Leslie 3.grup :)

:)) kendimi gün boyu çok dinç hissetim harika oldu:)))
ama bugün kalkamak istemedim, yoğun bir gün beni bekliyor gerildim sanırım:))))
geçmiş olsun canım zencefil çayını içmeni öneririm adet dönemi çok rahatlatıcı oluyor

günaydınlar
harika, güneşli bir güne merhaba derken sporumu yapmamış olmamın hüznü içimde:))))
akşama kısmet diyorum artık
herkese kolay gelsin

Haftada kaç gün yapıyorsunuz kızlar? Ve kaçar mil?

haftanın 6 günü yapıyoruz
mile herkes kendi belirliyor. yeni başlayalanlar ve hiç spor yapmamış kişiler için 1 mile önerilir. zamanla zaten kendin az gelmeye başladığında artırıyorsun.

ben vaktim olmadığında veya kendimi iyi hissetmediğimde 1 mile yapıyorum. onun dışında 2 miles
3 mile yapanlarda var. bunun dışında başka egzersizlerde ekliyoruz.( isteğe bağlı)

Anladım ben hep cardio ve bölgesel ağırlıklı çalışıyorum. Anlayacağınız dayanıklıyım bayağı. Leslie ile kilo vermiştim başlangıçta. Ah o zamanlar (70 küsür kilolarda) 2 mille nasıl yamulurdum Dün 2 mil yaptım, çok az terletti de acaba artık beni etkilemez mi diye düşündüm. Ne diyorsunuz Leslie ye uzunca süreden sonra bir uğradım ama sizce sonsuza kadar bırakmalı mıyım?

Kızlar yatılı misafırım gelcek ve haftaya yogun bır hafta ben izninizle ayrılmak ıstıyorumhersey için tesekkurlerrr
İlerleyen gunlerde baska gruplarda gorusmek dikegiylee

ısınma amaçlı yapabilirsin o zaman üzerine başka videolar yaparsın.
şi,mdi kaç kilodasın, o dönem sadece leslie ile mi zayıfladın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…