Çoookkk sağollunadresleri yazılı olanlar maillinerinizi kontrol edinn
savefrom adresinden linki kopyalıyorsunuz ,kopyaladıktan sonra video çıkıyor isteğe göre mp4 olarak iniyorbana soylrmısınız nasıl indiriyorsunuz
Tatlım bir milliden birşey olmaz en sz 3 mile yapmalısın... Önemli olan leslienin yaptığı videonun çeşidi biraz da mesela 4 milletin çoğu 5 mile olanlardan hızlıMeraba bu grubu yeni gordüm aslinda ben gobegimden degilde basenimden cok sikayetciyim iki cocuk dogurup kilo alip verince etlerim çok yumuşak söylemesi ayip 1.58 boyum 62 kiloyum basenlerimden etek bedenimde degisiyor her etegime pantolonuma pens attiriyorum yani zayiflamaktan ötürü siklasmak istiyorum dun başladim leslie 1 le başladim terletiyo ikinci günüm bugün amazevki yapicam ikiye ne zaman geçicem acemiyim biraz bilgi verirmisiniz
merhaba grubunuzu yeni gördüm 14 kilo vermem lazım 34 yaşında 2 çocuk annesiyim 1.80 boyum var ve 84 kiloyum çorba diyeti yapmayı düşünüyorum ve aynı zamanda sporda yapıcam yarın diyetime ve sporuma kararlı ve kesin bir şekilde başlıycam.özelden mesaj nasıl atılıyor bilmiyorum.artık yoruldum ve sıkıldım bu kilolardan eski halime geri dönmek istiyorum.Bana yardımcı olmanıza ve motivasyonunuza ihtiyacım var.Videoları rica etsem bana gönderebilirmisiniz?Ve hızlı kilo vermem için tavsiyeleriniz varsa bilgilendirmenizi rica ederim.Kızlarrr bana özelden mail atan herkese istisnasız videoları gönderiyorum, bende var ama burdaki istekleri görmüyorum.
Özelden mail adreslerinizi yollayın ok
Bence senin biraz daha beklemen lazım.normal doğumda en az 6 ay sezeryanda 1 sene sporu yasaklıyor doktorlar...arkadaşlar 8 nisanda doğum yaptım sezeryanla 70 ile hamile kaldım 95 ile doğuma gittim şu an 89 umacaba leslieye başlasam dikişlerime zararı olurmu bi de hangisinden başlayayım yardım lütfen
Ben ikinci sezeryanımdan 1 ay sonra başladım leslinin hafif videoları ile ve hala sporumu yapıyorum evde tam olarak 7 ay oldu..sen de başlayabilirsin önce Bi dene çok hoplamadı zıplamalı olanları tercih etme başlangıçta zamanla zorlaştırırsınarkadaşlar 8 nisanda doğum yaptım sezeryanla 70 ile hamile kaldım 95 ile doğuma gittim şu an 89 umacaba leslieye başlasam dikişlerime zararı olurmu bi de hangisinden başlayayım yardım lütfen
mehabalar bende leslie yle başlamak istyorum size özelden malimi yazdım peki kızlar sizce basen ve kalça için hangisini önerirsiniz 3-4 kg fazlam var sadece sıkılaşıp o bikaç kiloyu vermek istiyorum 1 ayda yaz başlamadan veririm inşallah bir de emziriyorum umarım sıkıntı olmaz...Kızlarrr bana özelden mail atan herkese istisnasız videoları gönderiyorum, bende var ama burdaki istekleri görmüyorum.
Özelden mail adreslerinizi yollayın ok
Gönderdim Can'ım videoları Mail'ini kontrol etmehabalar bende leslie yle başlamak istyorum size özelden malimi yazdım peki kızlar sizce basen ve kalça için hangisini önerirsiniz 3-4 kg fazlam var sadece sıkılaşıp o bikaç kiloyu vermek istiyorum 1 ayda yaz başlamadan veririm inşallah bir de emziriyorum umarım sıkıntı olmaz...
Gönderdim Can'ım videoları Mail'ini kontrol et
Kilon fazla değilmiş Leslie ile çok rahat verirsin, hızlı vermek istiyorsan da Hıtt olanları yapmanı tavsiye ederim
Merhabalar ben mesaj atamadım size , acaba mail adresimi yazsam bana da yollar misinizTekrar gönderdim bakar mısın