Leslie Sansone ile "walk at home" ...hep birlikte...

Yaa ben anlamadım :KK43: bunları nasıl her gün biriini sıra sıra mı yapıcaz hepsini mi yapıcaz neden açıklamadınızz :KK43:

Yaa ben anlamadım :KK43: bunları nasıl her gün biriini sıra sıra mı yapıcaz hepsini mi yapıcaz neden açıklamadınızz :KK43:
istediğinizi yapabilirsiniz hiç egzersiz yapmıyorsanız eğer başlangıçta az mille başlayabilirsiniz 16 dakikalık olanla mesela
alıştıkça milleri arttırabiliriniz ben 3 mili yapıyorum mesela 5 mili istiyorum ama birtürlü bulamadım nette

Leslie yi düzenli yapıp sonuç alan varmi acaba.
Canım ben yapıyorum ve değişim var. 2 haftada 4 kilo verdim yediklerime dikkat ederek. Nefes nefese zorlanarak yapılan birşey olmadığı için de severek yaptım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bu arada elinde leslie nin 5 mil videosu olan varsa benimle irtibata geçebilir mi ? Hiçbir yerde bulamıyorum :KK43:

bende başlamak istiyorum leslie sansone yi bilen varsa yardım edermisiniz?
vermem gereken 10-12 kilom var, jillian michales e başladım dün ama sanki ilk başlarken leslie sansone daha iyi gibi ama birsürü video var hangisinden başlamalıyım? kilom daha çok basenlerde ve pantolon kenarından fışkıran bel bölgemde de var.
bide bu 1. sayfadaki videoların hangisini yapcam, hepsi hergün olmaz da neye göre belirliyoruz bilgi verirmisiniz.

Arkadaşlar Leslie bana kolay geliyor
Yapmak işime gelir pilates yapacağım Leslie yaparım ya da Cardio hareketleri jillian vs . Ben Leslie yi secerim. Ama sanki bana daha uzun vade de sonuç verir gibi geliyor örneğin pilates e göre .. Sizler ne düşünüyorsunuz ?

Leslie süper bişey ya tam benlik, spor yapmaya üşenenlerdenseniz kesinlikle çok iyi bir tercih bence.
Bugün bir kere 3 mil bir kerede 1 mil olanını yaptım :)

bir kere bu videoyu tamamladım arkadaşlar, hadi sizleri de beliyoruz :)

X