Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vovvv bayaaa farketmiş,maşallah sanaaaSagdaki simdiki hali
Yaaa bende gordum o seluliti jahahvovvv bayaaa farketmiş,maşallah sanaaa
popo da kalkmış,yuvarlaklaşmış,tebrik ederimkarındaki yağlar gitmiş
ilk fotoda selülit mi var ne
Tesekkur ederim tatlim ayrica ))vovvv bayaaa farketmiş,maşallah sanaaa
popo da kalkmış,yuvarlaklaşmış,tebrik ederimkarındaki yağlar gitmiş
ilk fotoda selülit mi var ne
arkadaşım manken gibisin valla... bayıldım sanaSagdaki simdiki hali
ben de varım...
canım biz kalabalık değiliz zaten 5-6 kişiyiz.. bir kısmımız yazmış bile buraya ..Ayy tabiki...10şubat isimleri falan bildiriz yaparız birlikde.kaç kişi?
Tesekkur ederim canim benimmarkadaşım manken gibisin valla... bayıldım sana
buraya kouduğum videolardan birini yaparsın canım.buraya nasıl bildirileceyni de anlatıcam...sen takipde ol kuzu...Arkadaşlar bunu nasıl yapacağız. İnternetten mi takip edeceğiz? Nasıl olacak bende düzenli yapmak istiyorum. Ama her gün aynı saatte falan mı yapıyorsunuz?
Merhaba tatlimmMerhaba. Bende aranızda olmak istiyorum. İspanyolun konusundaydım zaten bende.
Merhaba canım :) bütün konularda buluşuyoruzz ne güzell :)Merhaba tatlimm
Evvettt karsilasiyoruz ne guzelMerhaba canım :) bütün konularda buluşuyoruzz ne güzell :)
Bu gidişle çok fit olucaz biz kesinn :) tabi sen zaten öylesin ben sana yaklaşcam :)Evvettt karsilasiyoruz ne guzel
Ezgiiiim seni bi grupda resmi yardımcı ilan ediyorummmmm...taaammmı?Merhaba tatlimm
Aaaa tamam aynurammm ))Ezgiiiim seni bi grupda resmi yardımcı ilan ediyorummmmm...taaammmı?
Daha katedicek yolum var benim sende biliyosunBı
Bu gidişle çok fit olucaz biz kesinn :) tabi sen zaten öylesin ben sana yaklaşcam :)
Hosgeldin canimmKızlar merhaba
ispanyolun grubundanim ben de. 11 şubatta başlayalım. Hep beraber fit olalim