- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Görüşürüz canım Ben bugün babalarına pasladım:)Ben çocukları okula bırakıp hemen geliyorum 10 kalaya kadar çıkmam lazım görüşürüz :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüşürüz canım Ben bugün babalarına pasladım:)Ben çocukları okula bırakıp hemen geliyorum 10 kalaya kadar çıkmam lazım görüşürüz :))
Kandilin mübarek olsun abla
Saygılar abla
Günaydın abla Hayırlı kandiller❤Gğnaydınlar hanımlar
Senin de mübarek olsun canım benimKandilin mübarek olsun abla
Günaydın canım, senin de mübarek olsun❤günaydınnnn❤
kandiliniz mübarek olsun
Saol ablaGünaydın canım, senin de mübarek olsun❤
Saol abla
Zaten kac cesit manti var ki?yanlis da biliyor ola bilirim turk mutfagina pek hakim degilim.cogu farkli ulkelerin kulturlerin mutfagindan olur buyuk ihtimal bu da dunya mutfagina girmez mi?Merhaba,
Nevreste 'ye soralım mı ? Bende konuya hakim değilim ... 1-2 büyük emek sitesine baktım ikisini aynı kategoride kabul edince ben başlığı değiştirdim. Lakin konuşun halledin beni sokmayın.
- Haa kişisel fikrim okuduğum kadarı ile teknik olarak mantı evet makarna türevidir, ama ben hiç bir zaman mantıyı makarna olarak yemedim.
Nerdeyse her ilin Mantısı var canım netice de hepsi katlanıp içine birşey koyuluyorZaten kac cesit manti var ki?yanlis da biliyor ola bilirim turk mutfagina pek hakim degilim.cogu farkli ulkelerin kulturlerin mutfagindan olur buyuk ihtimal bu da dunya mutfagina girmez mi?
Zaten kac cesit manti var ki?yanlis da biliyor ola bilirim turk mutfagina pek hakim degilim.cogu farkli ulkelerin kulturlerin mutfagindan olur buyuk ihtimal bu da dunya mutfagina girmez mi?