Leslie Sansone ile "walk at home" ...hep birlikte...

Bende varım beni de tyazın ama herbirini hergün yapmamız imkansız nasıl yapacagimizi açıklayın lütfen birde hangi tarihte basliyoruz
11 subatta basliyoruz
Bunlar leslienin cesitli videolari
İsteyen istedigini yapabilir :)
11subat icin uygun musunuz ?
1ay boyunca yapicaz

Herkese günaydın kızlarrrrrrrrrr :KK3:

An itibariyle bende varımmmmmmmm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Şu totoşu öbür türlü zor eritirim ben :KK48:

Bakalım 1 ayda ne kadar fark göreceğim :KK66:
Bu arada ben başlamadan bir gün önce ölçülerimide almayı düşünüyorum 1 ayın sonunda fark cm olarak ne kadar olmuş görmek için :KK66:

Bu arada ben başlamadan bir gün önce ölçülerimide almayı düşünüyorum 1 ayın sonunda fark cm olarak ne kadar olmuş görmek için :KK66:
Hosgeldim canmm
Listeye ekliyorum :KK66:

hoş geldin aramıza kuzu...

kızlar ben bu leslieyi çok seviyorum.bu grupun en iyi yanıda ne biliyormusun...istediyin zaman zarfı mevcut,diyelim zamanın yok misafirin gelecek 15dakikalık videoyu yapıyorsun ve spor yapmış oluyorsun...hiç bi sporu böğle severek yapmadım...her gün aynı saatte yapıyorum ya sabırsızlanıyorum şimdi o saatin gelmesi için.pcde dizi açıyorum,tel.de de leslie...ooooh ne güzel sıkılmadan yapıyorum...o esnada 2bardak zencefilli suyumu içiyorum...

Üzgünüm "tatlibikiz, post: 39234687, member: 607477"]11 subatta basliyoruz
Bunlar leslienin cesitli videolari
İsteyen istedigini yapabilir :)
11subat icin uygun musunuz ?
1ay boyunca yapicaz[/QUOTE]
Uygunum evet başlıyorum bende zaten jilian yapıyorum bunu da yaparım 11 Şubat çok geç ama ben şimdiden baslayayim

X