Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istediğinizi yapabilirsiniz hiç egzersiz yapmıyorsanız eğer başlangıçta az mille başlayabilirsiniz 16 dakikalık olanla meselaYaa ben anlamadım bunları nasıl her gün biriini sıra sıra mı yapıcaz hepsini mi yapıcaz neden açıklamadınızz
Merhaba bende katılabilir miyim ? geç kalmadıysamhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-at-home-2-grup.795850/page-12#post-39396954
buraya gel canım yer var hala gruplara ayrıldık da gel konuşalım orda
Merhaba bende katılabilir miyim?servey bendesın canım
Merhaba ben varım :)YENİDEN BAŞLARMISINIZ 30 GUNLUK LESLIE YE
Merhaba bende katılabilir miyim ? geç kalmadıysam
ne zaman başlıyacağız
bitti bu grup kızlarrMerhaba ben varım :)
Canım ben yapıyorum ve değişim var. 2 haftada 4 kilo verdim yediklerime dikkat ederek. Nefes nefese zorlanarak yapılan birşey olmadığı için de severek yaptım. Kesinlikle tavsiye ederim.Leslie yi düzenli yapıp sonuç alan varmi acaba.
bende varım :)YENİDEN BAŞLARMISINIZ 30 GUNLUK LESLIE YE
bende varım :)
Kimseden ses yok nursennur biz başlayalım belki gelen olur :)
Bende varım bende benide alıın aranızaa
Baslayalım canım baslayalıımm. Burdan mı devam ediyoruz nasıl yapıyoruz yeni kurup gelecek arkadaşları mı bekleyeceğizKimseden ses yok nursennur biz başlayalım belki gelen olur :)
burası iyi bence, hatta şuan müsaidim leslie 3 mile başlıyorum :)Baslayalım canım baslayalıımm. Burdan mı devam ediyoruz nasıl yapıyoruz yeni kurup gelecek arkadaşları mı bekleyeceğiz
Tamam canım kolay gelsin bende başlayayımburası iyi bence, hatta şuan müsaidim leslie 3 mile başlıyorum :)