- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Yaparuk biz ya yarim kilo kiymayla 3-4 cesit yemek yapan turk kadinlariyiz bizYani akıl sağlığınız için katılmayın mı demek istiyorsunuz?
birde şimdi daha rahat araştırdım. Bir çok yörede mantıya Makarna mantı deniyor. Bunu da ilk kez duydum
Biriniz Kazene kaç msjdan sonra profile Guru yazıldığını sorabilirmi? Merakımdan çatlıycam
5000 ya da 10000dir:)Biriniz Kazene kaç msjdan sonra profile Guru yazıldığını sorabilirmi? Merakımdan çatlıycam
iyi bende market okul yapıp geldim :))İyiyim canım, sen
Ban güzeli kendisi :))Hakkaten ban yemişdiyordu da kimse inanmamıştı
benim de şimdiye kadar esimseydi vardiya değişince bana kalıyor :))Görüşürüz canımBen bugün babalarına pasladım:)
mantı nin bir çok çeşidi var abi konuşuruz kendi aramızda ama hepimiz farklı soslarla yapılan makarnaların aldık eee şimdi biri Boşnak mantısı alınca zaten başlamadan artı bir olacak hem emek hem görsel açıdanMerhaba,
Nevreste 'ye soralım mı ? Bende konuya hakim değilim ... 1-2 büyük emek sitesine baktım ikisini aynı kategoride kabul edince ben başlığı değiştirdim. Lakin konuşun halledin beni sokmayın.
- Haa kişisel fikrim okuduğum kadarı ile teknik olarak mantı evet makarna türevidir, ama ben hiç bir zaman mantıyı makarna olarak yemedim.
Mantida çeşit çok azerin emin ol hepsi yapılırsa biz onların oylamasini izlerizZaten kac cesit manti var ki?yanlis da biliyor ola bilirim turk mutfagina pek hakim degilim.cogu farkli ulkelerin kulturlerin mutfagindan olur buyuk ihtimal bu da dunya mutfagina girmez mi?
Guruyoruzguru yazınca ne oluyor ki :)
1000i geçmişimdir 2500 olmasın5000 ya da 10000dir:)
Yok kendimiz değil sistem tarafından :)
Guru oluyor yani usta
1000 değil kız 100001000i geçmişimdir 2500 olmasın
Puana göre oluyor bence mesaj sayısı az kişilerdede guru gördüm,Mesaj sayısıylamı alakalı yoksa.