Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Merhaba arkadaslar.. Bende araniza katilmak istiyorum.. Üsenmedim haftalardir tüm sayfalari okudum kafamda hic soru isareti kalmadi leslieyle alakali. Zaten derya ablamiz cogu kisiye cok yardimci olmus Allah razi olsun.. Burayi okumaya basladigimdan beri yapiyorum haftanin en az 4 günü. Derya ablamizin artik gelmemesine cok üzüldüm ondan cok sey ögrendim tesekkür etmek ve size katilmak icin kayidimi yaptim ama derya abla gitmis(

Bence de donun :)) en kucuk cekirgeniz olarak ben de herkes kadar gelmenizi istiyorum. Hadi kiramayin bizi

iPhone 'den gönderildi

Bu cok iyi bir fikir cünkü ben de hem fit kalmak hem de saglikli kalmak icin yapiyorum. Istersen sen böyle bir baslik ac egzersiz bölümüne canim ben severek orada yazilarima devam ederim.

Derya abla okuyacağını düşündüğüm için alıntı yaptım.

Her gün burda arkadaşların derya abla geri dön yazılarını okuyunca çok üzülüyorum acaba geri dönmemesine sebepmi oldum diye...

Eğer böyle bişeyse ben özür dilerim. Yeteri kadar soğudum herşeyden. Ama aktif olan arkadaşlar var ve senin eski olsun yeni olsun muhabbetin var hepsiyle.

Hem sana hem diğer herkese söylemek istiyorum. Çok üzücü günler geçirdik. Benim burda güzel bir paylaşım görmekten başka hiç bir niyetim yoktu. Son zamanda yazılan gergin msjlar ve seninde herkes sana çok saygı duyarken ben ayrılıyorum yazman o an bana güzel gelmedi ve gerçekten samimiyete dayanarak bu forumu sevdiğim için içimden geçenleri yazdım. Keşke yazmasaydım belki dönücektin.

Ben buraya uzun zamandır yazmıyorum sadece okuyodum yeni yeni yazıyodum 1 aydır işte.

Arşivim yok tecrübem yok. Buraya yazsam bir fayda yok yazmasamda bir kayıp yok. Bir kardeşin olarak diyorumki aynı senin dediğin gibi bu kadar emek verdiğin bir yeri bırakma lütfen. Sevgiler

I love Bonus

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar. Mesajlarinizi okudum tesekkür ederim . Sizlerle paylasmak istedigim iki nokta var buraya paylasmadan yeni bir baslangic yapmak istemedim. Öncelikle basligimiz paylasilan linklerle ilgili ilk mesajdan son mesaja su an inceleme altinda. Sakincali bir link paylastiysam ben de uyari ve ikaz alabilirim. Henüz o konuda mail bekliyorum. O yüzden siz de isterseniz cevap gelene kadar isteklerinizi sadece video ismi olarak yazin yanit verecekler özel mesaja yazsin ki bundan sonra ceza durumu olmasin.
Ikinci konuya gelince, bu baslik zamaninda spor görsel paylasim bölümüne acilmis tasinamiyor. Aslinda yapilan günlük paylasim egzersiz bölümüne daha uygun. Sevgili Mune ile de yazistim ancak ben oradaki baslikta da ilk acan olmak istemedim oddk arkadasimiz bu ise gönüllü oldu ve leslie ile disarda yürüyüs yapanlari bir cati altinda toplayalim diye düsündük. Aramizda bircok disarda da yürümeyi seven arkadas var. Tabii baska yapilan sporlar da ayni buradaki gibi günlük sohbet seklinde paylasilabilir. Sanirim bu hafta arasi acilmis olur. Ben paylasimlarima ve yardimlarima devam edecegim. Görsel istekler ve paylasimlar icin bu baslik yine kullanilabilir ama yok biz egzersiz bölümüne yazmayiz burada sohbetimize devam ederiz diyenleri de anlarim. Herkese iyi Pazarlar sevgiler...

Son düzenleme:
Gunaydn derya abla. Yazmana sevindim :) yeni baslik acilirsa yada burdanda devam edilirse yani nolursa olsun bende size katilmak istiyorum..takipteyim sizin enerjinize motivasyonunuza ihtiyacim var. Benide aranizina alirmisiniz

Gunaydn derya abla. Yazmana sevindim :) yeni baslik acilirsa yada burdanda devam edilirse yani nolursa olsun bende size katilmak istiyorum..takipteyim sizin enerjinize motivasyonunuza ihtiyacim var. Benide aranizina alirmisiniz
Tesekkür ederim canim tabii herkese baslik acik olmasa buraya yazmazdim zaten.

Tesekkür ederim canim tabii herkese baslik acik olmasa buraya yazmazdim zaten.

Ben tesekkur ederm derya abla. Leslieyi ne yazikki gec kesfettim ben bir bucuk senede lesliesiz 30 kiloya yakin verdim ama o ablamizla daha cabuk verebilirdim eminim. Olsun bunada sükür tabi. Artik leslieyi birakmak istemiyorm gercekten cok faydasini goruyorum. Birgun ara veriyim yapmiyim diyorum dayanamiyorum nedense kalkip yapiyorm:) bacaklarim sorunlu benimde. Onlarda incelmeye basladi devam edecegm:)

Dün yaptığım 1 saat yürüyüşte çok fazla terlemememe rağmen bugün karın bölgem daha bir düzdü yürüyüşün faydası çok belli ki yarın da sabah 1 saat yürüyüş akşama doğru leslie düşünüyorum. Dün 3 fast milesı ağırlıklarla yaptım ve çok terledim

tamam Derya Abla o başlıkta yazarız sen buraya linkini verirsen iyi olur belki forumda bulamayanlar olur

Merhaba canım, leslie ile disarda yürüyüs yapanlari bir cati altinda toplayalim diye düsündük demişsin iyi olur, ben de dışarıda da yürümeyi sevenlerdenim. Açılınca yeni yere de gelirim. Sana da iyi pazarlar.

Son düzenleme:
Merhaba yarın komşumla başlıyacağız birbirimize destek ilk hangi videodan başlayalım bilemedim ikimizinde çocuğu küçük kilolar büyük evde yapabileceğimiz en güzel spor tavsiyelerini bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

,

Kesinlikle leslie. Çok bunaltmayan, eğlenceli bir spor.

Slm canım elınde party songs varmı varsa lınkını verebılırmısın

Selam :) Linki bir yerlerde görmüştüm, araştırıp ekleyeyim. Bulamazsam kendim yüklerim ama kendim yüklersem biraz uzun sürer muhtemelen.

Edit büdüt: Neyse ki buldum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…