- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
Co yüzden böyle degilmiyizKaşık çatal olayı kişisel birşey ben çatal kullanmam genelde herşeye kaşıkla dalarım mesela.
Harika olur ben bunu yemekteyiz gibi olsa diye sanki söylemiştim nevo ya harika bişey olur abi yaaa :))Bu arada ramazandan sonra olacak yarışmada aklınız duracak ben malzeme listesini vereceğim. hangi tarifler çıkacak. Son güne kadar hiç bir konu onaylanmayacak zira birbirini görmemesi lazım..
Muhtemelen :)Mesaj sayısıylamı alakalı yoksa.
Öyle çağırınca gelmiyornevo makarnalar ve her ne kadar dilim varmasa da mantilarbolumune bekleniyorsun
öyleymiş vallabende popi üye olcam 2000 msjdan snra galiba
Direkt ismini söyleseydinBenim tarifim ne mantı ne makarna.Ne yağı var,ne salçası var ne sosuEzilecek aralarında garibim Daha önce kategorilerde görmedim ,bu kategoride olmasını istediğimden yapayım dedim
Anladın mı ne olduğunu?Direkt ismini söyleseydin
Benim gibi anlamadı şapmayınDirekt ismini söyleseydin
Makarna puresi falan miBenim tarifim ne mantı ne makarna.Ne yağı var,ne salçası var ne sosuEzilecek aralarında garibim Daha önce kategorilerde görmedim ,bu kategoride olmasını istediğimden yapayım dedim
Yaparuk biz ya yarim kilo kiymayla 3-4 cesit yemek yapan turk kadinlariyiz biz
Çok güldüm yaaaa bı anda mantıyı ittik elimizle burdanevo makarnalar ve her ne kadar dilim varmasa da mantilarbolumune bekleniyorsun
AnladımAnladın mı ne olduğunu?
Benim tarifim ne mantı ne makarna.Ne yağı var,ne salçası var ne sosuEzilecek aralarında garibim Daha önce kategorilerde görmedim ,bu kategoride olmasını istediğimden yapayım dedim
Mesaj sayısı ile alakası hem var hem yok. Kaç yıllık üyesiniz, kaç beğeni aldınız mesaj sayınız vs vs vs bir sürü etken var.
Puana göre oluyor bence mesaj sayısı az kişilerdede guru gördüm,
Ama 2007 de üye olmus
Muhtemelen :)
Tontinin tarifi de guzel bi bolumde bekletilsin
Çok güldüm yaaaa bı anda mantıyı ittik elimizle burda
İnanmazsın ama varmış makarna püresi,ya da sadece ben biliyorum yok diye,geçen gün nette gördüm,haşlayıp püre yaptı ,üzerine başka şeyler koyduMakarna puresi falan mi
Ya o yaptı artık bence dahil olsun ama Kayseri Boşnak mantısı falan olursa çok zor işimiz ://Tontinin tarifi de guzel bi bolumde bekletilsinmanti kategorisi acilirsa direk bekletmeden kabul edilsin bence
İnanmazsın ama varmış makarna püresi,ya da sadece ben biliyorum yok diye,geçen gün nette gördüm,haşlayıp püre yaptı ,üzerine başka şeyler koydu