Leslie Sansone ile "walk at home" ...hep birlikte...

bir kere bu videoyu tamamladım arkadaşlar, hadi sizleri de beliyoruz :)

Canım bende bu videoyu tamamladım ter attım baya ya :) eğlenceli güzelde o kol haraketlerini yapacak alet yoktu bende kendimce biseyler yaptım. Yürürken yarım litre su ve bir kupa 7 otlu yeşil çayı içtim.

Canım bende bu videoyu tamamladım ter attım baya ya :) eğlenceli güzelde o kol haraketlerini yapacak alet yoktu bende kendimce biseyler yaptım. Yürürken yarım litre su ve bir kupa 7 otlu yeşil çayı içtim.
o lastik bendede yok ya ama olmadan yapıyorum artık.

arkadaşlar benide kabul ederseniz katılabilirmiyim diyet yapıyorum ve konu başlığımda var 50 gündür hergün lesli yapıyorum 3 mil olanı ama son hafta yoğunluktan yapmakta zorlandım akşam 2 mil yapıyorum sadece kilo vermem azaldı buraya yazarsam daha iyi olur diye düşündüm şimdi kalkıp 2 mil yapacağım iyi geceler

lesliye ilk defa başlıcam 2 milden mi başlasam 12 kilo fazlam var
Tabi kii tabi kiii , hoşgeldiniz aramızaa hep birlikte inşallaj istediğimiz kilolara

Tabi kii tabi kiii , hoşgeldiniz aramızaa hep birlikte inşallaj istediğimiz kilolara
hoşbuldum arkadaşım

Yok o sıkıntı değil ama keşke bir işe yarasa

Yönetimden mesaj gelir gelmez tekrar uğraşırım ve umarım ekleyebilirim, 5 mil ağır olsa da bayaa güzel :)
5 mil bana fazla geliyor canım diyetisyenimin verdiği adımsayar var akşama kadar 10 bin adım doluyor evde de işlerim oluyor zaten yorgun oluyorum ama tempolu yürüyeyim diye lesliyi açıp yürüyorum en fazla 3 mil yapabiliyorum birazda bel için mekik falan çekiyorum

mavli katılıyorum canım sana ben de 5 mil yapamıyorum, jillian yapıyorum sonra youtube videoları bazen de leslie 2 mil yada 3 mil :)

Ama isteyen arkadaşlar olabilir, o yüzden yüklemeye çalıştım ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…