Makarnalar Leziz Makarna Tarifleri, Makarna kaç dakikada pişer ?

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Merhaba,
Nevreste Nevreste 'ye soralım mı ? Bende konuya hakim değilim ... 1-2 büyük emek sitesine baktım ikisini aynı kategoride kabul edince ben başlığı değiştirdim. Lakin konuşun halledin beni sokmayın.

- Haa kişisel fikrim okuduğum kadarı ile teknik olarak mantı evet makarna türevidir, ama ben hiç bir zaman mantıyı makarna olarak yemedim.

Mantıya kaşıkla makarnayı çatalla diye düşündüm bence ikiside farklı .

Zaten kac cesit manti var ki?yanlis da biliyor ola bilirim turk mutfagina pek hakim degilim.cogu farkli ulkelerin kulturlerin mutfagindan olur buyuk ihtimal bu da dunya mutfagina girmez mi?
Normal mantı, Kayseri mantısı, hıngel var mantı benzeri başka da bildiğim yok😅 Kore'nin de mandusu var😀

Merhaba,
Nevreste Nevreste 'ye soralım mı ? Bende konuya hakim değilim ... 1-2 büyük emek sitesine baktım ikisini aynı kategoride kabul edince ben başlığı değiştirdim. Lakin konuşun halledin beni sokmayın.

- Haa kişisel fikrim okuduğum kadarı ile teknik olarak mantı evet makarna türevidir, ama ben hiç bir zaman mantıyı makarna olarak yemedim.
Abi senin önüne bir tabak mantı ve bir tabak bilmem ne makarnası koysalar hiç tereddüt eder misin 😀

Mantıya kaşıkla makarnayı çatalla diye düşündüm bence ikiside farklı .

Bakın bana da tuhaf geldi o yüzden araştırdım. Ama aynı kategoriye koymuş ustalar bunları bende anlamadım.

Size o zaman şunu sorayım hatta dün akşam muhtarımız kazandı diye bir kutlamadaydık Okan Motelde (hemen reklamı sokayım). Orada mezeler geldi kısır salatamıdır ? yoksa mezemidir ? tartışması yaşandı. Ben ona da mezedir dedim.

Birde çatal olayına girersek salata da çatalla yeni ama Gavur Dağı salatası kaşıkla yenir.

Günaydın canlar hayırlı kandiller mantı konusunda hepinize katılıyorum tontriko yaptığı için kalsın onun dışında yapılmamasından yanayım ya da hepimiz mantı yapalım neyse şimdi çıkmam lazım geçmişi costurmayin :rolleyes:
Bence yeni bir katagori açılsın tontriko da oraya taşınsın

Bakın bana da tuhaf geldi o yüzden araştırdım. Ama aynı kategoriye koymuş ustalar bunları bende anlamadım.

Size o zaman şunu sorayım hatta dün akşam muhtarımız kazandı diye bir kutlamadaydık Okan Motelde (hemen reklamı sokayım). Orada mezeler geldi kısır salatamıdır ? yoksa mezemidir ? tartışması yaşandı. Ben ona da mezedir dedim.

Birde çatal olayına girersek salata da çatalla yeni ama Gavur Dağı salatası kaşıkla yenir.
Kazen manti ve makarna ,makarna el acmasi olursa ayni kategoride ola bilir anca

Şimdi Okan Motel i googlede arama yapsak sizin kutlama çıkar mı acaba? :confused:

X