- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.337
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
- #1.041
Ben de mutlaka baska sporlar yapiyorum canim leslie en basta isinmami sagliyoreveet kızlar hepinize iyi akşamlar :) +trambolin bacak ve kol haraketlerim ve plank hareketleride yapıyorum ama cok uzun yazı olmasın diye yazmıyorum ve sipariş verdim agırlıklarım pazartesi elimde olacak artık agırlıkla spora devambaşta böyle bir grup açan arkadaşıma ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum. cünkü böyle bir şeye kalkışmasaydınız ben miskin miskin popo büyütmekle meşguldüm. simdi neredeyse 18 gün oldu ve spor gerçekten işe yarıyor tabi sadece leslie ile değil sizlerede leslienin yanında başka sporlar yapmanızı öneriyorum. spora başlamadan önce resimlerimi çekmiştim ama sortlu olduğu için paylaşamayacam en kısa zamanda taytla çekip sizlerle paylaşmak istiyorum :))
Nasildi sinavin takimin kuzusuu:)tatlibikiz canım denemeden geç çıktım eve geldiğimde saat 21.00 dı çok yorgun olduğum için yapamadım ama pazar telafi edicem söz
Cok sagol canimsin
Ben de mutlaka baska sporlar yapiyorum canim leslie en basta isinmami sagliyor
Bende bu sabah cektim foto koysam mi
Ve evet bu tur topikler insanlarin daha cok motive olmasini sagliyor birlik icinde bir seyler icin cabaliyoruz cunku
Nasildi sinavin takimin kuzusuu:)
Cok sagol canimsin
Calis hayatina devam et sonra canim iyi bi bolumde universitenin tadini cikartYa zaten 11 im diye fazla çalışmadan girdim pekte iyi değil bu gidişle tıp yatar
Yazın çok çalışmam gerek çok
Calis hayatina devam et sonra canim iyi bi bolumde universitenin tadini cikart
Tamam canm reglde spor pek onerilmiyor zatenkizlar ben bugun yapamayabilirim reglim yakin oldugu icin iyi hissetmiyorum kendimi..malesef yapamam bugun..
Allah kabul etsin canimOrucumu açtıktan sonra yapıcam bende inşallah