Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)
Şu video yu banada gönderebilirsiniz 10 aylık kızım 10 kilo fazlam var emziriyorum ağır bi diyet yapamıyorum egzersiz yaparsam rahatlıkla verebilirim diye düşünüyorum banada video lütfen
Merhaba arkadaşlar ben Leslie yi bugün duydum tesadüf.emziren bi anneyim faydasını görmüşsünüz.bana da videoları gönderirseniz çok sevinirim. gnl_kaya@hotmail.com Şimdiden çok teşekkür ederim
Bayanlar orta seviye spor yapan biri için hangisini önerirsiniz ? Yani hiç spor yapmamış değilim. 3 aydır kardiyo+pilates yapıyorum. Ama bu kadının videolarının hepsi sanki aynıymış gibi. Sadece mile farkı mı var, hareketler değişmiyor mu ?? Bir de bu hanım ablanın kalçalarının maşallahı var. Sizde böyle bi sonuç yarattı mı acaba??
merhabalar ben de diyete başladım. 93 kilo ile başladım ve şuan 89.1 oldum. akupunktur tedavisi görüyorum ama farkını halen anlamış değilim. yemeklere düşkünlüğümü kesemiyorum bana moral gerek hergün motivasyon şart çünkü