- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh iyi yaptın ezgim...hadi fotonu koy da güzellik görelim...aynuram dayanamadim geldim
Bende varim
Fitligime fitlik katicam
Hala basen var biraz sende biliyosun
Gobegi hallettim
Yeni fotografim da var daha da duzlesmis halde
Tabiki yarayacak,yani inşallah yarar...Merhabalar. Bende istiyorum; yaza az kaldı. Lakin bu gerçekten işe yarayacak mi? Bacaklar konusunda şikayetciyim. Yarar sağlayacak mi acaba
Bende çok yeni başldım spora. Çok harekeysiz büyüdüm çukurun üstünden zıplamaya bile korkarım. Ama geçen haftalarsa spora başladıktan sonra jillian ı daha 2. Kez yapmışken birden vücudum değişti bel kısmım hemen belirgin şekilde inceldi yürürken adım atışm bile değişti koklarımı bacaklarımı daha rahat hareket ettiriyorum. nişanlım bile farketti eskiden tin tin inerdin merdivenden şindi uçuyosun dedi çık sevindim. Fazla kilo ve hareketsizlikle kendimize eziyet ediyormuşuz spor eziyet gelirsi eskideb şimdi mutlu oluyorum spor yapınca :)Olsun canım,sen sporunu yap yeterki...ben şimdi hergün hem leslie hem jillian hrm de bazı pilates haraketleri yayapıyorum.yanlış anlamayın spor hayranı deyilim..deyildim aslında son 1aydır grupdakı ve takımdakı motivasyon ve bazı arkadaşlar sayesinde sever oldum sporu...hem zorunluluk iyi geldi bana.eminim ki benim gibisi çok aramızda...
Her akşam yatmadan önce yarın spora başlamalıyım artık diye yatıyorum ama hiç gerçekleşmedi bu zamana kadar. Adam gibi ve düzenli spor yapmayı çok istiyorum. Şu vücut bi toparlanmalı artık. Kendimi çok çirkin hissediyorum mesela; e bu da moral bozukluğuna, hiçbirşeyden zevk almamama sebep oluyor.
Benide yaziver olu mu :)
aynuram dayanamadim geldim
Bende varim
Fitligime fitlik katicam
Gobegi hallettim
aynurum ben öğlenleri yürüyordum ama düzen grtirmek şart ben de varım
oleyyy hepiniz iyikiii varsınızaynuram benim belirtmeme gerek var mı canım ?:):):)
1 gün jillian 1 gün leslie yaparım diyen arkadaşım. 1 mile de olsa (15dkcık) yapamaz mısın? :)
ben görmedim afterınıaynuram dayanamadim geldim
Bende varim
Fitligime fitlik katicam
Gobegi hallettim
yavaş yavaş başlayacağız :) hadi sen de bizimle ol. kurtul bu karamsar havadan. 15 dkcık başlangıç için hiç de fena değil. istedikce isteyeceksin zaten daha sonra:)
Sagdaki simdiki haliben görmedim afterını
hemen bakayım
squat grubunda mı