Görüşürüz canımBen çocukları okula bırakıp hemen geliyorum 10 kalaya kadar çıkmamlazım görüşürüz :))
Kandilin mübarek olsun abla
Günaydın ablaGğnaydınlar hanımlar
Senin de mübarek olsun canım benimKandilin mübarek olsun abla
Günaydın canım, senin de mübarek olsun❤günaydınnnn❤
kandiliniz mübarek olsun
Saol ablaGünaydın canım, senin de mübarek olsun❤
Saol abla
Zaten kac cesit manti var ki?yanlis da biliyor ola bilirim turk mutfagina pek hakim degilim.cogu farkli ulkelerin kulturlerin mutfagindan olur buyuk ihtimal bu da dunya mutfagina girmez mi?Merhaba,
Nevreste 'ye soralım mı ? Bende konuya hakim değilim ... 1-2 büyük emek sitesine baktım ikisini aynı kategoride kabul edince ben başlığı değiştirdim. Lakin konuşun halledin beni sokmayın.
- Haa kişisel fikrim okuduğum kadarı ile teknik olarak mantı evet makarna türevidir, ama ben hiç bir zaman mantıyı makarna olarak yemedim.
Nerdeyse her ilin Mantısı var canım netice de hepsi katlanıp içine birşey koyuluyorZaten kac cesit manti var ki?yanlis da biliyor ola bilirim turk mutfagina pek hakim degilim.cogu farkli ulkelerin kulturlerin mutfagindan olur buyuk ihtimal bu da dunya mutfagina girmez mi?
Zaten kac cesit manti var ki?yanlis da biliyor ola bilirim turk mutfagina pek hakim degilim.cogu farkli ulkelerin kulturlerin mutfagindan olur buyuk ihtimal bu da dunya mutfagina girmez mi?