- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.337
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
- #1.021
:)) kendimi gün boyu çok dinç hissetim harika oldu:)))Günaydınnn
Ohhh ne güzel sabah sabah metabolizmada hareketlenmiştir
Ben dünkü maratondan sonra bugün yamuldumüstüne regl olunca her yerim ağrıyor ama yinede inat ettim birazdan sporumuda yapacağım ( çivi çiviyi söker )
Haftada kaç gün yapıyorsunuz kızlar? Ve kaçar mil?
Anladım ben hep cardio ve bölgesel ağırlıklı çalışıyorum. Anlayacağınız dayanıklıyım bayağı. Leslie ile kilo vermiştim başlangıçta. Ah o zamanlar (70 küsür kilolarda) 2 mille nasıl yamulurdumhaftanın 6 günü yapıyoruz
mile herkes kendi belirliyor. yeni başlayalanlar ve hiç spor yapmamış kişiler için 1 mile önerilir. zamanla zaten kendin az gelmeye başladığında artırıyorsun.
ben vaktim olmadığında veya kendimi iyi hissetmediğimde 1 mile yapıyorum. onun dışında 2 miles
3 mile yapanlarda var. bunun dışında başka egzersizlerde ekliyoruz.( isteğe bağlı)
Ke dine iyi bak canmKızlar yatılı misafırım gelcek ve haftaya yogun bır hafta ben izninizle ayrılmak ıstıyorumhersey için tesekkurlerrr
İlerleyen gunlerde baska gruplarda gorusmek dikegiylee
ısınma amaçlı yapabilirsin o zaman üzerine başka videolar yaparsın.Anladım ben hep cardio ve bölgesel ağırlıklı çalışıyorum. Anlayacağınız dayanıklıyım bayağı. Leslie ile kilo vermiştim başlangıçta. Ah o zamanlar (70 küsür kilolarda) 2 mille nasıl yamulurdumDün 2 mil yaptım, çok az terletti de acaba artık beni etkilemez mi diye düşündüm. Ne diyorsunuz Leslie ye uzunca süreden sonra bir uğradım ama sizce sonsuza kadar bırakmalı mıyım?
şimdi 50 küsür kilom :) Ve evet gün aşırı yapıyordum, spor namına o vardı bir tek :)ısınma amaçlı yapabilirsin o zaman üzerine başka videolar yaparsın.
şi,mdi kaç kilodasın, o dönem sadece leslie ile mi zayıfladın?