de mandusu var
Mantıya kaşıkla makarnayı çatalla diye düşündüm bence ikiside farklı .
Varmış dünya mutfağınıda dahil edersek 100 çeşit varmış hatta20-21 cesit manti var midir?
Olmadı bu şimdiBen de baska bilmiyorum onlar da tutulmustur simdinevo gel hele
Günaydın canım, hayırlı kandiller❤Günaydın canlar hayırlı kandiller mantı konusunda hepinize katılıyorum tontriko yaptığı için kalsın onun dışında yapılmamasından yanayım ya da hepimiz mantı yapalım neyse şimdi çıkmam lazım geçmişi costurmayin
Bence yeni bir katagori açılsın tontriko da oraya taşınsınGünaydın canlar hayırlı kandiller mantı konusunda hepinize katılıyorum tontriko yaptığı için kalsın onun dışında yapılmamasından yanayım ya da hepimiz mantı yapalım neyse şimdi çıkmam lazım geçmişi costurmayin
Kazen manti ve makarna ,makarna el acmasi olursa ayni kategoride ola bilir ancaBakın bana da tuhaf geldi o yüzden araştırdım. Ama aynı kategoriye koymuş ustalar bunları bende anlamadım.
Size o zaman şunu sorayım hatta dün akşam muhtarımız kazandı diye bir kutlamadaydık Okan Motelde (hemen reklamı sokayım). Orada mezeler geldi kısır salatamıdır ? yoksa mezemidir ? tartışması yaşandı. Ben ona da mezedir dedim.
Birde çatal olayına girersek salata da çatalla yeni ama Gavur Dağı salatası kaşıkla yenir.
Şimdi Okan Motel i googlede arama yapsak sizin kutlama çıkar mı acaba?Bakın bana da tuhaf geldi o yüzden araştırdım. Ama aynı kategoriye koymuş ustalar bunları bende anlamadım.
Size o zaman şunu sorayım hatta dün akşam muhtarımız kazandı diye bir kutlamadaydık Okan Motelde (hemen reklamı sokayım). Orada mezeler geldi kısır salatamıdır ? yoksa mezemidir ? tartışması yaşandı. Ben ona da mezedir dedim.
Birde çatal olayına girersek salata da çatalla yeni ama Gavur Dağı salatası kaşıkla yenir.
Günaydın canım hayırlı kandiller ❤Günaydın canlar hayırlı kandiller mantı konusunda hepinize katılıyorum tontriko yaptığı için kalsın onun dışında yapılmamasından yanayım ya da hepimiz mantı yapalım neyse şimdi çıkmam lazım geçmişi costurmayin
Yok canım o mümkün değildir her ay bir kategori oluyor ikincisi olmuyor.Bence yeni bir katagori açılsın tontriko da oraya taşınsın
E iste o dunya mutfagi olmaz mi gardasimVarmış dünya mutfağınıda dahil edersek 100 çeşit varmış hatta
Şimdi Okan Motel i googlede arama yapsak sizin kutlama çıkar mı acaba?