• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Kaşık çatal olayı kişisel birşey ben çatal kullanmam genelde herşeye kaşıkla dalarım mesela.
Geçen gün hazır kayseri mantısı yapılmıştı gittiğim yerde.Çatalla uğraşamadım ,gittim mutfaktan kaşık aldım ,isteyen var mı dedim ,herkes istedi:KK70:

Geçen gün hazır kayseri mantısı yapılmıştı gittiğim yerde.Çatalla uğraşamadım ,gittim mutfaktan kaşık aldım ,isteyen var mı dedim ,herkes istedi:KK70:
Kibarlığımızdan çatal kullanıyorduk hay Allah razı olsun demişlerdir :D

Kayseri mantısı kaşıkla yenir zaten, minicik çatallla ye ye bitmez:70:

Bakın bana da tuhaf geldi o yüzden araştırdım. Ama aynı kategoriye koymuş ustalar bunları bende anlamadım.

Size o zaman şunu sorayım hatta dün akşam muhtarımız kazandı diye bir kutlamadaydık Okan Motelde (hemen reklamı sokayım). Orada mezeler geldi kısır salatamıdır ? yoksa mezemidir ? tartışması yaşandı. Ben ona da mezedir dedim.

Birde çatal olayına girersek salata da çatalla yeni ama Gavur Dağı salatası kaşıkla yenir.

Sonuçta ikiside hamur işi olduğu içindir.
Kısır mezedir,yemek programlarında usta bir şef söylemişti bunu .
Gerçi salatayı kaşıkla yemenin tadı daha güzeldir,birde suyuna ekmek batırdınızmı tadından yenmez.

Bu arada ramazandan sonra olacak yarışmada aklınız duracak ben malzeme listesini vereceğim. hangi tarifler çıkacak. Son güne kadar hiç bir konu onaylanmayacak zira birbirini görmemesi lazım..
Cok guzel dusunulmus asil maharetler o zaman cikacak ortaya😃

Bu arada ramazandan sonra olacak yarışmada aklınız duracak ben malzeme listesini vereceğim. hangi tarifler çıkacak. Son güne kadar hiç bir konu onaylanmayacak zira birbirini görmemesi lazım..
Süper! Daha bir heyecanlı olacak o zaman:)

Yani akıl sağlığınız için katılmayın mı demek istiyorsunuz? :skandal:

Çok ilginç ve güzel olacak anlaşılan

Back