- 22 Kasım 2014
- 3.148
- 3.140
- 31
İnşallah yoksa bize kalırsa işimiz zor11 şubat için sabırsızlanıyorumtay
+Aynen bende sabırsızlanıyoruminşallah hepberaber birbirizi iyice gaza getiririz. alışkanlık olur böylece
yaparsın havvam yaaa,15dakikacık yapsan bile yeterli....selam kızlar bende katılmak istiyorum ama ben birde salona gidiyorum ya o günler bazen yapmakta sıkıntı çekiyorum ama yapmaya çalışırım yinede bende katılabilir miyim jilianı tamamlayamadım gripten dolayı
sen her gün yapmayacakmısın güzelim?listeye almayalım mı?Dün akşam oglum durmadıgı için 1 mi yapabildim.Neyse bu bir başlangıç.Haftanın 4 günü mutlaka yapıcam.
11 şubatta neye başlıyoruz kızlar.?yarış mı yapıcaz?
sonuna kadar rakam aynı kalır inş=)43 kişiyiz maaaaaşalllllah...
Aynuraa :) Ben de yazmıştım ama listede ismimi göremedim.43 kişiyiz maaaaaşalllllah...
Bence bu rakam articak hem de bayaa, demedi demeyinsonuna kadar rakam aynı kalır inş=)
Bende vardım listede sanırım kopyalarken adım silindiGoksar
A ay__060
yuppe
E eminem63
ispanyol
tatlibikiz
@nepnep6
toplight
A Akrepimm
ByMilena
Semipermeable
@speedy26
@aydinays
@gulruguler
@minicooper2013
@chatlax
@Whisper84
@Adonia
deadline
@bluedreams79
@hm22
@melekes
@yenibiryasam
@adayaren38
@oynakbasi34
_AYNURA_
@yildiz
@ilk-nur
@gel_pcpc
@EYLUL SILA
@ebruli1820
@dagatesi
@caliskangarfield
@usriyusra
@kooficik
@lois3
@bonbon72
lucia28
@sln71[/USER]
@esmaaa06
kurk mantolu madonna
OoOturtleOoO
leslıeye baslıyoruz canım11 şubatta neye başlıyoruz kızlar.?yarış mı yapıcaz?
Tamam canım 15dakikaysa yaparım inşallahyaparsın havvam yaaa,15dakikacık yapsan bile yeterli....
sen her gün yapmayacakmısın güzelim?listeye almayalım mı?
yarışmıyoruz kuzum,hep birlikde el ele kardeş kardeş spor yapıyoruz....ismini de leslie kardeşliyi koyuyoruzzzz.....
İsteyen olursa yazicak canim ekliyorum listeyeGünaydın bende katılmak istiyorum doğum kilolarını verip sikilasma istiyorum jillian grubunda takip etmiştimonun ggibi sonuçları da yazicakmiyiz
Aslnda aynuramla boyle bisey hic dusunmediktatlıbikız profil resmini çok beğendim ya gözlük çokdanisiyin söyleyimde önceneyse konu bu değildi şimdi çok kalabalık olduk ya listeyi 2 ye mi bölsek acaba daha rahat olur gibime geldi 2 ayrı grup listesi ama aynı topikte olalım ayrılmayalım kalabalık daha güzel oluyor ama liste 2 ye bölünürse daha rahat olabilir sanki kontrol etmesi yada bilemedim ne düşünüyorsunuz siz
ne demek canım güzelsin yani sonuçta yakışmıştaAslnda aynuramla boyle bisey hic dusunmedik
iki kisiyiz ya kontrolneden kuzum o yuzden
ama yine de bi danisiyim:) sag ol iltifatn icin de onerin icinde
haklısın canm baya kalabalık ismimizi bulana kadar ömür geçerne demek canım güzelsin yani sonuçta yakışmıştalisteye telefondan artı koyarkende zor oluyor ya uzun olunca o yüzden donup duruyor kendi adıma o yüzden dedim siz konuşursunuz son karara göre takılırız canım çok sağol
bende istiyorum leslie katilabilirmiyimmm?Goksar
A ay__060
yuppe
E eminem63
ispanyol
tatlibikiz
@nepnep6
toplight
A Akrepimm
ByMilena
Semipermeable
@speedy26