- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Olur tabikiii :)tatlibikiz ya dün internetim kesildi bir an da giremedim yazamadım da
Dün yapamadım ama pazar günü 1 mile 100 mekik ve 1 saat yürümüştüm mola vermem şarttı vücudum acayip yorgun düştü bugün halledicem olur mu
telafını beklıyoruzslm kızlar misafirlerim var şehir dışından dün tüm gün toplantı okul çok yoğun geçti çok hareketliydim ama spor yapamadım çok üzgünüm yoğunluktan forumada girip yazamadım bugün telafi edeceğim inşallah..
zorlanıyorsan yapma saglıgın daha onemli. ;:)Sol bacağımda kasılma mevcut dün üzerine basamadım bugün de biraz zorlanıyorum ama , düne göre daha iyi..
Akşama doğru 1 mill yapabilirim bu bacakla..
uğra sık sıkkkkbence streching videosu yapmalısın ekstra çok iyi geliyor özellikle bayadır spor yapmadıysan ağır gelmiş olabilir bende ilk başlarda olmuştu çünkü görünce yazmadan yapamadım diyeceksin ki bu kız heryerden çıkıyor2. gruptayım ben normalde ama burayada uğruyorum sık sık
saol canm bılgılendırme ıcın bıde saga sola capraz bacak kol uapıyoruz ya orda karnımızı sıkarak yapıcazKizlar spor ayakkabisiz yapinca cok agri yapıyor bide lesli ingilizce konusuyo ya turkcesinde bacak tekme hareketi yada bacak cekme hareketini saga sola kaydirmayin dumduz yapin yamuk yaparsaniz bel agrisi diz agrisi yapar vs falan diomus belki biliyosunuzdur da bnm gibi bilmeyenler icin yazdim walk walk walk ::)
önemli değil cnmTeşekkür ederim gurbet
Hergün 3 mil yapıyorum
harıka dımıkıza bayıııııldım
sarısın renklı gozlu olmasak da ( enazından benharıka eksik kalır harıka ötesı
benım gözler yeşil cnm saçımı sarımı yapsam nesarısın renklı gozlu olmasak da ( enazından ben)
vucudumuz neden oyle olmasın
o ilahi bi guçle olmadı sonucta
bende yesıl lens kullanıyorumbenım gözler yeşil cnm saçımı sarımı yapsam ne
aynen spora devam
biz en iyisi vücudumuzu daha taş yapalım güzellik zaten bizde var cnmbende yesıl lens kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?