Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Ben 20 yaşındayım 65.5 ile diyete başladım 1 haftada 2.5 kilo verdim diyetin yanında leslie 3 miles yaptım su sıralar yapamiyorum soğuk alginligimdan dolayı en kısa zamanda tekrar baslicam kesinlikle oneriyorum ben 3 miles videosunu bir uygulama sayesinde indirdim fakat 5 miles bulamadım zaten 3 mile yetiyor bana.. Şimdi diyeceksiniz ki 1 haftada 2.5 kilo fazla değil mi ? Kesinlikle öyle ama benim beslenme düzenim hep abur cubur uzerineydi ve su tuketimim yok denecek kadar azdı bunları duzeltince kendiliğinden gitti

Merhaba arkadaslar. Daha once leslie nin 3 mile videosunu yapip beslenme duzenime de dikkat ederek 1 ayda 3 kg vermistim. Daha sonra biraktim ve verdigim 3 kilo 3x4 kilo olarak geri dondu :) 16 gundur tekrar basladim leslie yapmaya yalnizca 3 gun ara verdim. Baslangic kilomdan emin degilim tartim surekli farkli gosteriyor. Olculerimi de aldim 1 ay sonra olcu ve kilo bildirimi yapacagim. Topicte aktif olarak leslie yapanlar var mi ? Birbirimizi motive etsek ne iyi olur.

Ben seninle birlikte yapabilirim saat sorunum yok zaten sürekli evdeyim bugünden itibaren bende leslie 3 miles yapmaya baslicam tekrardan inşallah işe yarar 9 kilo fazla var ideal kiloma inmek istiyorum herkese kolay gelsin

Kızlar benım kilo problemim var lessıe yı hergunmu yapmak lazım yurume bandımda var ama hem saglıksız hemde sıkıcı oldugu ıcın 20 dkdan fazla yurumuyorum ustune bırde lessıe yapayım dıyorum onerınız nedır hergunmu yoksa haftada 3 4 yeterlimi

Hayır kesinlikle her gün yapma hem yorulursun hemde vücudun o tempoya alisirsa kilo vermen durur haftada 3-4 defa yapman yeterli olacaktır tabii beslenmenede dikkat etmen gerekiyor ve bol bolll su

Link vermek yasak olduğu için gonderemiyorum e postamdan ulasirsaniz veririm ama genel olarak şöyle anlatayım kırmızı bluz siyah pantolon kıyafeti ver ve video 46 dk vs sürüyor ben onu yapıyorum oldukça etkili

Merhaba kızlar benimde kilo problemlerim mevcut. Leslie videoları ile ne kadar zamanda sonuç almaya başlarız? Ayrıca spor ile beraber uyguladığınız bir diyet programı varmı?

Merhaba kızlar benimde kilo problemlerim mevcut. Leslie videoları ile ne kadar zamanda sonuç almaya başlarız? Ayrıca spor ile beraber uyguladığınız bir diyet programı varmı?
Haftada 4-5 defa yaparsan ve beslenmene dikkat edersen 2 haftada sonuç almaya başlarsın ama kaçamak yapmamaya dikkat et

Beslenmeye dikkat etmek derken mesela neler yapmalı yapmamalıyım?? Diyet konusunda çok kötüyüm yani bu zamana kadar sadece dukan uygulayabildim ondada başka sağlık problemlerim yüzünden bıraktım ve verdiklerimi geri aldım zaten. Yani neler önerebilirsin bana bunu kesinlikle yeme diyebileceğin bişeyler var mı canım

Elbette var mesela diyet rutinine ulaşana kadar abur cuburu çıkar hayatindan daha sonra beyaz ekmek asla tüketme günde 4/dilimi geçmeyecek şekilde kepekli ekmek tuket kahvaltıda haşlanmış tuzsuz yumurta azıcık peynir zeytin domates salatalık ve şekersiz çay tuket eğer vücudun kaldiriyorsa günde 2 ogun beslen ara Öğün ekle bunlara ornegin kahvaltini yap 1-2 saat sonra elma ye ya da beyaz leblebi bunları sevmiyorsan kuru kayisiyi eksik etme öğlen yemeklerinde çorba salata vs tuket ya da normal yemeklerden azar azar ye ama sebzeyi hayatına kat sadece bunları yaparak kilo veremezsin çünkü hareket ederek yaktığın kalori miktarının yediklerinden aldığın kalori miktarından fazla olması lazım ki vücudun yağ yakımına başlasın ha en önemlisi de su bol bolll su tuket içine limon sikabilirsin ya da tarçın vs ekleyebilirsin damak tadına bağlı mantar tuket mesela kalori miktarı az bir besin ogesi

Çok fazla yemek seçiyorum ve evet aburcubur çook tüketiyorum salatalık domates zeytin yemem mesela. Leblebi demişsin daha çok kilo aldırmaz mı ya kuruyemiş sonuçta?

Çok fazla yemek seçiyorum ve evet aburcubur çook tüketiyorum salatalık domates zeytin yemem mesela. Leblebi demişsin daha çok kilo aldırmaz mı ya kuruyemiş sonuçta?
Hayır kesinlikle diyetisyen önermişti bana beyaz leblebiyi tabii şeker gibi maddelerle islenmeyenden olacak hem susatiyor su icmeni sağlıyor hemde tok tutuyor gunde max 1-2 avuç tuket abur cuburlar içinde sana şöyle söylim mesela o abur cuburlari sana sevmedigin birisi getirdi farzet ki sevdiğine göz dikmiş birisi onları yemek istemezsin değil mi ? Kendine hakim olamadiginda eline çikolata vs aldığında bj yöntemi dene ve hemen onu çöpe at zaten sağlıksız markete aç karnına gitme girdigin anda hiçbir şeye bakmadan sebze reyonuna bak ve oyalanmadan çık

Hımm mantıklı :) deneyebilirim. Birde şunu sorayım canım sana baya fazla kilom var ama en çok belde ve göbekte oluşan yağlanmadan muzdaribim. Leslie nin videoları tüm vücudu çalıştırmaya yönelik yanlış bilmiyorsam. Özellikle bu yanları ve göbekteki yağları eritmek için hangi sporu tavsiye edersin bana?

Karın egzersizleri var benim uyguladigim YouTube dan kolaylıkla bulabilirsin ama düzenli yapman lazım ve pes etmek yok :) mesela videoda bir hareket 10 defa yapılıyor ama sen 10 defa yapamiyorsan vazgeçme 4-5 defa yap zaten alisirsin ya da sabah 5 akşam 5 yap leslie sansone da yap kısa sürede faydasini gorursun buraya her gün neler yedigini içtiğini hangi sporları yaptığını yaz ben sana yardımcı olurum sende bana destek olursun :)

Bir de yaşın boyun kilon kaç onu yazarsan daha fazla yardım edebilirim hedef kilonuz falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…