Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MakarnalarLeziz Makarna Tarifleri, Makarna kaç dakikada pişer ?
Merhaba, Nevreste 'ye soralım mı ? Bende konuya hakim değilim ... 1-2 büyük emek sitesine baktım ikisini aynı kategoride kabul edince ben başlığı değiştirdim. Lakin konuşun halledin beni sokmayın.
- Haa kişisel fikrim okuduğum kadarı ile teknik olarak mantı evet makarna türevidir, ama ben hiç bir zaman mantıyı makarna olarak yemedim.
Merhaba, Nevreste 'ye soralım mı ? Bende konuya hakim değilim ... 1-2 büyük emek sitesine baktım ikisini aynı kategoride kabul edince ben başlığı değiştirdim. Lakin konuşun halledin beni sokmayın.
- Haa kişisel fikrim okuduğum kadarı ile teknik olarak mantı evet makarna türevidir, ama ben hiç bir zaman mantıyı makarna olarak yemedim.
Zaten kac cesit manti var ki?yanlis da biliyor ola bilirim turk mutfagina pek hakim degilim.cogu farkli ulkelerin kulturlerin mutfagindan olur buyuk ihtimal bu da dunya mutfagina girmez mi?
BirTutamMutluluk20 bence makarna mantı ikisi farklı şeyler. Sen hiç mantıcıda bilmem ne soslu makarna yedinmi? Yok. Madem sadece bir tarif gelmişken kategori mantılar olsun. Düdükle burgu nasıl aşık atsın el açması mantıyla
Zaten kac cesit manti var ki?yanlis da biliyor ola bilirim turk mutfagina pek hakim degilim.cogu farkli ulkelerin kulturlerin mutfagindan olur buyuk ihtimal bu da dunya mutfagina girmez mi?