- 22 Ocak 2015
- 58
- 40
Canım bende bu videoyu tamamladım ter attım baya ya :) eğlenceli güzelde o kol haraketlerini yapacak alet yoktu bende kendimce biseyler yaptım. Yürürken yarım litre su ve bir kupa 7 otlu yeşil çayı içtim.bir kere bu videoyu tamamladım arkadaşlar, hadi sizleri de beliyoruz :)
o lastik bendede yok ya ama olmadan yapıyorum artık.Canım bende bu videoyu tamamladım ter attım baya ya :) eğlenceli güzelde o kol haraketlerini yapacak alet yoktu bende kendimce biseyler yaptım. Yürürken yarım litre su ve bir kupa 7 otlu yeşil çayı içtim.
o lastik bendede yok ya ama olmadan yapıyorum artık.
Onu hiç bilmiyom ben 3 mile den başka görmedim youtube da. Sanırım ücretli filan satılıyor diğerleri.5 mile fat burning onu bulamadım canım ya 1-2 dakikalık hep o kadar değildir herhalde
Aha çok güzel:) Fırsat bulursam açık havada yürücem bide akşama doğruBende yaptım 3 miles :)
bende açıldı ama 1 mil yazıyorhttp://tinypic.com/player.php?v=28v3oyx>&s=8#.Vhlfq_ntmko
5 mil leslie
acaba oldu mu, video açılıyorsa bir mesaj atabilir misiniz arkadaşlar
Y yaslikiz
kalbiminagrilari
bende açıldı ama 1 mil yazıyor
arkadaşlar benide kabul ederseniz katılabilirmiyim diyet yapıyorum ve konu başlığımda var 50 gündür hergün lesli yapıyorum 3 mil olanı ama son hafta yoğunluktan yapmakta zorlandım akşam 2 mil yapıyorum sadece kilo vermem azaldı buraya yazarsam daha iyi olur diye düşündüm şimdi kalkıp 2 mil yapacağım iyi geceler
Tabi kii tabi kiii , hoşgeldiniz aramızaa hep birlikte inşallaj istediğimiz kilolaralesliye ilk defa başlıcam 2 milden mi başlasam 12 kilo fazlam var
Sizide uğraştırıyoruz ama kusura bakmayın bulunmuyor videoHadi inşallah oldu bu sefer :)
http://tinypic.com/player.php?v=24ctwdf>&s=8#.Vhlkavntmko
mavli
Sadece 2. mili eklemiş, neyse forumla ilgili sorular sorunlar kısmına yazdım.
Video ben de var ama 5 mil , 1 saat 8 dk sürüyor.
Sizide uğraştırıyoruz ama kusura bakmayın bulunmuyor video
hoşbuldum arkadaşım
Tabi kii tabi kiii , hoşgeldiniz aramızaa hep birlikte inşallaj istediğimiz kilolara
5 mil bana fazla geliyor canım diyetisyenimin verdiği adımsayar var akşama kadar 10 bin adım doluyor evde de işlerim oluyor zaten yorgun oluyorum ama tempolu yürüyeyim diye lesliyi açıp yürüyorum en fazla 3 mil yapabiliyorum birazda bel için mekik falan çekiyorumYok o sıkıntı değil ama keşke bir işe yarasa
Yönetimden mesaj gelir gelmez tekrar uğraşırım ve umarım ekleyebilirim, 5 mil ağır olsa da bayaa güzel :)