sağol canım emeğine sağlıkmavli katılıyorum canım sana ben de 5 mil yapamıyorum, jillian yapıyorum sonra youtube videoları bazen de leslie 2 mil yada 3 mil :)
Ama isteyen arkadaşlar olabilir, o yüzden yüklemeye çalıştım ama olmadı
Tesekkür ederiz simdiden :) eksik olmayın cok sevindimYok o sıkıntı değil ama keşke bir işe yarasa
Yönetimden mesaj gelir gelmez tekrar uğraşırım ve umarım ekleyebilirim, 5 mil ağır olsa da bayaa güzel :)
Süper olur gel gel :)arkadaşlar benide kabul ederseniz katılabilirmiyim diyet yapıyorum ve konu başlığımda var 50 gündür hergün lesli yapıyorum 3 mil olanı ama son hafta yoğunluktan yapmakta zorlandım akşam 2 mil yapıyorum sadece kilo vermem azaldı buraya yazarsam daha iyi olur diye düşündüm şimdi kalkıp 2 mil yapacağım iyi geceler
Teşekkürler cnaım açılıyor bendehttp://tinypic.com/player.php?v=28v3oyx>&s=8#.Vhlfq_ntmko
5 mil leslie
acaba oldu mu, video açılıyorsa bir mesaj atabilir misiniz arkadaşlar
Y yaslikiz
kalbiminagrilari
aynı durumdayım canım birde şimdi duş aldım yapsammı yapmasammı bilemedim ama 1 mil yapayım genede@Nursennur dolmuş maşallah başlık:) Yalnız benb ugün yapamadım yaBayada çok yedim yarın fazla fazla yapıcam inş.:)
@Nursennur dolmuş maşallah başlık:) Yalnız benb ugün yapamadım yaBayada çok yedim yarın fazla fazla yapıcam inş.:)
Bugün bende yapamadım tatil günümüz olsun aman kızlaraynı durumdayım canım birde şimdi duş aldım yapsammı yapmasammı bilemedim ama 1 mil yapayım genede
canım süresi kısa gibi duruyor 1 saat gözükmüyor yani videoda :/http://tinypic.com/player.php?v=28v3oyx>&s=8#.Vhlfq_ntmko
5 mil leslie
acaba oldu mu, video açılıyorsa bir mesaj atabilir misiniz arkadaşlar
Y yaslikiz
kalbiminagrilari
canım süresi kısa gibi duruyor 1 saat gözükmüyor yani videoda :/
Tamam canım ben oldu döndüler sandım da ondan tesekkürler dediğim gibi sizide ugrastırıyorum amaEvet canım yönetime yazdım, sorunun çözümü için ama dönen olmadı, dönen olduğunda ilgileneceğim.
İyi geceler canım bende az yapabiliyorum 1-2 milselam arkadaşlar azda olsa hergün lesli yapıyorum şimdi kalkıp 2 mil yapacağım iyi geceler